Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar herkese...perşembeden itibaren yokum,istanbul a gidiyorum...bir ay ordayım,15 şubat ta tekrar buluşmak üzere..ALLAHISMARLADIK!!!
güle güle canım iyi tatiller kendine ve kızına iyi bak canım öpt.
klava:
iyileştim sayılır cnm midem bulanıyo okadar sen nasılsın bu gün çok soğuktu ya dondum valla orası nasıl
iyi akşamlar bilge85 iyi tatiller iyi gezmeler tadını çıkar istanbulun .
iyi akşamlar bilge85 iyi tatiller iyi gezmeler tadını çıkar istanbulun .
inş cnm tabiki isterim olurmu öyle şey midem evet geçti ilacın yan etkisi olmuşta o yüzden midem bulanıyormuş bıraktım ilacı kendine iyi bak cnm cım:içelim:a.s merhaba canım nasılsın migde bulantıların geçdimi inşallah iyisindir acil şifalar diliyorum bizim burada hava baya iyi akşamları sook oluyor yinede iyidir haberlerden izliyoruz erzurum sookdan yıkılıyor umarım seninle birgün tanışırız bilmem sen nedersin iyi akşamlar .yerimsenibenyerimseniben
inş cnm tabiki isterim olurmu öyle şey midem evet geçti ilacın yan etkisi olmuşta o yüzden midem bulanıyormuş bıraktım ilacı kendine iyi bak cnm cım:içelim:
ben uğradım selaaam erzurumu seviyorum insanları çok cana yakııın dadaş geliniii