Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettt ceviz tarçın çok guzel oldu sağoll jennacımCeviz varsa olmusturEllerine sağlık canım, yarışmada bol şanslar
Kızz hemde nee ilkkez ettim çokgüzel olduu heleki çay yanına ye ye doyamıyorsunEllerine sağlık canım. Çay, kahve yanına eşlik edebilecek lezzetli bir kurabiyeye benziyor Başarılar dilerim.
Ooyyy sosyalimm benumm evett evettt bak ne güzel hayal etmissin öyle tamda kış havası var burda yaptimm demii sunumu teşekkürler güzeller güzeliimmYaaaa yanında sahlep, battaniye ve bu kurbislerr hayal ettim tarçın koktu buralar çok güzel gözüküyor kuzucum,sunumu bak nasıl da güzel yapmış bu kurabiyeye böylesi olurdu ,iki bebeyle bravo sana,harika gözüküyor eline sağlık canım benim
Sobanın citirtisı kulağıma geldi harika olmuş kuzumOoyyy sosyalimm benumm evett evettt bak ne güzel hayal etmissin öyle tamda kış havası var burda yaptimm demii sunumu teşekkürler güzeller güzeliimm
Evettt ceviz tarçın çok guzel oldu sağoll jennacım
CanımmSobanın citirtisı kulağıma geldi harika olmuş kuzum
Ayyy en güzeli o gerçekten pratik olmaları da cabasıHele hele bende bendee o tarçın kokusu evin bütün odaları sardı miss gibi koktu hatta yedikçe yiyesi geliyor insanın ilkkez yaptım iyiki bundan etmişim dondurucuya koydum ani misafirede iyi olur çay yanına veya kahve
bende ilkkez yedim müthiş sağol canımmBu kurabiye gerçekten çok lezzetli eline sağlık
Elcooooo çok güzel olmuş bayılırım tarçınlı kurabiyeye ellerine sağlıkMALZEMELER
• 125 gr yumuşak tereyağı
• 1 çay bardağı sıvı yağ
• Yarım su bardağı ince çekilmiş ceviz
• 1 çay bardağı pudra şekeri
• 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
• 1 paket vanilya
• 1 çay kaşığı tarçın
• 2. 5-3 su bardağı kadar un
Üzeri için:
• 5 yemek kaşığı toz şeker
• 1 tatlı kaşığı tarçın
Hazırlanışı
• Hamuru için; tereyağı, pudra şekeri, sıvı yağ, kabartma tozu, vanilya, ince çekilmiş ceviz, tarçın bir kaba alınıp karıştırılır
• Yavaş yavaş un ilave edilerek yoğurulur.
• Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edilir.
• Hamurdan ceviz büyüklüğünde lokmalık parçalar alınarak yuvarlanır.
• Yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı dizilir.
• Önceden ısıtılmış 180 derecede 15 dk pişirilir.
• Ayrı bir kapta toz şeker ve tarçın güzelce harmanlanır.
• Pişen kurabiyeler sıcakken tarçınlı toz şeker karışımına bulanır.
• Servis tabağına alınıp mis kokusuyla servise hazır, afiyet olsun
.
Miss kokusu evinizi saracak tam bir kış kurabiyesi kızlar ağızda dağılan kıvamda görüntüsü lezzeti ve dokusuyla damaklarda iz bırakacak efsane bir kurabiye sizlerde bu şık ve lezzetli kurabiyeleri mutlaka deneyip tadın
Bütün malzemelerimizi harmanlayalım
Özellikle tereyağı iyice soğumuş olsun
Eki Görüntüle 3479349
Eki Görüntüle 3479350
Eki Görüntüle 3479351
PIştikten sonra sıcak kurabiyelerimizi sekerleme yapalım sıcakken yapılmalı fırından çıktığı gibi
Eki Görüntüle 3479387
SUNUMUMA GELELİMMMMMM
Eki Görüntüle 3479388 Eki Görüntüle 3479389 Eki Görüntüle 3479390 Eki Görüntüle 3479391 Eki Görüntüle 3479392 Eki Görüntüle 3479393 Eki Görüntüle 3479394 Eki Görüntüle 3479395 Eki Görüntüle 3479396 Eki Görüntüle 3479397 Eki Görüntüle 3479398 Eki Görüntüle 3479399
cannnıımmm teşekkür ederiimmElcooooo çok güzel olmuş bayılırım tarçınlı kurabiyeye ellerine sağlık
yaaa teşekkür ederiimmÇok şık sunumu,cevizli kek, kurabiye bayılırım, elinize sağlık başarılar diliyorum