Dert edinmedim sadece eş ailesiyle görüşmeyen insanların hikayesini merak ettim dertleşmek maksadıyla açılmış bir konuOrtada sizlik bir durum yok. Onu arkadaşınız düşünsün. Siz niye dert edindiniz?
Eş ailesiyle görüşenlerin evliliği çok sağlıklı zaten evetçünkü sağlıklı Bir evlilik olacağını düşünmüyorum.
Kadın kocasının sülalesi ile evlenmedi ya, niye yürümesin ki?Hanımlar hayırlı akşamlar. Eşinizi ailesiyle hangi olaydan sonra görüşmemeye ve ne kadar zamandır görüşmediğinizi merak ettim. Bir nebze nerede bardağın son damlası taştı.
(Bu konu dertleşme konusudur. Kendi kişisel hayatımla bir alakası yoktur. Bugün bir arkadaşımla sohbet ederken eşinin ailesiyle bebeğinin doğumundan sonra görüşmediğini eşi de ne kadar tepki veririse versin umursamadığını konuştuk açıkçası çok şaşırdım çünkü sağlıklı Bir evlilik olacağını düşünmüyorum. Sizlerin hayat hikayenizi merak ettim. Hadi gelin dertleşelim.)
Mesafeli gôrüşülmesi taraftarıyım. Büyük bir olay olmadığı müddetçe. Eş kişisiyle senin ailen benim ailem sorunu olacağını düşündüğüm için evliliği sıkıntıya sokan bir olay olacağının kanaatindeyim.Eş ailesiyle görüşünce evliliğin sağlıklı olduğuna nasıl karar verdiniz ? Ben çok önemli birsey olmadığı sürece hastalık acil bir durum flan görüşmüyorum çünkü görüşmek zorunda değilim nasıl herkesle arkadaş olmak zorunda değiliz merhaba merhaba sınırı olur okadar.Dun aileme gittim kaynana çok yakın anneme eşim çocukları aldı gitti gördü ailesini bende annemle kahve içtim mis gibi herkes Kendi ailesiyle ilgilensin modundayiz biz
Hayır aksine bu mevzudan sürekli kavga ettiklerini ve bu durumdan usandığını söyledi. Hamileyken çok büyük problemler yaşamışlardı. Şuan çocuğunu o tarafa da göstermiyor. Ve evine de kaynanayı almıyor. Bende en azından eşiyle problem yaşamamaları için torunu göster sen yine konuşmamaya devam et dedim çünkü gerçekten kız seslerini bile duyunca strese giriyor. Eşiyle sorun yaşamalarına üzülüp çözüm arıyor.(Bayram hastalık vs de görüşmüyorlar.Arkadaşınız size mutlu bir evliliğim var diye nispet mi yaptı?
İşte senin ailen benim ailem olmaması için herkes kendi ailesini görüyor herkes kendi ailesinin ihtiyaçlarını karşılıyor gerek olduğunda kocam benle inatlassa gideceksin göreceksin konuşacaksın dese bu adam benim eski kocam olur çünkü ben sevdiğim adamla evlendim kendimize bı yuva kurduk kimseye köle olmaya veya birilerinin emirleriyle hareket etmeye evlenmedim hastalık bişi olur elbette koşarım yardıma bu çok ayrı ama evlendim diye kimseyle mecburi görüşmek zorunda olduğumu düşünmuyorumMesafeli gôrüşülmesi taraftarıyım. Büyük bir olay olmadığı müddetçe. Eş kişisiyle senin ailen benim ailem sorunu olacağını düşündüğüm için evliliği sıkıntıya sokan bir olay olacağının kanaatindeyim.
Sizlik durum yoksa dertleşecek bi durum da yokturHanımlar hayırlı akşamlar. Eşinizi ailesiyle hangi olaydan sonra görüşmemeye ve ne kadar zamandır görüşmediğinizi merak ettim. Bir nebze nerede bardağın son damlası taştı.
(Bu konu dertleşme konusudur. Kendi kişisel hayatımla bir alakası yoktur. Bugün bir arkadaşımla sohbet ederken eşinin ailesiyle bebeğinin doğumundan sonra görüşmediğini eşi de ne kadar tepki veririse versin umursamadığını konuştuk açıkçası çok şaşırdım çünkü sağlıklı Bir evlilik olacağını düşünmüyorum. Sizlerin hayat hikayenizi merak ettim. Hadi gelin dertleşelim.)
Ay aynı benim kaynana . Yüz vermeye gelmiyorBiz kV ile sık görüştüğümüz zaman benim kV çok şımarıyor ve saygısızlık yapmaya Başlıyor. O nedenle sık görüşmüyorum. Eşim çocuğu sürekli götürüp getiriyor. Bende işe giderken haftada bir gün kendisine bırakıyorum. Kızı alırken teşekkür edip halini hatrını sorup evde iş çok deyip kalkıyorum. Bu şekilde herkes çok mutlu. Diğer türlü evde kullanılan deterjan markasına kadar karışmaya çalışıyor.
Ama aksine eşim benim annemden çok memnun. Benim anneme giderken hep gelir, kendisi gidelim der ama annesigile giderken ille sende gel diye ısrar etmez.
Bu şekilde gayet iyiyiz
Ama senin derdin yok ki ? Ayrıca evde hzuursuzluk çıkacağına gorusmesin daha mantıklı. Kapı kapanınca kocası ve çocuğuyla o kalacak.Hanımlar hayırlı akşamlar. Eşinizi ailesiyle hangi olaydan sonra görüşmemeye ve ne kadar zamandır görüşmediğinizi merak ettim. Bir nebze nerede bardağın son damlası taştı.