Erzurum///25

selaaaaaam canlar, ben de erzurumluyum, dadaşlar diyarını çoook özledim. memleketimin mert insanlarını, soğuk havalarında içilen çaylarını özledim walla. ama inşallh şubatta doğum için memlekete gidicem. hepinize iyi yıllar dilerim, çoook öptüm

a.s kızlar bende dadasım eş ve iş durumunsan ist dayım suan aile buyuklerım ordalar soguk havalarda sıcak sohbetlerde ıcılen kıtlamalı cayları ozledım bende uşağlar sızde bulusun

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

bende dadaşkızıyım.Dışarda yaşamanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.Bol sabırlar arkadaşlar.

bende dadaşkızıyım.Dışarda yaşamanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.Bol sabırlar arkadaşlar.

lalecim ben de erzurumluyum ama
üniversiteyi okumak için gittim
4 yıldır görmedim oraları
ama haberlerini alıyorum
çok değişmiş diyorlar, oldukça gelişmiş
bir bahane olsa da gitsem.

selam kızlar ya neden erzurumdakilerde buluşmuyoruz hayydin buluşmak isteyenler buluşalım.

ok canım en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle geçmiş olsun

ben de erzurumluyum arkadaslar...butun topıgı okudum bastan asagıya ne cok hemserım varmıs.gercı hıc gıtmedım erzuruma ama bu yaz gormek ıstıyorum ınsallah..sevgıyle kalın...

günaydın herkese bende tam bir erzurumlu olarak aranıza katılıyorum :))) memleketimi çok severim ...

Merhaba arkadaşlar,sizleride göreceğimize eminiz.Çocuklar hepimizin....Ankara'dan sevgiler..Erzurum gerçekten güzel,geldim yıllar önce....
Yemek ve çayınızın tadı damağımda...Hele o saygılı davranmayı,hiç unutamam...Sevgiler.....

<KERMES 25-26-27 NİSAN 2008 DE FESHANE DE.LÖSDER OLARAK YARDIMLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ. SEVGİLER.>

semacım temmuzda orda olucam görüşürüz belki :KK70: akrabalarımızın çoğu orda heleki annemin tarafı hep orda :KK70::KK70::KK70:

Burası Erzurum gülüm günü gecesinden kara bir sana hasretim buralarda birde gelmeyen bahara hele toplanmış benim bacılarım gurban olim o sufatızaaaa

hey kızlar benide bekleyin yahu ...
ay memleket duygularım kabardı valla süpersin sunacım

X