Erzurum///25

iyi akşamlar herkese...perşembeden itibaren yokum,istanbul a gidiyorum...bir ay ordayım,15 şubat ta tekrar buluşmak üzere..ALLAHISMARLADIK!!!

güle güle canım iyi tatiller kendine ve kızına iyi bak canım öpt.

teşekkür ederim canım,sende iyi bak kendine ve çocuklarına,ben dönene kadar belki erzurum da biraz ısınır:)hiç sanmıyorum ama...neyse mayısı iple çekiyorum...:roflol:

iyi akşamlar bilge85 iyi tatiller iyi gezmeler tadını çıkar istanbulun .

:eek:klava:

iyileştim sayılır cnm midem bulanıyo okadar sen nasılsın bu gün çok soğuktu ya dondum valla orası nasıl

a.s merhaba canım nasılsın migde bulantıların geçdimi inşallah iyisindir acil şifalar diliyorum bizim burada hava baya iyi akşamları sook oluyor yinede iyidir haberlerden izliyoruz erzurum sookdan yıkılıyor umarım seninle birgün tanışırız bilmem sen nedersin iyi akşamlar .yerimsenibenyerimseniben

pardon ya yanlışlıkla iki tane atmışım..tatil heyecanı işte hoşgörün...:)

a.s merhaba canım nasılsın migde bulantıların geçdimi inşallah iyisindir acil şifalar diliyorum bizim burada hava baya iyi akşamları sook oluyor yinede iyidir haberlerden izliyoruz erzurum sookdan yıkılıyor umarım seninle birgün tanışırız bilmem sen nedersin iyi akşamlar .yerimsenibenyerimseniben
inş cnm tabiki isterim olurmu öyle şey midem evet geçti ilacın yan etkisi olmuşta o yüzden midem bulanıyormuş bıraktım ilacı kendine iyi bak cnm cım:içelim:

inş cnm tabiki isterim olurmu öyle şey midem evet geçti ilacın yan etkisi olmuşta o yüzden midem bulanıyormuş bıraktım ilacı kendine iyi bak cnm cım:içelim:

:nazar:yerimsenibencanım çok sevindim iyileşmene belki yazın tanışırız bellimi olur nasıl oralar sookmu hala bizim burası gündüz fena diil oralar sook sa buraya kaç gel .:1hug:

herkese günaydın bu aralar hiç kimse nin zamanı yok galiba erzurumlu arkadaşlar bebişim 52 arkadaşım nerelerdesiniz herkes iyimi umarım iyisinizdir görüşmek dilegiyle oltudan sevgilerle.

iyiyim cnm sen nasılsın şimdi kalktım kahvaltı yapıyordum görünce selmam verim dedim hayatım

X