Erzurum///25

sabah sohbetine malesef yetişemedim,iyi akşamalr herkese..

:1hug:merhaba canım nasılsın saglık durumun nasıl iyileştinmi gerçektende boşver buranın havası gibi sook ve buz tutmuşlar napalım.yerimseniben

cnm iyiyim saol sen nasılsın bakıcaz tomografi çekilcek o kadar antibiyotik kullandımki mantar olmuş rahmimden fitil verdi dr bakalım artık of sıkıldım otur otur bi yer yokki gezecek hep kar hep kar bi kalkmadı yerden ist ne güzel 1 gün yağar ertesi gün yok

ya bu arada sen nerde oturuyodun cnm merkeze yakın biyerlerdemisin.

geçmiş olsun ya,bilmiyodum ben...Allah bol şifa versin..

arkadaşlar bu gün aşure günü hepinizin şimdiden tutacağınız oruçların , yapacağınız bütün ibadetlerinizin kabul olması ve filistin için, islam alemi için gönül dolusu dualarda buluşmak dileğiyle. Muharrem ayınız ve Aşura gününüz Mübarek olsun. :1hug:

:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm: canım çok geçmiş olsun üzüldüm kendine dikkat et havada sook ben oltudayım aslında fazla uzak sayılmayız .

saol cnm nasılsın bugün hava biraz ısındı gibi güneş var karlar sanki erimiş biraz orası nasıl peki

yerimseniben
saol cnm nasılsın bugün hava biraz ısındı gibi güneş var karlar sanki erimiş biraz orası nasıl peki

yerimseniben günaydın canım burasıda güzel sayılır karlar eridi tepelerde var sen nasılsın iyileştinmi kendine iyi bak görüşmek dilegiyle .:1hug:

günaydın herkeze günaydın erzurumlular sizlerede günaydın herkez nasıl iyidir umarım.

:eek:klava:
yerimseniben

yerimseniben günaydın canım burasıda güzel sayılır karlar eridi tepelerde var sen nasılsın iyileştinmi kendine iyi bak görüşmek dilegiyle .:1hug:

iyileştim sayılır cnm midem bulanıyo okadar sen nasılsın bu gün çok soğuktu ya dondum valla orası nasıl

X