Erzurum///25

ya benim eniştemde oralı da çicekli köyünden ben gidiyorum bazen oraya insanları çok iyi oluyor ya

çiçekli köyünü bilmiyorum ama ispirlilerin hepsi çok iyidir arkadaşım
ispiri bende çok severim kaç yıl oldu gidemedim çocuk, iş, ev derken olmadı
burnumda tütüyor.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

meraba bende erzurumda yaşıyorum ve tabiki dadaşım:hooray: alemci arkadaşım erzurumun neresindensin

sengözlerimebaksanab:1hug:slm canım aramıza hoş geldin ben aslen afyonkarahisarlıyım 2 yıla yakındır erzurum oltudayız anlıcan oltudayım nasılsın iyisindir işl sen erzurumun içindemisin svgilerle kal.:içelim:

canım ben erzurumda terminal tarafında oturuyorum iki çocuğum var çalışan bir anneyim
sen oltunun içindemisin işyerinde oltulu arkadaşlar var görüşmek üzere selam ve sevgiler a.s. a.s. a.s.

canım ben erzurumda terminal tarafında oturuyorum iki çocuğum var çalışan bir anneyim
sen oltunun içindemisin işyerinde oltulu arkadaşlar var görüşmek üzere selam ve sevgiler a.s. a.s. a.s.

:1hug:slm canım evet oltunun içindeyim zaten burası avuç içi kadar yer bende evliyim 1 çocuum var 3 yaşına girecek temmuzda inşallah erzurum nasıl sookmu buraya sanki bahar geldi nerede çalışıyorsun iyi günler görüşmek dilegiyle.:teytey:

canım ben belediyede çalışıyorum benim de 12 yaşında bir oğlum, 3 yaşında bir kızım var
bu ara erzurum bir soğuk bir sıcak belli olmuyor... baharı beklemekteyiz....
görüşmek üzere...
sevgiler...kaydirigubbakcemile5

merhaba bugün bizde erzurumdaydık hastane için geliyoruz bu aralar gerçektende hava sooktu geçen geldiimizde hava sıcaktı bugün kırkayla geldim malesef orada karbile yagdı şansıma burası güzel baharı yaşıyoruz darısı sizlere oltudan sevgiler görüşmek dilegiyle.

Selam erzurumlu bayanlar,
Kardeşim gelcek orayada bişey sormak istiyorum. Erzurum havaalanı ile oltu arası kaç dakika sürer ulaşım kolaymıdır. Beni bilgilendiriseniz sevinirim. Ona göre uçak bileti alacagım. Acil cevap gerekiyor. Teşekkürler. hayırlı günler.

Selam erzurumlu bayanlar,
Kardeşim gelcek orayada bişey sormak istiyorum. Erzurum havaalanı ile oltu arası kaç dakika sürer ulaşım kolaymıdır. Beni bilgilendiriseniz sevinirim. Ona göre uçak bileti alacagım. Acil cevap gerekiyor. Teşekkürler. hayırlı günler.

merhaba ben oltuda oturuyorum erzurum oltu arası 1-30 bir buçuk saat ulaşımda sorun yok dolmuşlar saat başı çalışıyor .

merhaba bugün bizde erzurumdaydık hastane için geliyoruz bu aralar gerçektende hava sooktu geçen geldiimizde hava sıcaktı bugün kırkayla geldim malesef orada karbile yagdı şansıma burası güzel baharı yaşıyoruz darısı sizlere oltudan sevgiler görüşmek dilegiyle.

bu arada kardeşiniz oltuyamı gelecek havalarda buralarda fena diil.

X