Erzurum///25

slm kızlllar ben gelidim...daha doğrusu bi kaçgün sonra erzuruma geliyorum...atatürk üniv.kazandııım :)))

merhabalar arkadaşlar erzurum yazısını görünce dayanamayıp girdim benimde baba artvin anne erzurum bende doğma büyüme erzurumluyum 14 yaşında ayrıldım memleketimden. 12 yıldır görmedim memleketimi çooooooook özledim tüm dadaşlara selamlar:KK64:

Slm kızlar hepinize...Erzurumlu olmasam da yazmak istedim....Benim de sevgilim erzurumlu:KK1: Daha evlenmedik ama kısmetse erz gelini olucam herhalde....Her ne kadar ilk başta ailesinin fesatlıkarından dolayı ilk başlarda nefret ediyorsam da erzurumdan ve erzurumlulardan; zamanla bu önyargımı yendim sayılır....:KK49: Babam annem hep erzurumdan mezunlar......Bababm erzurumluları çoook sever:KK1: E bu da benim için bi avantaj tabiiiki.:KK1: Gittim de bi kaç kez gerçekten güzel özellikler yazın:) Ben adanada yaşayınca bana güzel geldi haliyle yazı tabiii:KK9:

bende erzurum aşkaleleliyim erzurum insanı çok misafirperverdir yardımseverdir ama ben burada büyüdüm tabi memleketimin insanı hep böyledir gerçi....

ben de ERZURUMLUYUM fakat BURSAYA gelin geldim .1,5 yıldır burdayım çok ömzledim oraları:KK43:(((

arkadaşlar ben erzuruma yeni atandım karayazı ilçesi hakkında bilgi edinmek istiyorum bilgi verebilecek biri var mı acaba

Selam dadaşlar,
doğum yerim Erzurum, yıllarönce çıkmışız o güzel topraklardan. Ilıca ( Aziziye ) ilçesindeniz.
suyu havası beni bitiriyor, yüksek dağlarında dolaşmak inanılmaz coşku veriyor içime, içim içime sığmıyor adeta 2800 metreye kadar çıkmışlığım var. kocaman kartalla burun buruna geldim desem yeridir. burun buruna dediysek aniden karşılaştığımız için böyle yazdım aramızda en az 10 metre vardı zaten :) beni biraz süzdü ve havalandı, heralde şaşırdı bu deli ne arıyor burada diye...
Temmuzda bile dağlarda kar oluyor, özledim valla...

X