cherryim Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2019 64 24 18 30 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Smoother #61 Serayo .!.: Ben prezervatif yırtıldığı için ilk 1 saat içinde Ertes 72 kullanmıştım. Regl olmam gereken tarihten 3 hafta sonra regl oldum. İlaç adet döngüsünü değiştiriyor stres yapmamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... stres yapmamak elde değil:/ benim yumurtlama günümden sonra adet sancıları gibi sancılarım oldu ama şu an yok:/ sizde de olmuş muydu?
Serayo .!.: Ben prezervatif yırtıldığı için ilk 1 saat içinde Ertes 72 kullanmıştım. Regl olmam gereken tarihten 3 hafta sonra regl oldum. İlaç adet döngüsünü değiştiriyor stres yapmamanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... stres yapmamak elde değil:/ benim yumurtlama günümden sonra adet sancıları gibi sancılarım oldu ama şu an yok:/ sizde de olmuş muydu?
S Serayo Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2019 8 0 1 23 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Smoother #62 Hayır sancılarım olmamıştı normalde benim adet günlerimde sancılı geçmez ama etki olarak ilaç ara lekelenme yapmıştı
Hayır sancılarım olmamıştı normalde benim adet günlerimde sancılı geçmez ama etki olarak ilaç ara lekelenme yapmıştı