Erzurum///25

merhaba alemci nasılsın

merhaba cabım iiidir sen nasılsın ben ufaklıkla ugraşıyorum işte ne olsun görüşemiyoruz bu aralar fazla katılamıyorsun baksana yukarıya ben bişey anlamadım sen anladınmı :1no2::1no2:nece konuşuyor bu bayan acaba benimmi türkce anlayışım eksiki bilemedim ya:uhm:

merhaba cabım iiidir sen nasılsın ben ufaklıkla ugraşıyorum işte ne olsun görüşemiyoruz bu aralar fazla katılamıyorsun baksana yukarıya ben bişey anlamadım sen anladınmı :1no2::1no2:nece konuşuyor bu bayan acaba benimmi türkce anlayışım eksiki bilemedim ya:uhm:

boşver onlar memleketdili konuşuyolar ben iyiyim sen nasılsın

hehehe bende geldim bende dadas kıısıyım meerkess :KK70: NEYDİRSİZ ANA GUBBAN :p

konuşmalarımıza dikkat edelim lütfen.........

Bak bunda haklısın!!
Şahsına söylenmiş en ufak bir kelime bile yokken ortaya atılıp
"Bu arkadaşlar ne diyor ben anlamıyorum?" diyerek aklınsıra şiveden anlamadığını ve şiveli konuşmadığını ima ederek konuyu saptıran sensin!!!
İyi niyetimle anlamadığınız yerleri sorun aydınlatalım derkende
"Anladımda anlamamazlıktan geldim" diyerek saçma sapan bir cevap alan kişi ben olursam bunun sebebini sorma hakkım doğar!!!
Ha buna karşın "Konuşmalarımıza dikkat edelim" dersen sanırım önce senin konuşmalarına dikkat etmen gerekecek!!!!
Bu topic kavga çıkarıp prim yapacağın bir yer değil,Erzurumluların biraraya gelip sohbet edeceği,geyik yapacağı bir yer!!!
Sorun çıkarmak istiyorsan başka kapılar araman lazım cicim:nazar::nazar::nazar:

Günaydın karılarŞeniz

Hoşşşik arzu daha düşmemiş bugün bakıyom da:nazar:
Kıçını kaldıramamıştır daha:roflol::roflol::roflol:

Karı senin gibilere derler. Kibarlığı konuşmayı öğrenemedin gitti:mymeka:. Nefertari hariç herkese günaydın. Ardahan'lıyım bende:lepi:. Bi selam vereyim didimyerimseniben.

Düdük bura Erzurumluların topiği senin ne işin var:icecream::icecream::icecream:

kusura bakmayın ben sizin dilinizden konuşamadığım için cevap yazamıyorum Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Bak bunda haklısın!!
Şahsına söylenmiş en ufak bir kelime bile yokken ortaya atılıp
"Bu arkadaşlar ne diyor ben anlamıyorum?" diyerek aklınsıra şiveden anlamadığını ve şiveli konuşmadığını ima ederek konuyu saptıran sensin!!!
İyi niyetimle anlamadığınız yerleri sorun aydınlatalım derkende
"Anladımda anlamamazlıktan geldim" diyerek saçma sapan bir cevap alan kişi ben olursam bunun sebebini sorma hakkım doğar!!!
Ha buna karşın "Konuşmalarımıza dikkat edelim" dersen sanırım önce senin konuşmalarına dikkat etmen gerekecek!!!!
Bu topic kavga çıkarıp prim yapacağın bir yer değil,Erzurumluların biraraya gelip sohbet edeceği,geyik yapacağı bir yer!!!
Sorun çıkarmak istiyorsan başka kapılar araman lazım cicim:nazar::nazar::nazar:

sefertasi çikiyorsun burdan ve birdaha girmiyorsun buraya oki:mymeka:
bende gelmiycem buraya artik başka yerlere takiliriz
dadaş olmamiz illede buraya girmemizi gerektirmiyor
:nazar:

hayırlı geceler kızlar ne oluyor burada lütfen kimse kimsenin kalbini kırmasın .

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:selam kızlar herkese bu saat olmuş daha kimseler ziyaret etmemiş nerelerdesiniz uyanııııınnnnnnnn erzurumun güzelleriii:içelim::içelim:

X