eş ailesi ile yakınlaşma hususunda yardım

evet zaten bunu dedim. gidip kayınvalidemle de konuştum, onlar da kabul ediyorlar bazı şeyleri, kv oğlunun zor bir insan olduğunu, iyi yönlerini kötü yönlerini kabul ediyor. geçmişi unutalım diyor.

zaten ben bu işe başlarken eşimle de bir konuşma yaptım, o da susup susup patlayarak hata yaptığını kabul etti.

ayrıca benim derdim illa bu evlilik devam etsin değil, zaten karşılıklı böyle bir sözümüz yok eşimle. mutlu olur muyuz olamaz mıyız ona bakacağız önümüzdeki dönemde.

Varsayımlarınız mantıklı görünüyor dışardan bakıldığında ama ne yaşadığı konu sahibi yalnızca kendi bilir.

1.paragrafa bende sonuna kadar katılıyorum. Herkes hata yapabilir ama önemli olan insanın hataları ile yüzleşip kabullenebilmesi.

Benim konu sahibine nacizane tavsiyem, kendini ezdirmeden uzatacağı zeytin dalı. Bazen büyükler bile ilk adımını atmak konusunda çocuklaşabiliyor, en azından bunu yapsa bile kaybedeceği pek bişey olmaz. Yapmadığı zamanki vicdan yükünün yanında...

Başka bi şehirden ziyade, başka bir gezegene bile taşınsa insan, eşiyle konuşup aralarındaki bu husumetleri çözmedikleri sürece, karışmak isteyen müdahaleci gruplar Dünyanın her tarafından müdahale edebilir. Kişiler herkesten önce birbirleri ile evlendiklerini anlamaları ve bunu kendilerine de anlatmaları gerekir. Sonra herşey yavaş yavaş rayına oturur.

Evliliğinin ilk 3 senesinde çok mutlu olduğunu söyleyen bir kadın var en niyahetinde..
En azından o 3 yılın hatrına,elinden gelen herşeyi yapmalı diye düşünüyorum. Sonuç olumsuz da olabilir, işte o zaman dik durulması gerekir.

yani eşin ana kuzusu olmayı bırakacak ve değişecek.
inşallah.

Bence eş seçim yapmak zorunda değil, seçim yapmaya mecbur bırakmak da çok vicdansızca bir durum.

Yada eş, iki tarafı da hakkıyla idare etmeyi öğrenecek yaşadıklarından ders çıkarmış bir biçimde.

yani buna ağızlarını kapatmalıyım minvalinde bakmak yerine adamların doğru şeyler söylediklerini düşünüyorsan neden bu onların ağızlarını kapatma çaban..
tabiri caizse adamlar doğruysa bu kaçışın neden sal kendini kayınvalidenin akışına kadın ilgili bilgiliyse kibrini yok et sende..
bak gör daha mutlu olacaksın

hayır ana kuzusu olmaktan vazgeçmeyecek ama iki tarafı da dengede tutmayı öğrenecek
dengeyi sağlayamadığı için ya anakuzusu ya da hanımköylü derler.
inşallah düzelir.
yeter ki herkesin amacı evliliği kurtarmak olsun.
inşallah çabaların boşa gitmez

dengeyi sağlayamadığı için ya anakuzusu ya da hanımköylü derler.
inşallah düzelir.
yeter ki herkesin amacı evliliği kurtarmak olsun.
inşallah çabaların boşa gitmez

amin sağolasınız, sonucu göreceğiz bakalım.olmazsa da ben en azından elimden geleni yaptım derim vicdanım rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…