- 12 Temmuz 2006
- 2.083
- 8
- 47
ya kusura bakmayın da ne kelimeleri nede anlamını anlayamadım nece konuşuyorsunnuz?
no spiet ingiliz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kusura bakmayın da ne kelimeleri nede anlamını anlayamadım nece konuşuyorsunnuz?
merhaba alemci nasılsın
merhaba cabım iiidir sen nasılsın ben ufaklıkla ugraşıyorum işte ne olsun görüşemiyoruz bu aralar fazla katılamıyorsun baksana yukarıya ben bişey anlamadım sen anladınmı :1no2::1no2:nece konuşuyor bu bayan acaba benimmi türkce anlayışım eksiki bilemedim ya:uhm:
merhaba erzurumlular ve benimgibi misafirlere birde bu yukarıdaki yazıkarı anlamadım ya?
haklısın arkadaşım bende anlamadım:1no2::1no2::1no2:
hehehe bende geldim bende dadas kıısıyım meerkess NEYDİRSİZ ANA GUBBAN
Anlamadığınız yerleri söyleyin cicim aydınlatalım tek tek
anladımda anlamak istemedim................:mymeka::mymeka::mymeka:
konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen.........
Günaydın karılarŞeniz
Hoşşşik arzu daha düşmemiş bugün bakıyom da
Kıçını kaldıramamıştır daha:roflol::roflol::roflol:
Karı senin gibilere derler. Kibarlığı konuşmayı öğrenemedin gitti:mymeka:. Nefertari hariç herkese günaydın. Ardahan'lıyım bende:lepi:. Bi selam vereyim didimyerimseniben.
Düdük bura Erzurumluların topiği senin ne işin var:icecream::icecream::icecream:
Bak bunda haklısın!!
Şahsına söylenmiş en ufak bir kelime bile yokken ortaya atılıp
"Bu arkadaşlar ne diyor ben anlamıyorum?" diyerek aklınsıra şiveden anlamadığını ve şiveli konuşmadığını ima ederek konuyu saptıran sensin!!!
İyi niyetimle anlamadığınız yerleri sorun aydınlatalım derkende
"Anladımda anlamamazlıktan geldim" diyerek saçma sapan bir cevap alan kişi ben olursam bunun sebebini sorma hakkım doğar!!!
Ha buna karşın "Konuşmalarımıza dikkat edelim" dersen sanırım önce senin konuşmalarına dikkat etmen gerekecek!!!!
Bu topic kavga çıkarıp prim yapacağın bir yer değil,Erzurumluların biraraya gelip sohbet edeceği,geyik yapacağı bir yer!!!
Sorun çıkarmak istiyorsan başka kapılar araman lazım cicim
yaff bende Erzurum geliniyem ...eze gurban..:lepi::lepi: