Erzurum///25

merhabaa millett bende 2 yıldır erzurumda okuyorum dadaş sayılırmıyım sizcee

evet erzurumlu arkadaşlar ya benim de erzurumda yaşayan birine ihtiyacım var orda bulunan birşey istiyorum ama ordan tanıdığım yok bana yardımcı olabilirmisiniz ltfen

slm dadaşlar.ben erzurum merkezliyim ama evlilik dolayısı ile 3 yıldır gurbetteyim.oraların tadı,kokusu bambaşka......:a015:

Kızlar ben amasya/samsun karışımıyım.İstanbulda oturuyorum.3 ay önce evlendim.Erzurum/tortum gelini oldum.kültürlerin farklı olmasından dolayı çok tedirgin oluyordum ama çok şükür herşey iyi gitti.Çok mutluyum,iyki onunla evlenmişim..Rabbim bozmasın inşallah.Erzurum çok güzel.Hele cağ kebabı harika oluyor.Bayramda ordaydım,merkezde koç cağ kebabı diye bir lokanta vardı ünlü bir yer.Bayıldım ya ne güzel yapmışlardı.

ay ben nerdeyse 1,5 yılı geçti ben hiç alışamadım sevemedim bir türlü ya nebilim ne yemekleri ne gezilen yerleri sıkıldım ve bunaldım hiç mutlu değilim evden dışarı çıkmıyorum iyice kafayı yedim ya

meraba erzurum un nerseinde oturuyorsun???ben de aynen senin gibiyim de......bi türlü sevemedim...:1no2:

a.s.mehaba ben afyonluyum 1bucuk yıldır erzurum oltudayım hemşeriniz sayılırım herhal hepinize selamlara.s.

merhaba bende oltudayım birbuçuk yıldır aynen çok sıkıldım kilo aldım hareketsizlikten siz neresindesiniz erzurumun.

erzurumlulur erzurumda oturanlar burda günlük sohbetlerimizi yapalımmı nedersiniz memleketimiz hakkında da fikir paylaşımı yaparız konuşuruz bu soğuk günlerde anca böyle vakit geçer hadi

Son düzenleme:
merhabalar bende erzurumluyum hemde tamamen tesadüfen rastladım yazılarınıza yeni sayılırım burda karıştırıyom sadece ama hiç erzurumluya rastlıyamamıştım sevemedim diyenlere aşkolsun diyorum:1no2:memleket soğuk ama insanların sıcaklığı yeter:içelim: fırsat buldukça yazişsak iyi olur ama buraya ikinci bidefa nerden nasıl gircem yine karıştırıp bulurum erzurumlu buldum yaa:dance:

:sm_cool:sizde aslen buralımısınız yoksa tain durumu filanmı sizin eylül şiirini okurken geldim busayfalara iyde olmuş erzurumlu buldum işte

ooo en şanslı benmiyim erzurumluyum doğma büyüme erzurumluyla evliyim halen erzurumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…