• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum///25

Kızlar haklısınız belki sizin yaşam tarzınız oraya uygun değildir. Ama bu insanları yadırgamanızı gerektirmez. İstanbulda her şehirden insan olduğu için size acayip gelmiyordur, oysaki siz farkında olmadan giyiniş tarzınıza bakan sizi süzen insanlar olabilir. Erzurum Artvine çok yakın olmasına rağmen orada böyle bir sorunla karşılacağınızı düşünmüyorum. Yani anlatmaya çalıştığım bu insanların örf ve adetleriyle ilgilidir. Lütfen erzurumda yaşayanları aşağılamayın, bende isatanbulda yaşıyorum buranında ne olduğunu biliyoruz. Her türlü sapık buradan çıkıyor, siz hiç haberlerde "erzurumda sapık" diye bir başlık gördünüzmü?

ayrıyyeten biz burda istanbul_erzurum kıyasını yapmıyoruz...sadece doğma büyüme oralı olduğumuzdan dolayı ist.un adı geçti..lütfen dikkatli okuyun..1no2:bi de erzurumlu musunuz???:

pardon ama eğer bu laf banaysa ben mi yadırgamışım şimdi???ben sadece dışardan gelen insanlara mesafeliler ve gruplaşma var dedim...sonuçta kimseye iftira atma gibi bi derdim yok ki zaten en büyük günahlardan biri ve ben de bunun altına girmem zaten...biz burda sadece yanlış olan şeyleri söylüyoruz,herkes her zaman eleştiriye açık olmalı...sonuçta ben kırıcı olmadan eleştirimi yaptım...ne yani yaşadığım ve yaşıyor olduğum şeyleri de mi söylemiyim??erzurum a ilk geldiğimde ilk 4 ay kimse kapımı çalmadı yaa...wallahi billahi ben gittim evlerine en sonunda..ve zoraki bi arkadaşlık kurduk işte...yani sizce bu durum da mı eleştirilemez...ve bunun gibi bi sürü olaylar...:1no2:

:1closedeyes:boşver sen canımya biz sıkıntılarımızı yazdık nasıl bir zihniyetse nelerle suçladılar .:kızgın:

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama şu yazdıklarımın hiç birinde hakaret içeren sözcük yok. ben zaten sadece istanbuldan bahsetmedim orada başka bir ilide yazdım. Gruplaşmaya gelince gruplaşmaya siz yada biz yazarak siz çıkarmışsınız kimsenin gruplaşma yaptığı yok. Ayrıca ben erzurumlular için süper insanlar demedim sonuçta her yerin iyisi kötüsü vardır. Siz bazı insanlara kızıp diğerlerinide hiçe sayıyorsunuz. Bunada pire için yorgan yakmak denir. Biz olmasak siz rahat uyuyamazsınızda ne demek bu ülkede herkes vatanı için savaşıyor, bugün Allah korusun bir savaş çıksa sizden önce biz koşarız. Türk asker ve polislerine bişey demiyorum, kimseyede laf söyletmem sonuçta bizde de asker ve polis var hepsi vatanımızın evladı. Zaten bu son bu lafınızdan sonra sizinle asla polemiğe girmem ben. Eleştiri yapıalcaksa saygı çerçevesi içinde yapılmadılıdır, ve bulunulan konu üzerinde yapılmalıdır. Lütfen bunuda bilgileriniz içine ekleyin başka bi yerde ihtiyacınız olabilir.

erzurumdan bu kadar nefret ediyorsun bu topiğe neden girme ihtiyacı hissediyorsun merak ettim:uhm: burası hemşerilerin buluşma noktasıkafamçokkarıştıyasakkelime

neden nefret edelimki öyle birşey yazdıgımı hatırlamıyorum bizler olmasa esnaflar ev sahipleri nasil para kazanacaklar buraya girme amacım degerli arkadaşlar bulmaktı ?:1no2:

