• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum///25

ooo en şanslı benmiyim erzurumluyum doğma büyüme erzurumluyla evliyim halen erzurumdayım

evet cok sanslisiniz hemserim hemserim diyorum cunku bende erzurumluyum ama pariste yasiyorum ve yirmi senedir erzuruma gelimiyorum gercektende cok sanlisin benim yerimede keyfini cikar hemlserimsenağlamasenağlamasenağlama

merhabalar bende erzurumluyum hemde tamamen tesadüfen rastladım yazılarınıza yeni sayılırım burda karıştırıyom sadece ama hiç erzurumluya rastlıyamamıştım sevemedim diyenlere aşkolsun diyorum:1no2:memleket soğuk ama insanların sıcaklığı yeter:içelim: fırsat buldukça yazişsak iyi olur ama buraya ikinci bidefa nerden nasıl gircem yine karıştırıp bulurum erzurumlu buldum yaa:dance:

guzel yorumlariniz icin tesekurlerkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

:roflol: :roflol::roflol:erzurumda doğunun parisidir:roflol: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
evet cok sanslisiniz hemserim hemserim diyorum cunku bende erzurumluyum ama pariste yasiyorum ve yirmi senedir erzuruma gelimiyorum gercektende cok sanlisin benim yerimede keyfini cikar hemlserimsenağlamasenağlamasenağlama

oldu canım çıkarayım ama soğuk yaa ve benim soğuklada aram yok nasıl etcez bilmem kafamçokkarıştı sıcaklar gelince çıkarıyım olurmu pariste güzeldir yaa havaları nasıl evlenipmi gittin canım:içelim: gel misafir edelim seni hasret giderirsin:1hug:

bende 2003 2006 yılları arası erzurumda kaldım soğuk ama güzel şehirdi insanlarıda içtendi bana göre apartmanımdaki komşularım çok iyiydi yeni doğum yapmıştım hepsi elinde birer tepsi ne yapmışlarsa getirdiler ve çok şaşırmıştım orda adetmiş erzurumu çok sevmiştim ve rahat etmiştim halada arkadaşlarımı ve orayı özlüyorum

anladığım kadariyla erzurumlu değilsiniz görev nedeniylemi burda bulunuyorsunuz :uhm: :utangac: kaydirigubbakcemile3
ewt görev nedeniyle erzurumdayız eşim ögretmen
aslen malatyalıyız
sogugunu saymazsak erzurumu ve insanlarını gerçekten çok sevdik :1hug:

bende 2003 2006 yılları arası erzurumda kaldım soğuk ama güzel şehirdi insanlarıda içtendi bana göre apartmanımdaki komşularım çok iyiydi yeni doğum yapmıştım hepsi elinde birer tepsi ne yapmışlarsa getirdiler ve çok şaşırmıştım orda adetmiş erzurumu çok sevmiştim ve rahat etmiştim halada arkadaşlarımı ve orayı özlüyorum
lohusa görmesine pasta börekle gelme gibi adetleri bizimde çok hoşumuza gitti
böyle degişik güzel adetleri var erzurumluların çok cana yakın düşünceli insanlar
bide evlenecek olan kızı evlenmeden önce bütün tanıdıkları akrabaları falan yemege çagırırlar birer birer.buda çok güzel bir adet bence :1rolleyes:

lohusa görmesine pasta börekle gelme gibi adetleri bizimde çok hoşumuza gitti
böyle degişik güzel adetleri var erzurumluların çok cana yakın düşünceli insanlar
bide evlenecek olan kızı evlenmeden önce bütün tanıdıkları akrabaları falan yemege çagırırlar birer birer.buda çok güzel bir adet bence :1rolleyes:

evet adetlerimiz çok güzeldir artık eskisi kadar uygulanmasa bile uygulayanlar var bende burdan bunları paylaşalım istiyorum sizede çok teşekkür ediyorum a.s. :enbuyukkk:

inan çok şaşırdım,ben doğum yaptığımda,apartmanımda sadece katımdaki komşularım gelmişti(onlarda erzurumlu diildiler)sadece bi tane erzurum lu komşum geldi..ve bir ay sonra bayram görmesi için gelmeyenlerin evine de gitmiştim,niye gelmediniz diye sorduğumda bana ''nasılsa sen buralı değilsin,zaten gideceksin diye gelmedik'' demişlerdi...ben şok olmuştum..bu kadar da açık sözlü olunmazki yani...hala öle dediğini bazen inanamıyorum..neyse..demek ki her yer aynı değil...ama şuan yeni taşındım ..ve bu aprtmandakileri sevdim ..sanki diğerlerinden farklılar...inş. hep böyle gider...:nazar:

inan çok şaşırdım,ben doğum yaptığımda,apartmanımda sadece katımdaki komşularım gelmişti(onlarda erzurumlu diildiler)sadece bi tane erzurum lu komşum geldi..ve bir ay sonra bayram görmesi için gelmeyenlerin evine de gitmiştim,niye gelmediniz diye sorduğumda bana ''nasılsa sen buralı değilsin,zaten gideceksin diye gelmedik'' demişlerdi...ben şok olmuştum..bu kadar da açık sözlü olunmazki yani...hala öle dediğini bazen inanamıyorum..neyse..demek ki her yer aynı değil...ama şuan yeni taşındım ..ve bu aprtmandakileri sevdim ..sanki diğerlerinden farklılar...inş. hep böyle gider...:nazar:
heryerin iyisi ve kötüsü oluyormuş demekki bilge umarım bundan sonra hep iyilerle karşılaşırsın :1hug:

çok özel olmazsa hangi semtte oturduğunu söylermisin canım merak ettim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile hihoyyyt kaydirigubbakcemile4

benim ziyaretçi mesajlarıma girersen konuşabiliriz

hayır ya sen merak ettiğin için ayrınyılı bir şekilde değiştirdiğim evleri yazcaktım sana,yani özel olarak ama kapalı canım,ziyertçi mesajı ayrı bişe...neyse ilk olarak gez mah. oturdum,sonra yunusemre de , şimdi de karayollarında...en ii şimdi ama...a.s

aa ne tesadüf bende senin söylediğin yerlerde oturdum:1shok::1shok::1shok::1shok:

Son düzenleme:
Back