• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum///25

iki tane canım biri kız 8 yaşında diğeri erkek 2,5 yaşında ama felaket birşey anlatamam seninkilerde yaramazmı

benimkilerde oyun günleri sıra bekliyolar benim biri 9 diğeri 5 yaşına girdiler

hıı öyleymiş yaa aslında bende pek komşu yok sen hangi evlerdesin yazsana merak ettim

:içelim::içelim:bune ya hekez sanırım benimgibi öfkeyle kalkıp oturuyor napayım buraya geldim geleli hayatım moroton sıkıcı birde bu yetmez gibi sokaga çıkıyorsun dahadan sinir olup geliyorsun kızlar siz bizim yazdıklarımızı hep yanlış anlayıp kendi üzerinizden yorum yapıyorsunuz inanın buralılar hepsi diil ama çoonluk insanı bunaltıyor komşuluk sıfır amacım oltudaki sıkıntılarımdı çocugumu alıp gezdirecegim yer bile yok kafayı yicem ya benim geldiim memleketimde küçük ama orada insanlar kadınlları yicekgibi davranıp bakmıyorlardı :kızgın:okadar açık da diilim burada hep dikkatli giyiniyorum saçım açık okadar pantolon uzun giymeye çalışıyoruz bazılarınız sizde suç giyinmeyi gezmeyi yanlış yapıyorsunuz deyip bizi suçlamışsınız bu arada namazı kaçırmıyorlar ama burada genel ev dolu hemde çarşının ortasında bizi saçı açık diye anlarla kıyaslıyorlar sıkıldım gerçekten de sıkıldım.:kızgın::kızgın:

SİZİN ADINIZA ÜZGÜNÜM KIRICI OLMUŞ OLABİLİRİM NEDİYİM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN DİYCEM BAKIN BEN OLTUYU NEGÖRMÜŞÜM NEDE GİTMİŞİM AMA ERZURUM DİYE KIYASLAMAYIN TÜRKİYENİN HER YERİNDE AYNI MANZARALARLA KARŞILAŞIYORUZ MALESEF AMA SİZ İNANIN MÜSTERİH OLUN İNSANLAR KENDİLERİNİ BELLİ EDER KİMSENİN SİZE KÖTÜ GÖZLE BAKMADIĞINA EMİN OLABİLİRSİNİZ SİZ BİKERE ORAYI SEVEMEMİŞİNİZ BUGAYET AÇIK OYÜZDEN KENDİNİZİ İYİ HİSSETMİYOSUNUZ HERSEY GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN:içelim:

alemci arkadaşım benim oltuda görev yapan uzman çavuş eşi arkadaşım vardı oda aynı sizin gibi küçük biyer olduğu için sıkılıyormuş allahtan ev sahibi iymişde onunla vakit geçiriyorlarmış kaç yıldır buradasınız bilmiyorum ama sonuçta sayılı gün geçiyor asker eşimisiniz sizde

Back