Burada amacım kimseyi kırmak, küçümsemek gibi bir düşüncem yok bulunduğum yerdeki konuları dile getirmeye çalıştım ama herhalde konu anlatmak istediğim şekilde anlaşılmadı. Benim kimseyle derdim ve problemim yok. sadece kendi görüşümü ortaya koydum. OLTU'daki sıkıntıları anlatmak istedim. biletimizi kesip elimize verirken ayıp olmuyorda biz yazınca'mı ayıp oluyor peki. farkındayım biraz konunun dışına çıkıldı kışkırtmayı siz başlattınız. Konu farklı yerlere saptırıldı bizden yana kusurumuz varsa affola.

isim vererek konuş lütfen !!ben nerdeyse her yazımda erzurum u genelledim...biz-siz diye de kim yazmış...lütfen hayal kurma...ve de seviyeni takın...şurda güzelce sıkıntımızı paylaşalım dedik,iyice sıkıntıya soktun bizi,sorun varsa ki VAR,güzelce yazışarak halledelim lütfen...son cümlende olduğu gibi mahalle ağzını burda takınma lütfen...burdaki herkesin bilgisi kendine yeter..sen bilgini kendine sakla...

Pardon bu konuyu kim için yazdınız acaba kime yazdığınızı anlayamadım?

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama şu yazdıklarımın hiç birinde hakaret içeren sözcük yok. ben zaten sadece istanbuldan bahsetmedim orada başka bir ilide yazdım. Gruplaşmaya gelince gruplaşmaya siz yada biz yazarak siz çıkarmışsınız kimsenin gruplaşma yaptığı yok. Ayrıca ben erzurumlular için süper insanlar demedim sonuçta her yerin iyisi kötüsü vardır. Siz bazı insanlara kızıp diğerlerinide hiçe sayıyorsunuz. Bunada pire için yorgan yakmak denir. Biz olmasak siz rahat uyuyamazsınızda ne demek bu ülkede herkes vatanı için savaşıyor, bugün Allah korusun bir savaş çıksa sizden önce biz koşarız. Türk asker ve polislerine bişey demiyorum, kimseyede laf söyletmem sonuçta bizde de asker ve polis var hepsi vatanımızın evladı. Zaten bu son bu lafınızdan sonra sizinle asla polemiğe girmem ben. Eleştiri yapıalcaksa saygı çerçevesi içinde yapılmadılıdır, ve bulunulan konu üzerinde yapılmalıdır. Lütfen bunuda bilgileriniz içine ekleyin başka bi yerde ihtiyacınız olabilir.

isim vererek konuş lütfen !!ben nerdeyse her yazımda erzurum u genelledim...biz-siz diye de kim yazmış...lütfen hayal kurma...ve de seviyeni takın...şurda güzelce sıkıntımızı paylaşalım dedik,iyice sıkıntıya soktun bizi,sorun varsa ki VAR,güzelce yazışarak halledelim lütfen...son cümlende olduğu gibi mahalle ağzını burda takınma lütfen...burdaki herkesin bilgisi kendine yeter..sen bilgini kendine sakla...

neden nefret edelimki öyle birşey yazdıgımı hatırlamıyorum bizler olmasa esnaflar ev sahipleri nasil para kazanacaklar buraya girme amacım degerli arkadaşlar bulmaktı ?:1no2:

arkadaşım bu lafım sana değildi yanlış anlama üstüne alan almıştır zaten:mymeka:

kaydirigubbakcemile3arkadaşlar birbirimizi kırmayalım güzel şeyler paylaşalım kaydirigubbakcemile3 zaten günlük sıkıntılarımız bize yetiyor buraya rahatlamak için giriyoruz birbirimizi üzmeyelim

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3arkadaşlar birbirimizi kırmayalım güzel şeyler paylaşalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaa bencede bukonu çok uzadı herkez haline şükredip otursun sonuçta insanlar nerde ekmek yerse orası memleketi sayılır

yaa bencede bukonu çok uzadı herkez haline şükredip otursun sonuçta insanlar nerde ekmek yerse orası memleketi sayılır

heeeeh şöyle yaaaa....kavga ile hiçbi yere varılmaz...neyse en sıkı dostluklar kavga ile başlarmış diyelim de ortam yumuşasın...kaydirigubbakcemile2

ordamısın yaa ben dün sabahsabah çok sinirliydim am önceki sayfaları okuyorum anlarda neler yazmış napıyım

Back