neden bu kadar sinirlisiniz??sonuçta misafirperverlik olayını biz uydurmuyoruz??ayrıca bizzat şahsınızı da eleştirmiyoruz???bizim yaşamlarımızdan haberiniz var mı??haberiniz olmadığına göre neden bu kadar agresifsiniz??bi iki eleştiriye hemen uçak bileti vermekle zaten misafirperverliğinizi göster miyor musunuz!!!ayrıca da biz eğer bu memlekette yaşıyor isek biz de buranın insanına, çocuklarına hizmet ediyoruz, bize bu şekil davranmakla sizce kabalık etmiyor musunuz??sonuçta hepimiz t.c. vatandaşıyız,kimsenin kimseyi bi yerden kovma gibi bi lüksü olamaz..inanın bu tavrınıza aşırı bi şekilde şaşırdım...sonuçta biz burda gurbetçiyiz ve hiç bir akrabamız yok,bu kadar yalnızlıkta bi de erzurum halkının(genelliyorum)mesafeli olması inanın bizi aşırı derecede sıkıntıya sürüklüyor,kendinizi bizim yerimize koyup düşünün,şuan erzurum da olmanız ,ilerde birgün bizim yaşadıklarımzı yaşamayacağınız anlamına gelmez..lütfen biraz daha SAKİN yazışalım..biz burda kavga etmeye değil,can sıkıntımızı paylaşmak için varız, di mi??o halde bu kavgayı bitirelim lütfen...sonuçta şuan bizde buralıyız,bu memlekette ekmek yiyoruz ve bu yüzden bana sorduklarında erzurum için kötü konışmak vicdanımı sızlatır...
ayrıca şunu da eklemek istiyorum,ben kapalı bir bayanım ve inancımı da gerektiği gibi erzurum da yaşayabiliyorum...sonuçta burası da muhafazakar bir şehir...bu konuda rahatım yani,hamd olsun..sanırım bunu da yanlış anlamışsınz...ist. doğup büyümem sere serpe gezdiğimiz anlamına gelmez...
inş. sıkmamışımdır...ama napim içimden buyazdıklarınızı okuyunca bunlar döküldü ve inanın çok üzüldüm,kendimi erzurum da değil de başka bir ülkede hissettim...neyse....