Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar herkez nasıl nerelerdesiniz alemciden herkeze sevgiler.
.
kimseler yokmuş nerelerde herkez soğuklarda gitmiş ama bende size cevap yazayım barii ben buralardayım da diğerlerini bilemiyorum sizede kocamannn selamlar:içelim:
tşk ederim nasılsınız bu aralar kimse takılmıyor buraya ne oldu millete.
..Arkadaşlar kızmassanız birşey sormak istiyorum aslında merakımı da mazur görün, daha önce hiç Erzurumda bulunmadım oralı bir tanıdığım da yok...
Ancak bazen televizyonlarda rastlıyorum, Erzurumda olan olaylar haberlere falan çıktığında görüntüler de yayınlıyorlar. O görüntülerde kadınlar hep çarşaflı, dolayısıyla da merak ettim, oradaki kadınlar hep siyah çarşafla mı dolaşıyorlar? Başı açık yok mu?
Gerçi anladığım kadarıyla sizler hep başka şehirlerde yaşıyorsunuz galiba ama en azından gitmişliğiniz görmüşlüğünüz vardır dedim.
Kimseyi rencide etmek için değil sadece meraktan soruyorum, lütfen yanlış anlamayın herhangi bir kötü niyetim yok sadece ilgincime gitti.
..
ilk olarak merhaba diyorum nemide..ha sorunun cevabına gelince ..yasakkelime Türkiye nin her yerinde olduğu gibi oradada açık var kapalı var çarşaflı var çarsafsız var çok farklı bir yer olarak görmen doğaldır hiç gitmemişsin çünkü ama gitmeni tavsiye ederim sana şukadarını diyebilirim ERZURUM doğunun parisi :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: inan en az hatta fazlasıyla batıdaki insanlardan daha samimi daha doğal daha cana yakındır dadaşlar ..:içelim::içelim::içelim:bende ERzurumlu değilm ama sayılırım orada 4 yılım geçti 1999_2003 ne günlerdi ya:lepi::lepi::lepi: yaz tatillerinde eşimle birlikte hep giderim vallahi
hoşgeldin seylul canım .herzaman bekleriz kıssss .... sende erzurum lumusun
bende Erzurum da 4 yıl kaldım eşim Erzurum lu .. merkezdemisin _?benim kaynanamlar Yıldızkent teler