Erzurum///25

:1no2:merhabalar bizde buraya gelmeden önce insanların nekadar sıcak mert delikanlı olduklarını bilirdik malesef:1no2:hiçde öyle olmadığını yaşayarak gördük havanın souk olması hiç önemli diil insanlar sook malesef malesef eşimle gezmeye çıkdığım zaman herkes kahvelerin önünde oturdugu için kaldırımlardan geçemiyoruz ya neden içerde degilde kaldırımda oturuyorlar anlayamadık? :1no2:

günaydın arkadaşım öncelikle ben bir erzurumlu olarak cevap verme ihtiyacı hissettim bizim insanımız gerçektende çok mert ve delikanlıdır bunu karşılıklı yaşayarak anlayabilirsin nereli olduğunu bilmiyorum ama ben eşimin işi dolayısıyla sürekli başka memleketli arkadaşlarla aynı ortamda bulunmak zorundayım ve aralarında sadece ben erzurumluyum her memleketten insan var anlayacağın ama ben şunu görüyorumki hiç kimse doğunun insanı gibi olamaz bizzat yaşadığım için söylüyorm kahve konusuna gelince benim gezdiğim bütün memleketlerde de durum aynıydı genelde kahvehaneler yazın dışarıya çıkarır masalarını rahatsız olacak birşey yokki bunda canım lütfen yanlış anlama benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

essalamun aleykum guzel bacilarim
daha dun uye oldum siteniz guzele benziyor,bende erzurumluyum askale,ama su an yurtdisinda Romanyada Bukreste yasiyorum ailemle birlikte,
erzurum yemeklerini cokkk ozledimmm ve erzurumdaki dayilarimidaaa
herkeze selamlarr

hoşgeldin aramıza arkadaşım inşaalah memleket hasretini burda bizimle giderirsin çok iyi yapmışsın üye olmakla öpüyorum senia.s.

yaa aşkolsun diyorum insanlarımız hep yanlış tanıtılıyor kahvelerin önünde oturmaktan neçıkar pardon sen nerelisin bizde dışarıları görmüş insanlarız kafelerin lokantaların hatta bakkal türü bazı esnafların bile kapı önlerine sandalye atıp oturduklarına şahitim ama burası erzurum olunca fikirler değişiyor ben memleketimi çook seviyorum herşeye rağmensengözlerimebaksanab

aynen canım bende doğma büyüme erzurumluyum eşimde erzurumlu ve burda yayşıyoruz yazışırız arada öptüm

canım yaa sevindim bana cevap yazmznz:dance: umarım açık yakalarda yazışırız karşılıklı erzurumumuzun sıcak insanlarından güzel adetlerinden konuşuruz erzurumun neresindensin bayy:1hug:

as selam arkadaşım hoş gelmişin buralara uzakta olman hiçç önemli değil baksana kalbin buralarda bays görüşürüz işallah:1hug:

:1no2:
:1no2:iyi akşamlar amacım memleket karalamak diil malesef alışamadım ben buraya kahve önüne oturup kadınların kalçası bilmem neresine maşallah bakmak kusura bakmayın adamlar ezan okunuyor koşuyor giderkende gözleri kadınlarda çok rahatsız oluyoruz biz budurumdan nerelisin demişsin afyonkarahisarlıyım dogu insanı batı diye nitelendirmiyorum yanlış anlamayın benim arkadaşlarımın yarısı dogulu .:1hug:

iyi akşamlar sizin gittiiniz yerlerde kafe dükkan maza kahvehane vesair neyse önünde bekleyen insanlar rahatsız edecek derecede bakıyorlarmı sanki içinize düşecek gibi nereliyim afyonkarahisar bizde çok yer gezdik çok yer birçok insan gördük burası erzurum diye söylemiyorum gerçekden rahatsızım bu konuda mazaya tek gitmeye cesaret edemiyorum burası oltu bu arada herkesin yaşamı kültürü tabiki farklı ama benim anlatmaya çalıştıım dışarı rahat çıkamıyor dolaşamıyoruz ha zaten çıkacak yerde yok neyse.:1no2:

yaa kusura bakma ama oltuysa bişey diyemem sizde bilirsinizki ilçeler heryerde bence biraz daha arka planda ama bu heryer için öyledir ozaman

gelin biz sizi erzurumda misafir edelim kimkime dumduma herkes kendi aleminde inanın eskilerde tamam insanlar açıksaçık görünce bakarmış kalçasına filan bilemem ama zaman zaman zaman herşeye çare herkes zamana ve yaşama uyuyor sonuçta

sevgili arkadaşım senin memleketinde kimse kimseye bakmıyormu her yerde var bu sadece bize özgü değil ama bazen bende rahatsız olmuyo değilim yapacak bişey yok erkekler malesef her yerde aynıklava:klava:klava:

meraba erzurum un nerseinde oturuyorsun???ben de aynen senin gibiyim de......bi türlü sevemedim...:1no2:

dadaşkentte oturuyorum cnm sen nerde oturuyosun benim gibi biri olmasına sevindim yalnız değilim yani.adım ebru ayrıca memnun oldum tanıştığıma.

merhaba alemci saa katılıyorum eşim erzurumlu olmasına rağmen buradan nefret ediyor bu yüzden ikimiz bile yürüdüğümüzde tedirginiz tipimiz öğrenci gibi gösteriyo artık durmadan saçlarımızı filan kaşıyoruz yüzükleri göstermek için ayyy heleki ılıca otobüslerine binince yani boğuluyorum hemde kokuyor arabalar bir tek şu yeni gelen otobüs iyi ben ist geldim ve çok pişmanm allahın izniyle eşimin okulu bitsin asla gezmeye filan bile gelmem şu an soğuktan dışarı çıkamıyorum hastalanıyorum böbreklerimden kısacası hayırlısıyla sende inş kurtulursun bende

bu arada diğer arkadaşlar tabiki memleketine laf kondurmayacak alışmışlar çünkü burdaki insanlar kafası açık olan herkezi birşey sanıyo ve bakıyor rahatsız ediyorlar onlarada normal geliyo batı ülkelerinde kimkime dumduma erzurumda sadece tunik giyiyorum göğsü kapalı giyiniyorum ayak uydurmaya çalışıyoruz işte ama ist açılıp saçılıyorum kimsede rahatsız etmez.

burdaki insanlar kafası açık olan herkezi bişey sanıyor nedemek ya bende açığım bu nedemek oluyor ayrıcada biz kimseye erzuruma gelin diye davetiye göndermedik hakaret edemezsin erzurum genelde kapalı giyinen bi sehir bunu bilerek geldin dikkat etmelisin nerede aykırı olursan orda göze batarsın ayrıca sen onlara saygı duymuyorsunki onlarda sana duysun

Son düzenleme:
erzurumdan bu kadar nefret ediyorsun bu topiğe neden girme ihtiyacı hissediyorsun merak ettim:uhm: burası hemşerilerin buluşma noktasıkafamçokkarıştıyasakkelime

bakın hanımefendi kafası açık olan insanı bir şey sanıyorlar derken açık olunca sanki kötü biriymişiz gibi bakıyorlar erzuruma geldim evet ama okuyorum burda mecburum bir süre katlanmaya seni ilgilendirmez ayrıca istediğim topiğe girerim haklısın memleketine laf kondurmuyorsun ama bu böyle 2 yıldır burdayım güzel birşeyini göremedim maalesef.erzurumda yaşadıklarımı ve gözlemlerimi anlatmamıda hakaret olarak anlamanız çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…