• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum///25

seylül hanım burda gözüküyosun huuuu

amin amin ,aynen benimki de öyle ,malesef,doktor minadeks diye bi vitamin şurubu verdi,iştah da açıyomuş,bi ara biraz düzeldi,ama yine aynı..mahvediyo beni...sabahtanakşama kadar ona yemek pişiriyorum çeşit çeşit,belki bunu yer diye ...of oooffff!!!:teselli:

ya benimki 9 yaşında tabak kaşık elimde düşünebiliyomusunuz oyaştaki çocuğa yemekmi yedirilir bizde vitamin kullanıyoz ama bifaydası yok gibi yaniii:1no2:

benimkilerde iyi tv izliyorlar abla kardeş :1shok:şaşırdım valla çıt yok oturup yumurcağı izliyorlar yoksa hayatta rahat bırakmazlar :1no2:bilgeciğim yemek konusunda çocukları biraz rahat bırakmak gerekiyor üstüne çok düşme o zaman hiç yemiyorlar benim kızımda iştahsızdı halende öyle çok üzülürdüm zorlardım ama ikinci olunca anladımki yapı meselesi mert çok iştahlı maşallah hasta bile olsa yer yani kilosu falan normalse hiç takma cokacimcoooköylede böylede bir şekilde büyüyorlar hatta ben bazen kızıma baktığımda diyorumki ilerde çok güzel bir genç kız olacak 8 yaşında ama boyu çok uzun olacak manken gibi :nazar: önemli olan sağlıklı olmaları kendine iyi bak a.s.

ya öyle ama benimki yemediği için sesi susmuyor,sürekli peşimde,eğer yememişse gece uyumuyor,yani bana zararı olmasa hadi neyse dicem ...ama malesef.....:1no2:

:a015:sora görüşürüz kızlar çocuklara iyi bakın iyi akşamlara.s.

belki bir rahatsızlığı vardır kızının bademcikleri şişmiş olabilir huysuzlanıpta yemek yemiyorsa :ecrin_bebek:çoçoklar hasta olunca genelde yemek yemiyor:emir_bebek:

belki bir rahatsızlığı vardır kızının bademcikleri şişmiş olabilir huysuzlanıpta yemek yemiyorsa :ecrin_bebek:çoçoklar hasta olunca genelde yemek yemiyor:emir_bebek:

walla yok ondan değil,ilk 7 ay çok iyiydi,sonra değişti,hala o gidiş gidiyor,napalım çocuk benim,böyle büyütcem artık...

ay daha minikmiş bende 3 falan diye tahmin ediyordum benim oğlumda 2 yaşında doğum tarihi ne benimkinin 04 10 2006

:kızgın::kızgın::oklava: canım sen dışardan gelen yobazlar olmasa diyorsunda birde kendi yobazlarınıza bakın siz yani burada biz misafir severiz yabancı demeyizi bi kbırakın şu yazınıza baknız nedemek dışardan gelen yobazlar valla ben buraların halkı hadar yobaz hiç biryerde görmedim malesef bence erzurumlular kendi memleketini ve başka şehirleri kirletiyorlar şunu anladım erzurumlular dışardan geleni yabancıyı sevmiyorlar ben böyle yer görmedim :1no2:

alemci cnm ya boşver bu insanlar soğuktan katılaşmış beyinleri

bende askeri hastanede doğum yaptım sezeryanla oldu oğlum asyayla arasında sekiz dokuz ay varmış ya bizim mahalledemiydin o zamanda doğum yaptığında

evet daha yeni taşınmıştım,benim de sezeryan oldu...seninle aynı zamanlara denk gelen bi komşum var,o da askeri hastane de yaptı..belediye evlerin de benim komşumdu,adı banu,belki tanırsın diye yazdım,eşi uzman çavuş...

yo hayır,tam tersi....kiloku ve esmer..kesin görmüşlüğün vardır yani...

yani evet...neyse canım ben çıkıyorum,senin çocuklar duruyor heralde...benimki yanımda ''anne anne'' diye bağırıyor...yarın yine görüşürüz inş...

keşke o zaman tanışsaydık komşuluk yapardık birbirimize çokta yakınmışız aslında karşılıklı oturmuşuz şimdi oturduğun evin önündeki parka çok gelmişizdir oğlum her geçende ağlıyordu park park diye

Back