• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum///25

lohusa görmesine pasta börekle gelme gibi adetleri bizimde çok hoşumuza gitti
böyle degişik güzel adetleri var erzurumluların çok cana yakın düşünceli insanlar
bide evlenecek olan kızı evlenmeden önce bütün tanıdıkları akrabaları falan yemege çagırırlar birer birer.buda çok güzel bir adet bence :1rolleyes:

bende aslen malatyalıyım canım eşimin işi nedeniyle geziyoruz ama erzurum güzeldi benim için

:içelim::içelim:bune ya hekez sanırım benimgibi öfkeyle kalkıp oturuyor napayım buraya geldim geleli hayatım moroton sıkıcı birde bu yetmez gibi sokaga çıkıyorsun dahadan sinir olup geliyorsun kızlar siz bizim yazdıklarımızı hep yanlış anlayıp kendi üzerinizden yorum yapıyorsunuz inanın buralılar hepsi diil ama çoonluk insanı bunaltıyor komşuluk sıfır amacım oltudaki sıkıntılarımdı çocugumu alıp gezdirecegim yer bile yok kafayı yicem ya benim geldiim memleketimde küçük ama orada insanlar kadınlları yicekgibi davranıp bakmıyorlardı :kızgın:okadar açık da diilim burada hep dikkatli giyiniyorum saçım açık okadar pantolon uzun giymeye çalışıyoruz bazılarınız sizde suç giyinmeyi gezmeyi yanlış yapıyorsunuz deyip bizi suçlamışsınız bu arada namazı kaçırmıyorlar ama burada genel ev dolu hemde çarşının ortasında bizi saçı açık diye anlarla kıyaslıyorlar sıkıldım gerçekten de sıkıldım.:kızgın::kızgın:

canım anlamazlar bizler birbirimizi anlarız sadece ben erzurum içindeyim ama gezeceğimiz yer yok bir tek cumhuriyet cad var birtek alışveriş yapacağım koton var hiçbir şeyini sevmiyorum an yakın zamanda kurtulmak istiyorum bu şehir beni depresyona soktu majör depresif oldum ben insanlarına laf etmiyorum örfüne adetine diyorum gezilecek bir yeri yok araban yoksa hastaneye ancak ambulansla gidiyorsun gece 12 den sonra taksi bile yok herşeyi zor ama bana göre benim alışkınlıklarım rahatlıktı ama öyle değilim burada bende haliylen geriliyorum.illa misafirperverler filan diye memleketlerini sevmek zorundada değiliz herkezin memleketi alışkanlıkları kendine siz rahatsınız diye bizlerde olacağız anlamına gelmiyo sevmedik dedik diyede dünyanın lafını işitiyoruz ne bu ya böyle biz kendi aramızda dertleştik onlar niye karışıyorlarsa.

canım anlamazlar bizler birbirimizi anlarız sadece ben erzurum içindeyim ama gezeceğimiz yer yok bir tek cumhuriyet cad var birtek alışveriş yapacağım koton var hiçbir şeyini sevmiyorum an yakın zamanda kurtulmak istiyorum bu şehir beni depresyona soktu majör depresif oldum ben insanlarına laf etmiyorum örfüne adetine diyorum gezilecek bir yeri yok araban yoksa hastaneye ancak ambulansla gidiyorsun gece 12 den sonra taksi bile yok herşeyi zor ama bana göre benim alışkınlıklarım rahatlıktı ama öyle değilim burada bende haliylen geriliyorum.illa misafirperverler filan diye memleketlerini sevmek zorundada değiliz herkezin memleketi alışkanlıkları kendine siz rahatsınız diye bizlerde olacağız anlamına gelmiyo sevmedik dedik diyede dünyanın lafını işitiyoruz ne bu ya böyle biz kendi aramızda dertleştik onlar niye karışıyorlarsa.

