Kan testiisterdim ama 18e girmeme daha 2 ay varValla hemen içmiş 4-5 saat sora.hatta bizim kız manyak iki gün sonra tekrar içmiş.ama olcak oldumu oluyo işte.valla evde yapılan testler biraz geç cevap verebiliyor,yumurtlama gününe göre değişir.ama genelde adete 5-6gün kala yapılan testlerde silikte olsa çıkar.adetin geçince zaten illaki çıkar varsa.en mantıklısı kan testi.şüpheli ilişkiden 12-15gün sonra çıkar.
Tam hatirlamiyorum ama iliskiden 23-24 saat icinde kullandim ne kadar dusmustur bu oran ?
Dogurganligi nerden bilicez peki?İlişkiden 72 saat sonraya kadar en fazla %80e kadar düşer oran diye biliyorum. Şimdi sallamış gibi de olmayayım. 72 saat sonra içmek işe yaramıyor onu biliyorum, ilk 24 saat içinde içmek en etkili yöntem. İlişkiye girdiğiniz gün doğurganlığınızın olup olmadığı da önemli tabi ki. Eğer doğurgan gününüzdeyseniz ilaç ne kadar işe yarıyor ne yapıyor onu bilmiyorum
Ilactan 2 saat once almistimAlkol almadıysan ilacı içtikten sonra kusmadıysan korkma sorun olmaz
Yaptim bile bi hata ugrasip duruyorumYaşın çok küçük , lütfen bütün hayatını etkileyecek hatalar yapma. Korunma yöntemlerini öğrenmeni tavsiye ederim
Ve birde yumurtlama donemi var bunu nasil belirleyecez? Bazilari kadin adetten 1 hafta sonra dogurgan olurdiyorSon kullanma tarihi kutunun üstünde yazar. Yan etkiler olacak yada herkeste aynı etkiler olacak diye birşey yok. ertesi g
ün hapı bir korunma yöntemi değildir.İlişkiye girmek senin tercihin tabii ki fakat en azından reşit olana kadar bekleseydin bu çekincelerin olmazdı şuan hastaneye gidip kan testi yaptıramıyorsun ya başka birşey olurda acil birşey olursa ?
Doğum kontrol yöntemleri konusunda kesinlikle bilgilen.
Dogurganligi nerden bilicez peki?
7sinde oldum 10-11gibi bitti aradan cok zaman gecti ama 28inde iliskiye girmistik dogurganlik donemi ne kadar suruyoTelefonlar için adet takvimi var. En son adet olduğun tarihi ve bittiği tarihi girip takvime girip bakarsın doğurganlığın çok orta az olduğu günleri gösteriyor
7sinde oldum 10-11gibi bitti aradan cok zaman gecti ama 28inde iliskiye girmistik dogurganlik donemi ne kadar suruyo
Haklisin abla ama cook sevdim o an ki ruh halimle yaptim bi hata ilkimdi yanibende de karın ağrısı olmuştu sadece. regli ağrısı gibi bişey. her bünyede yan etki olmayabilir. yalnız yaşın daha çoook ufak be ablacım. bu yaşta bu kadar ağır hormon içeren ilaçları yüklemesen bünyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?