Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo en şanslı benmiyim erzurumluyum doğma büyüme erzurumluyla evliyim halen erzurumdayım
merhabalar bende erzurumluyum hemde tamamen tesadüfen rastladım yazılarınıza yeni sayılırım burda karıştırıyom sadece ama hiç erzurumluya rastlıyamamıştım sevemedim diyenlere aşkolsun diyorum:1no2:memleket soğuk ama insanların sıcaklığı yeter:içelim: fırsat buldukça yazişsak iyi olur ama buraya ikinci bidefa nerden nasıl gircem yine karıştırıp bulurum erzurumlu buldum yaa:dance:
:1no2:merhabalar bizde buraya gelmeden önce insanların nekadar sıcak mert delikanlı olduklarını bilirdik malesef:1no2:hiçde öyle olmadığını yaşayarak gördük havanın souk olması hiç önemli diil insanlar sook malesef malesef eşimle gezmeye çıkdığım zaman herkes kahvelerin önünde oturdugu için kaldırımlardan geçemiyoruz ya neden içerde degilde kaldırımda oturuyorlar anlayamadık? :1no2:
essalamun aleykum guzel bacilarim
daha dun uye oldum siteniz guzele benziyor,bende erzurumluyum askale,ama su an yurtdisinda Romanyada Bukreste yasiyorum ailemle birlikte,
erzurum yemeklerini cokkk ozledimmm ve erzurumdaki dayilarimidaaa
herkeze selamlarr
:1no2:merhabalar bizde buraya gelmeden önce insanların nekadar sıcak mert delikanlı olduklarını bilirdik malesef:1no2:hiçde öyle olmadığını yaşayarak gördük havanın souk olması hiç önemli diil insanlar sook malesef malesef eşimle gezmeye çıkdığım zaman herkes kahvelerin önünde oturdugu için kaldırımlardan geçemiyoruz ya neden içerde degilde kaldırımda oturuyorlar anlayamadık? :1no2:
aynen canım bende doğma büyüme erzurumluyum eşimde erzurumlu ve burda yayşıyoruz yazışırız arada öptüm
essalamun aleykum guzel bacilarim
daha dun uye oldum siteniz guzele benziyor,bende erzurumluyum askale,ama su an yurtdisinda Romanyada Bukreste yasiyorum ailemle birlikte,
erzurum yemeklerini cokkk ozledimmm ve erzurumdaki dayilarimidaaa
herkeze selamlarr
merkezdenim canım sen neresindensin:uhm:canım yaa sevindim bana cevap yazmznz:dance: umarım açık yakalarda yazışırız karşılıklı erzurumumuzun sıcak insanlarından güzel adetlerinden konuşuruz erzurumun neresindensin bayy:1hug:
günaydın arkadaşım öncelikle ben bir erzurumlu olarak cevap verme ihtiyacı hissettim bizim insanımız gerçektende çok mert ve delikanlıdır bunu karşılıklı yaşayarak anlayabilirsin nereli olduğunu bilmiyorum ama ben eşimin işi dolayısıyla sürekli başka memleketli arkadaşlarla aynı ortamda bulunmak zorundayım ve aralarında sadece ben erzurumluyum her memleketten insan var anlayacağın ama ben şunu görüyorumki hiç kimse doğunun insanı gibi olamaz bizzat yaşadığım için söylüyorm kahve konusuna gelince benim gezdiğim bütün memleketlerde de durum aynıydı genelde kahvehaneler yazın dışarıya çıkarır masalarını rahatsız olacak birşey yokki bunda canım lütfen yanlış anlama benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
yaa aşkolsun diyorum insanlarımız hep yanlış tanıtılıyor kahvelerin önünde oturmaktan neçıkar pardon sen nerelisin bizde dışarıları görmüş insanlarız kafelerin lokantaların hatta bakkal türü bazı esnafların bile kapı önlerine sandalye atıp oturduklarına şahitim ama burası erzurum olunca fikirler değişiyor ben memleketimi çook seviyorum herşeye rağmensengözlerimebaksanab
meraba erzurum un nerseinde oturuyorsun???ben de aynen senin gibiyim de......bi türlü sevemedim...:1no2:
:1no2:
:1no2:iyi akşamlar amacım memleket karalamak diil malesef alışamadım ben buraya kahve önüne oturup kadınların kalçası bilmem neresine maşallah bakmak kusura bakmayın adamlar ezan okunuyor koşuyor giderkende gözleri kadınlarda çok rahatsız oluyoruz biz budurumdan nerelisin demişsin afyonkarahisarlıyım dogu insanı batı diye nitelendirmiyorum yanlış anlamayın benim arkadaşlarımın yarısı dogulu .:1hug:
merhaba alemci saa katılıyorum eşim erzurumlu olmasına rağmen buradan nefret ediyor bu yüzden ikimiz bile yürüdüğümüzde tedirginiz tipimiz öğrenci gibi gösteriyo artık durmadan saçlarımızı filan kaşıyoruz yüzükleri göstermek için ayyy heleki ılıca otobüslerine binince yani boğuluyorum hemde kokuyor arabalar bir tek şu yeni gelen otobüs iyi ben ist geldim ve çok pişmanm allahın izniyle eşimin okulu bitsin asla gezmeye filan bile gelmem şu an soğuktan dışarı çıkamıyorum hastalanıyorum böbreklerimden kısacası hayırlısıyla sende inş kurtulursun bende
bu arada diğer arkadaşlar tabiki memleketine laf kondurmayacak alışmışlar çünkü burdaki insanlar kafası açık olan herkezi birşey sanıyo ve bakıyor rahatsız ediyorlar onlarada normal geliyo batı ülkelerinde kimkime dumduma erzurumda sadece tunik giyiyorum göğsü kapalı giyiniyorum ayak uydurmaya çalışıyoruz işte ama ist açılıp saçılıyorum kimsede rahatsız etmez.