Ciddi misin? Iliskiden ne kadar zaman sonra icmis ilaci? Bide evde yapilan idrar testini ne zaman yaptirmaliyim?Bende kullanmak zorunda kalmıştım iki kere falan hiçte yan etkisi olmadı.
Aklıma gelmişken : şuan kuzenim ertesi gün hapı içtiği halde hamile :)
Tam hatirlamiyorum ama iliskiden 23-24 saat icinde kullandim ne kadar dusmustur bu oran ?İlla yan etki göstermek zorunda değil, göstermediği için dua edin. Gece 3'te içtiniz de ilişkinin üzerinden kaç saat ya da gün geçmişti ? İlişkiden sonra gün içinde içtiyseniz %90-%99 hamile kalmazsınız diye biliyorum. İlerleyen günlerde içtiyseniz bu oran düşüyor.
Kan testi yaptiramam malesef 2 ay sonra 18e giricemertesi gun hapı tabiki güvenilir bi korunma yöntemi değildir....
yan etki herkeste görülmez...meraklanmana gerek yok..
test içinde bidahaki regl döngünu beklemen gerekecek. yada daha erken bi 2 hafta sonra kan testi yaptırabilirsiniz
23-24 saat icimde aldimYuzde 95 oraninda hamile kalmazsin yuzde 5 kismi da şans :) hamile kalmazsin merak etme 72 saat icinde aldigini varsayiyorum tabiiki. Yan etkileri herkes yasamayabiliyor bende de olmamisti pek. Ama korunmak icin baska yontem bul kendine cunku butun hormon duzenini altust eden ilaclar bunlar
ozaman yapabileceğin başka bi test şekli yok. bidahaki regl dönemini bekliceksin Evde yapılan idrar testlerinden sağlıklı sonuç almak için. daha erken yaparsa yanıltıcı olabilir...Kan testi yaptiramam malesef 2 ay sonra 18e giricem
:))Bende kullanmak zorunda kalmıştım iki kere falan hiçte yan etkisi olmadı.
Aklıma gelmişken : şuan kuzenim ertesi gün hapı içtiği halde hamile :)
ozaman yapabileceğin başka bi test şekli yok. bidahaki regl dönemini bekliceksin Evde yapılan idrar testlerinden sağlıklı sonuç almak için. daha erken yaparsa yanıltıcı olabilir...[/QU
Adetim cok duzensiz o yuzden ne zaman olucagim belli olmuyo en son eylulun 7sinde olmustum ne zaman yaptirsam olur?
ilacın yan etkisi herkeste olacak diye bir şey yok :) ilacıda erken alsaydınız daha iyi olurdu :)Gece 3de ella hapini icip uyudum fakat hic yan etki olmadi arastirdigimda cogu insan yan etki yasiyodu bu ilacin etkisizliginden mi yoksa s.k tarihi gecmis olabilir mi?
Gun icinde aldim sayilir ama 23 saat icindeilacın yan etkisi herkeste olacak diye bir şey yok :) ilacıda erken alsaydınız daha iyi olurdu :)
Valla hemen içmiş 4-5 saat sora.hatta bizim kız manyak iki gün sonra tekrar içmiş.ama olcak oldumu oluyo işte.valla evde yapılan testler biraz geç cevap verebiliyor,yumurtlama gününe göre değişir.ama genelde adete 5-6gün kala yapılan testlerde silikte olsa çıkar.adetin geçince zaten illaki çıkar varsa.en mantıklısı kan testi.şüpheli ilişkiden 12-15gün sonra çıkar.Ciddi misin? Iliskiden ne kadar zaman sonra icmis ilaci? Bide evde yapilan idrar testini ne zaman yaptirmaliyim?
yani etkisi biraz azabilir o yüzden dedim adetinde gecikme yaşarsan korkma :) streste yapma olacağı varsa olur. bende 1.5 aydır istiyoruz daha olmadı :) o yüzden her şeyde var bi hayır :)Gun icinde aldim sayilir ama 23 saat icindehamile kalma riskimi ne kadar yukseltmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?