Erzurum///25

12 Mart 1918 Günü Türkün Kalbi Olan Erzurum Un Esaretten Hürriyete,ölümden Hayata Kavuştuğu Bir Gündür. 12 Mart 1918 De Türk Hükümeti,doğuda Ki Güzel Topraklari,yüksek Dağlari Mert Kaniyla Sulayarak,düşmana Göğüs Geren Erzurum U Karanlik Bir Günden Kurtardiğinin Günüdür.

Sen Türk Kizisin Hatirla,
Erzurum Tabyasi Nda
Nenem Hatun Sun.
Ne ölümler Korkutur Seni,
Ne De Zulümler,
Vatanin Esareti Kadar.....
Sen Elif Anam Sin.
Bir Elinde Minik Beben,
Diğerinde Bomba....
Savaş Meydanlarindasin,
Korkusuzsun.
Biliyor Yaban Seni,ben
Biliyorum,
Sen Türk Kizisin...

slm arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.Ben de has be has dadaşım.Annem merkez babam horasanlı.Ben doğma buyme ıstanbulluyum ama soranlara dadaşım diyorum.Gurur duyuyorum..

Dadaşlar hele silkelenin kendize gelin bahim bir sayfamız çok gerilerde galmış:mymeka: toplanah görüşah gonuşah beklirem yazın ha bahdız Erzurum buluşmasi yaparıh bellimmi olur :teytey::teytey:

canım bende erzurumluyum ve erzurumda yaşıyorum senin gibi bende erzurumlu birini arıyordum cevap yazarsan sevinirim

ya kızlar buluşma olursa bende gelmek istiyorm banada haber verin lütfen öpüldüünüz
hemşolarım

Kizlar ne dersiniz bir süre sonra tüm erzurumlular için bi buluşma ayarlayabilirmiyiz. Ben hepinizle tanişmayi çok istiyorum. Belkide aranizda akrabalrim bile olabilir

Kızlar böyle olmuyor yaa kimse yorum yazmıyor. Herkes Erzurumun neresinden olduğunu yazsa örf adetlerini yazsa fenamı olur ya biraz birbirimize tutkun olalım. Bu kadar Erzurumlu bir aradayız bence paylaşacak çok şey vardır.Örn. aranızda fereset ezeyi bilmeyen varmı?? ...Torpah başaan...:) sengözlerimebaksanab

Erzurum dernekleri hakkında bilgisi olan varmı? Peki derneklere ve etkinliklerine katılan varmı? Heeyyy hemşerilerim sie sesleniyorum

.Örn. aranızda fereset ezeyi bilmeyen varmı??

Bu yaz programını izlemeye gidicektim Gidemedim.

Bende Erzurum'luyum ama 3-4 senede bir gidebiliyorum sözde bu yıl gidecektik yattı.
Erzurum/Pasinler'denim.Aranızda Pasinlerden olan varmı? :)

arkadaşlarr ben erzurumlu değilim ama orda olup bana yardım edebilecek olan var mı acaba
tesbih yapıyolarmış orda
ilgilenen olursa çok sevinirim
lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…