Erzurum///25

Yok kız daha bişe vermedik tasalanma bebişim olsa bile fortcu o süprizlerin hakkından gelir merak etme:Roflol::Roflol:
Hemşo neden küssün bana gene buluşmuyoruz arkadaş kayıp zaten baksana
CADIARZU

En samimi arkadaşların arasında yoktum ben küsünce hatırladın benisenağlama

Öncelikle görümcelerin olarak bizi hoş tutman lazım baştan söyliyim Bu arada kendini Erzurumlu görüp asimile olmaya gönüllü olman hoşumuza gitti gelinŞeniz

sende mi brütüs ya
valla alıştım bile 5 sene olcak nerdeyse birlikte olalı
kabullendim yani:teytey:

marvel güzellik merkezini bilen varmı varsa numarasını yazabilirlermi

bende 4 aydır erzurumluyum görev gereği çok güzel yer hele palandöken harıka ama çok soğuk arkadaşlar ben ömrümde bu kadar kar görmedim ama yınede iyiki tayın buraya çıkmış diyorum insanları çok sıcakkanlı ama hala gezmeye çıktığımda kayboluyorum ezberleyemedım anloıycanız buralarııı:teytey::uhm:

ahanda bende bir erzurumlu olacam 5 ay sonra.kendim edirneliyim nişanlım erzurumlu.
oraları çok merak ediyorum.inşallah birgün gelme fırsatım olur.bende dadaşmı olacam kurbannn ( kaynanacım hep diyoda :icecream:)

Erzurumlular çoğaldığıına göre artık bi buluşma düzenleyelim ne dersiniz?
Her ilde düzenliyorlar ben kıskanıyordum şimdi bizde yapalım bi hafta sonu ok mi
CADIARZU

ay bende gelirdim ama benim kocam beni tek hafta sonları biryere yollamaz.hafta sonu bayram kim gelcekki hem diğer haftasonu buluş sen.sen neresinde oturuyosun erzurumun canım.

Bu hafta sonu demedim bi hafta sonu dedim canım uygun olduğumuz zaman yani buluşmaya eşin getirsin seni ne varki bunda:asigim:

eeee benimde aşkım ordaaa subatta gidiyorum ben kızlar merkeze hemdeee ordanda pasinlereeeeeeeeee:teytey:

Erzurum Garilari

Gelin Olur,Çalışırlar,Çalışmaya Alışırlar.
Gaynanaya Dalaşırlar, Şu Erzururm Garılari.

Çeneleri Bir Açılır.Türli Çiçekler Saçılır.
İlerisinden Gaçılır,Şu Erzurum Garılari.

Yıllar Yılları Kovalar,Seyran Olur Tüm Ovalar.
Bazısı Herife Dalar,Şu Erzurum Garılari.

Çoluk Çocuğa Karışır,Hep İyi İle Yarışır.
Hemen Küser Tez Barışır,Şu Erzururm Garılari.

Aslında Pamuk Kalpleri,Hele Taşsa Herifleri.
Bir İleri İki Geri Şu Erzurum Garılari.

Sabah Akşam Süpürürler,Süpürgeye Tu Da Derler.
Görünmeyen Çöp Görürler,Şu Erzurum Garılari.

Baca,Baca Dolanırlar,Hise Pasa Bulanırlar,
Semavere Dayanırlar,Şu Erzurum Garılari.

Aylık Temizlik İşleri,Tırhıç Gibidir Dişleri.
Hastalıhlar,Seriseri,Şu Erzurum Garılari.

Çamaşırdan Hiç Bıhmazlar,Legenlerden De Çıkmazlar,
Ele Azboz Da Sıkmazlar, Şu Erzurum Garılari.

Çoh Gezer, Çoh Dolanırlar,Sohahlara Bulanırlar.
Mahalle Benim Sanırlar.Şu Erzurum Garılari

Zinnur Tiryaki

Erzurumlu kk dostlarıma hediyem olsun. ben okudum çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz..a.s.

BENDE DADAŞIM ARKADAŞLAR. MEMLEKETİMİ ÇOOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM NE GURUR DUYUYORUM:teytey:

Arkadaşlar bende dadaşım ve adanada oturuyorum bütün memleketlilerime selam ve sevgilerimi yolluyorum.........a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…