Ya inanın ben de bi hayırlı olsun bekledim yalan değil. Benim böyle karşılama sebebim sanırım kendi ailem de böyle bir tepki verirdi diye düşünüyorum artniyetli değillerdir diyorum eşim çok hevesliydi onun hevesi falan beni biraz yükseltmişti ister istemez. Sonra bi hayırlı olsun bile gelmeyince ister istemez bi değişik oldum sağolsun görümcem sevincini belli etti sadeceBu konuda fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz bence. Haydi onlara göre bu ,ayıp bir şey bile olsa en azından " hayırlı olsun" diyebilirdi. Siz bu haberi tam 4 kişiye demişsiniz, içlerinde sadece görümceniz sevinmiş. Kp " konuyu kapatalım" demiş, yav dede olacağı haberini alan kaç kişi " konuyu kapatalım" der acaba? En azından içtenlikle " sağlıkla gelsin" denilebilirdi, konu öyle kapanırdı.
İnsan, 7 kat yabancı biri hamile olunca " hayırlı olsun" deyip seviniyor. İnsan olmak bunu gerektirir çünkü.
Benim yakın birkaç arkadaşım hamile olduğumu biliyor. Öğrendiklerinde gözleri parladı öyle bir sarıldılar mutlu oldular ki. Onlardan bu tepki gelip aileden tepkisizlik olunca bi şaşırıyor insan işte