kızlar bence bütün içinizdekileri yazmayın...aşırı tepki alabilirsiniz,sonuçta herkesin memleketi..sonuçta gurbetteyiz ve gurbet böyle bişe..belkide erzurum da değil de başka bir şehir de de olsaydık bu değişmeyecekti...biraz daha ılımlı yaklaşın...bunların hepsi imtihan..ve isyan etmeyelim...hiç değilse sıkıntı da çekiyorsak,bunun karşılığını Allah katında alalım...a.s

valla herkez baktığı gibi görür iyi bakarsan iyi görürsün kötü baktınmı kötü bu bu kadardır ben sizin başka şehirdede mutlu olabileceğinizi sanmıyorum

oysaki buranın şükredilecek o kadar yanı oldugu halde güneydoğuda görev yapan arkadaşlardan duydugum kadarıyla burası cennet diyorlar birde şöyle düşün en azından sevdiğin insanın yanındasın

:1no2:
valla herkez baktığı gibi görür iyi bakarsan iyi görürsün kötü baktınmı kötü bu bu kadardır ben sizin başka şehirdede mutlu olabileceğinizi sanmıyorum

:1no2::1no2:bu sayfaya girmiyeceğim diyorum dayanamıyorum ne yani biz kötüyüz kötümü ğörüyoruz davet ediyorum buyurun oltuda benim misafirim olun nekadar kalırsanız başım üstünde yeriniz var gezdireyim dışarda görün kim haklı sizmi bizmiya lütfen neden yanlış şekilde düşünüyorsunuz anlamadım belki sizde herşeyin farkındasınız ama kabul etmiyorsunuz belki kendi çapınızda haklısınız nediyeyim??.fisfisfis

:Saruboceq:
oysaki buranın şükredilecek o kadar yanı oldugu halde güneydoğuda görev yapan arkadaşlardan duydugum kadarıyla burası cennet diyorlar birde şöyle düşün en azından sevdiğin insanın yanındasın

:Saruboceq: şükürler olsun sevdiim çocuum yanımda ha şuda dogru doğunun cenneti biliyorum napayım insanları sook dışlıyorlar dışardan gelenleri vesaire dier yazdıklarımında arkasındayım aslında sıcakkanlıyımdır buraya geleli insanlardan soumaya ürkmeye başladım .senağlamasenağlamasenağlama

:teselli: merhaba canım nasılsın boş ver dertleşelim dedik onada fırsat vermediler sen nerede okuyorsun eşin erzurumda memürmuburanın sıkıntısı bitmez hayat kısa :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile2 hayatın tadını çıkar kaçyıllık evlisin :nazar::nazar::nazar:

:teselli: merhaba canım nasılsın boş ver dertleşelim dedik onada fırsat vermediler sen nerede okuyorsun eşin erzurumda memürmuburanın sıkıntısı bitmez hayat kısa :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile2 hayatın tadını çıkar kaçyıllık evlisin :nazar::nazar::nazar:
bu laf bana galiba benim kimseye fırsat vermem veya vermemem söz konusu olamaz benim hakkımdaki düşünceleriniz çok yanlış sizi en iyi ben anlarım benim eşimde askeri personel ben zaten oltu hakkındaki düşüncelerimi yazmıştım okumamışsınız galiba önceki sayfalara bir göz atarmısınız lütfen kaydirigubbakcemile3

neyse yaaaaa...bırakalım bunları...şuan hepimiz erzurumluyuz,çünkü burdan kazanıyoruz,Allah bizi buraya uygun görmüş...bence o konuları geçelim ve ortak noktalarımızı bulalım..mesela belki de birbirimize yakın oturuyoruz..kim nerde oturuyor,isteyen yazsın..ben başlatim:ben karayolların dayım...

atatürk üni okuyodum dondurdum bu sene eşimde hem memur hemde okuyor doktora yapıyor canım 18 aylık evliyiz yeniyiz daha sen nasılsın arkadaşım ben iyi sayılmam böbreklerimde taş var onlarla uğraşıyorum.

ben de kızının ismi ne şeker anladım..kızımın ismi ''ASYA'' ..en büyük tesellim o benim...senin çocuklar da çok şeker ..Allah bağışlasın..ii geceler...:emir_bebek:
zaten sana sordum kızının ismi ne diye:uhm: ayrıca çok şeker demek istedim :ecrin_bebek::nazar::nazar:

asya ismini çok seviyorum duyunca benim aklıma hep al yazmalım selvi boylum filmi gelir çok severimde senağlama senağlamasenağlama

Son düzenleme:
Back