Konu dışına, çıkmak istemem ama nasıl yaptığınızı ufak bi anlatır mısınız, özellikle domatesleri rica etsem
Hak veririm ben de sevmem keteyi :)valla benim eşimde Erzurumlu ama bu yemeklerin hiçbirini görmedim
kayınvalidem bi kere kete yapmıştı onuda beğenmedim içinde un olduğu için tadını sevmedim...
Tamam bekliyoruz
Ben de isterim
Buda benim su böreğim
valla benim eşimde Erzurumlu ama bu yemeklerin hiçbirini görmedim
kayınvalidem bi kere kete yapmıştı onuda beğenmedim içinde un olduğu için tadını sevmedim...
tabii sana da gonderirim canim unutmadim seni :)
ellerine saglik harika gorunuyor
Ellerinize sağlık iki fotoyu da indirdim ,çok teşekkür ederim ,anladim denemek için sabırsızlaniyorumCanım dolmalık biberleri önce alt kısmından biraz kesiyoruz sonra resimdeki gibi şekil veriyoruzİç kısmına domatesin kabuğunu koparmadan kesiyoruz ve gül şekli vererek biberin iç kısmına yerleştiriyoruz.
Bak bu daha yakın bir fotoğraf
ayyy gulude begendim bende yapcem
Hak veririm ben de sevmem keteyi :)
Bir de diger lezzetleri tatmanizi umuyorum: )
ah arkadaşım yapan olsa yemem mi
yemeyi severim,eşime soruyorum sizin memleketin yemekleri nelerdir diye
o da bilmiyor kete,kadayıf dolması diyor bende bu kadar sanıyordum ne güzel yemekler varmış
kadayıf dolmasınıda severim düğünümüzde ikram etmiştik
ilk o zaman tanıştım kadayıf dolmasıyla
Tamam su böreğini ve gülünüzü bekliyoruz
kizlar yerden yere vurmayin memleketimin ketesini :26: su boregi kadar olmasada o da guzel
tamam ama sizinki kadar guzel olmayabilir bastan soyleyeyim :26:
Teşekkür ederim ,eminim çok güzel olur,elinize sağlık: )gondermem mi canim elbette gonderirim
Yok yerden yere vurmuyorum ama onu sevmiyorum ,tutamadim kendimi yazdım :)kizlar yerden yere vurmayin memleketimin ketesini :26: su boregi kadar olmasada o da guzel
Kadayıf dolması da guzeldirr ama serbetli olduğu için biraz ağır bir tatlı :)ah arkadaşım yapan olsa yemem mi
yemeyi severim,eşime soruyorum sizin memleketin yemekleri nelerdir diye
o da bilmiyor kete,kadayıf dolması diyor bende bu kadar sanıyordum ne güzel yemekler varmış
kadayıf dolmasınıda severim düğünümüzde ikram etmiştik
ilk o zaman tanıştım kadayıf dolmasıyla
Katılıyorum ben çok severim hatta içine illa kavrulmuş un konması gerekmiyor
Hoşgeldiniz
Acaba Erzurum 'da yaşamıyorlarsa unutmuş veya bilmiyor olabilirlerBen de orda yaşadım bu yemekler bilindik yemekleridir..Oralı olmadığım halde biliyorum Kayınvalidenize hatırlatın yada şunlardan bunlardan yapmasını isteyin.
Olur olur haksızlık yapma kendineNasıl olursa olsun eğer yaparsanız bekliyorum
yarin hep beraber gorcez nasil birsey olacagini
Katılıyorum ben çok severim hatta içine illa kavrulmuş un konması gerekmiyor