Erzurum///25

iyiyim cnm sen nasılsın şimdi kalktım kahvaltı yapıyordum görünce selmam verim dedim hayatım

a.s.:nazar:merhaba canım teşekkür ederim bende iyiyim nasıl erzurum sookmu burası güzel hatta bugün çok güzeldi ii olmana sevindim oltudan sevgilerle birde isim olarak tanışalımmı benim adım özlem.:nazar::nazar::nazar:

iyiz sen nasılsın kaydirigubbakcemile5

:1hug:teşekkür ederim iyiyim ne olsun burada havalar bahar havası ya oralar nasıl hala sookmu üşüyenler buraya gele bilirler misafir agırlarım baya güzel bir hava var kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

:1hug:teşekkür ederim iyiyim ne olsun burada havalar bahar havası ya oralar nasıl hala sookmu üşüyenler buraya gele bilirler misafir agırlarım baya güzel bir hava var kaydirigubbakcemile3:1rolleyes:

buradada biraz ısındı havalar
gündüz güneş açıyor iyi gibi hihoyyyt

Ben geldim bacılar:nazar:
Bir aylık mapusluktan sonra ilk hemşerilerime yazam dedimŞeniz

Hoşşşik arzu daha düşmemiş bugün bakıyom da:nazar:
Kıçını kaldıramamıştır daha:roflol::roflol::roflol:

Karı senin gibilere derler. Kibarlığı konuşmayı öğrenemedin gitti:mymeka:. Nefertari hariç herkese günaydın. Ardahan'lıyım bende:lepi:. Bi selam vereyim didimyerimseniben.

Düdük bura Erzurumluların topiği senin ne işin var:icecream::icecream::icecream:

merhaba erzurumlular ve benimgibi misafirlere birde bu yukarıdaki yazıkarı anlamadım ya?

ya kusura bakmayın da ne kelimeleri nede anlamını anlayamadım nece konuşuyorsunnuz?

X