Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.509 606.515 43 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Nevreste #121 nehirnil111 .!.: Erzurumlu oldugumu söylemişmiydim Ellerine emegine sağlık canım birçok kez gidip oradada tattım bu tatları bizde elimizden geldigince yapmaya yaşatmaya çalışıyoruz bu eşsiz lezzetleri Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum Erzurumlu olduğunuBeğenmene sevindim canım
nehirnil111 .!.: Erzurumlu oldugumu söylemişmiydim Ellerine emegine sağlık canım birçok kez gidip oradada tattım bu tatları bizde elimizden geldigince yapmaya yaşatmaya çalışıyoruz bu eşsiz lezzetleri Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum Erzurumlu olduğunuBeğenmene sevindim canım
nehirnil111 Nirvana Kayıtlı Üye 19 Ekim 2012 47.477 78.587 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Nevreste #122 Nevreste .!.: Evet biliyorum Erzurumlu olduğunuBeğenmene sevindim canım Genişletmek için tıkla... Çok güzeller bu emegi begenmemek eldemi canım Tatar böreği,mantı,su böreği,kete,lahana dolması,büzme baklava favorilerim Allahım hepsinden istedi şuan canım
Nevreste .!.: Evet biliyorum Erzurumlu olduğunuBeğenmene sevindim canım Genişletmek için tıkla... Çok güzeller bu emegi begenmemek eldemi canım Tatar böreği,mantı,su böreği,kete,lahana dolması,büzme baklava favorilerim Allahım hepsinden istedi şuan canım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.509 606.515 43 6 Kasım 2013 Konu Sahibi Nevreste #123 nehirnil111 .!.: Çok güzeller bu emegi begenmemek eldemi canım Tatar böreği,mantı,su böreği,kete,lahana dolması,büzme baklava favorilerim Allahım hepsinden istedi şuan canım Genişletmek için tıkla... Hepsinin tadını biliyorum Hepsi harika lezzetler
nehirnil111 .!.: Çok güzeller bu emegi begenmemek eldemi canım Tatar böreği,mantı,su böreği,kete,lahana dolması,büzme baklava favorilerim Allahım hepsinden istedi şuan canım Genişletmek için tıkla... Hepsinin tadını biliyorum Hepsi harika lezzetler