Ertesi Gün Hapı

adett oldun muu ? ben de içtim adetime 5-6 gün vardı erkenden geldi ve koyu renkli 3. gün şu an. geç olur diye korkuyorum ilaç kullanmak istemiyorum zor düzene girmişti
Evett doktor tarlusal vermişti ama o sırada ikinci ara kanamayı yaşıyordum ilacı almadım sonra kahverengi akıntı adete döndü çok şükür

Yani kullanmamanız çok daha sağlıklı olur bende iki defa kullandım ilkinde bir yan etkisi olmadı ama ikincisinde oldu stres yapmayın yeterli
Ocak ayın 12sinde ertesi gün hapı kullandım şuanda 35gündür adet olmuyorum. testler ve kan negatif çıktı ocak ayında ara kanamayı yaşadım ama şubatta hiç kanamam olmadı eczaneler regly söktürücü içme diyorlar ama iki tane kullansam sökülür mü? ve kullansam doğru olurmu?

Ocak ayın 12sinde ertesi gün hapı kullandım şuanda 35gündür adet olmuyorum. testler ve kan negatif çıktı ocak ayında ara kanamayı yaşadım ama şubatta hiç kanamam olmadı eczaneler regly söktürücü içme diyorlar ama iki tane kullansam sökülür mü? ve kullansam doğru olurmu?
Bence kullanmayın adet söktürücü bitkiler deneyin yani doktor bana vermişti de ben kullanmak istemedim diye kullanmadım stres yapmayın olursunuz

Back
X