- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende senin gibiyim ama aradaki fark sen biraz olsun seviyorsun ben hiç sevmiyorum mecburum bir süre katlanmaya ist nerdeydin bende ist geldim doğma büyüme kadıköylüyüm ben
erzurumdan bu kadar nefret ediyorsun bu topiğe neden girme ihtiyacı hissediyorsun merak ettim:uhm: burası hemşerilerin buluşma noktasıkafamçokkarıştıyasakkelime
erzurumlular nerdesiniz yaa bizim sayfamız çok geri niye girmiyorsunuz soğuklar sizidemi vurdu dondunuzmu nedir kimsecikler yok ortada
merkezdenim canım sen neresindensin:uhm:
kayakyolundayım canım
:1hug:
merhaba alemci saa katılıyorum eşim erzurumlu olmasına rağmen buradan nefret ediyor bu yüzden ikimiz bile yürüdüğümüzde tedirginiz tipimiz öğrenci gibi gösteriyo artık durmadan saçlarımızı filan kaşıyoruz yüzükleri göstermek için ayyy heleki ılıca otobüslerine binince yani boğuluyorum hemde kokuyor arabalar bir tek şu yeni gelen otobüs iyi ben ist geldim ve çok pişmanm allahın izniyle eşimin okulu bitsin asla gezmeye filan bile gelmem şu an soğuktan dışarı çıkamıyorum hastalanıyorum böbreklerimden kısacası hayırlısıyla sende inş kurtulursun bende
bu arada diğer arkadaşlar tabiki memleketine laf kondurmayacak alışmışlar çünkü burdaki insanlar kafası açık olan herkezi birşey sanıyo ve bakıyor rahatsız ediyorlar onlarada normal geliyo batı ülkelerinde kimkime dumduma erzurumda sadece tunik giyiyorum göğsü kapalı giyiniyorum ayak uydurmaya çalışıyoruz işte ama ist açılıp saçılıyorum kimsede rahatsız etmez.
:1hug:katılımınızza teşekkür ederim nedense hanımlar bizi anlamak istemediler napalım 3 yıldaha katlanacagız bende eşimin işi nedeniyle buradayım .
neyse burdan yazışalım artık...siz de merkezde misiniz???a.s.
Kızlar haklısınız belki sizin yaşam tarzınız oraya uygun değildir. Ama bu insanları yadırgamanızı gerektirmez. İstanbulda her şehirden insan olduğu için size acayip gelmiyordur, oysaki siz farkında olmadan giyiniş tarzınıza bakan sizi süzen insanlar olabilir. Erzurum Artvine çok yakın olmasına rağmen orada böyle bir sorunla karşılacağınızı düşünmüyorum. Yani anlatmaya çalıştığım bu insanların örf ve adetleriyle ilgilidir. Lütfen erzurumda yaşayanları aşağılamayın, bende isatanbulda yaşıyorum buranında ne olduğunu biliyoruz. Her türlü sapık buradan çıkıyor, siz hiç haberlerde "erzurumda sapık" diye bir başlık gördünüzmü?
ahh edagülcüm bigün girmedim neler olmuş kimsenin hakaret etmeye hakkı yok beğenmeyen çıkar gider yok kokusuymuş başı açıkmış benim başı açık öyle istanbullu arkadaşlarım varki edep başka bişey oranı buranı açamıyosan git memleketine şehirde gezmiyonuz heralde açıkları görüyoz heral ama kimsenin ağızlarına düştüğünü görmedik ayrıca rahat geziyolarki dışarılılar veya öğrenciler oşekil giymeye devam ediyolar sorunsizde galiba yagiymeyi yada sokakta gezmeyi bilmiyonuz kusuras bakmayın:sm_cool:istanbulun nelerini duyuyoruz hergün televizyonlardan çok rahat gezdiğiniz için herşey oralardan çıkıyor. beğenmeyene indirimli uçak biletlerimiz var okulu olanlarda geçiş yapar çok sıkıldıysa çekerde gideeerklava:
klava:
klava:misafirperverliğimizin bile içine naptınız