Bir de üçgen seklinde kapatılır yazmışsiniz , ben dört köşesini de birleştirip yıldız yapıyorum ,aynı şey kastedilmis sanirim dimi :)
Bir deee püf noktasi olarak şunu söyleyebilirim, sosun icerisine mantinin suyundan ekleyince daha lezzetli oluyor :)
Ay çok konustum :)))
ben hep açım 24 saat
emzirdiğim için sık acıkıyorum heralde...
ay burayıda geyik yaptık mahsuru varmı acep ?
bende istanbuldayım niye gecikeyim kız?
Öyle mi tamam gel bekliyorum
kocisimde gelir ama cunku o benden hic ayrilamaz
Tamam öyle olsun
sagol cansin sen cansinsayfani daha fazla katletmeyelim ben de bi geyik yapma potansiyeli var her yerde her konuda bir geyige sariom elimde degil :26: bir de sunu yapmadan duramiyorum cok hos
Çok sağolun canım konu şenlendi sayenizde birlikte Erzurum mutfağını konuştuk paylaştık çok teşekkürler
bende erzurumluyum çok sağol ellerine sağlık paylaşım için
kizlar ya ben banlanmistimhayalet gibi gezindim 2 gun buralarda... boregimde felaketti sormayin yani tadi iyiydi ama goruntu olarak utandim o boregin resmini cekmeye cok ugrastirdi beni yaparkende once yufkalari actim bir guzel sonra kurumasin diye actigim yufkalari dorde katlayip kenara koydum uzerinede bir poset orttum bir yandanda diger yufkalari aciyordum sonra yufka acma islemi bitince yufkalari sicak suya koymak icin elime aldim ki hepsi yapismis yani gitti mi o kadar emek bosa cok kizgin ve uzgundum tekrar acmaya ugrasirken sonra kocis geldi beni sakinlestirip yardim etmeye... aldi o acmaya basladi ya bu cok zormus dedi geri verdi oklavayi ondan sonra keyfim yerine geldi kocisin hamur acma cabalarini gorunce sonra cok yoruldum diye yufkalari oylesine ozensiz actim yaptim boregimi tadi ne kadar gzelse goruntusude bir o kadar kotuydu
Canım ellerine sağlıkHayırlısı olsun önemli değil inan böyle olması daha iyi olmuş bir daha böyle yapmazsın yemek yapmak deneme yanılma ile olur... Hata yaparak doğruları bulacağız Canım ben yufkaları seriyorum kuruyor hiç sorun olmuyor tavsiye ederim
canım memleketim benim yaaaaher ne kadar orda yaşamasamda erzurum candır caaaaannnnn nevreste teşkr ederem(ayrıca şivemizi çoook sevirem her ne kadar uzaklarda kullanmamış unutmuş olsakta) arkadaşım emeğin için.....o cağ kebabı varyaaaa erzurmda yemelisin gerçi sende yaşamışşın bilirsin ama...hepsi harikadır harika
Erzurum karayazi nasil bir yerdir ?