- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
Bunu kaçırmışımm Rozii seda sayan diyşnce aklıma nihat geliyorr SEDA HINIM NAMISIMDIR
Bu geldi aklıma.
Heaaa... Yok güzel sevişir benim koca. Yatakta 27 erkek gücündedirEntel seksi çekilmez diyorum zhhshdhs Şekspır kız varya şu boş boş konuşan herifff ahahhahaha cahillik kanımda varr hahahaha
UlannnnBenden ayrılan kurban kesiyor hahahhazavallı kocammm , bebek yaptım kaldım başına hahhaha
Maşallah de çarpılmasınHeaaa... Yok güzel sevişir benim koca. Yatakta 27 erkek gücündedir
Efsane programdı ya.Bunu kaçırmışımm Rozii seda sayan diyşnce aklıma nihat geliyorr SEDA HINIM NAMISIMDIRmaşallah hxbehdhshs
Ben normal şartlarda 10 düşünür bir yaparım. Ama birine yükseldiysem düşünme sistemim kapanıyor, sonradan olacakların bir önemi kalmıyor. Libidom beni ele geçiriyorBen genelde yapayım da öyle pişman olayımcılardanım. Yapmayıp olmaktan yeğdir bence.
Hani mesajı yazarsın da göndermeye emin olamazsın. Normal insanlar bir düşünür, siler, geri yazar hani?
Hah işte bende geri vites yok, dan diye göndere basıyorum ben. Ohh ondan sonra kopsun kıyamet.
Daha neler artık...Ay kızlar bişe yapamadım ki zaten, bi yapmaya niyetlendim adamın fantezisi engel oldu bana işte. Evlilik dışı cinselliğe karşıyım fakat insanın ihtiyaçları bazen dayanamıyor, bazen çok güveniyorsun karşındakine, bazen hormonlar bastırıyor olsun istiyorsun. Rahipler rahibeler bile yapıyor, insanın görüşleri ne olursa olsun, bir yerde insani ihtiyaçlar patlar verir, yemek gibi su gibi cinsellik de bir ihtiyaç. Dini inancından dolayı sex yapmayan insanlar bile ömür boyu yapmadan duramazlar illa ki yaparlar, ha çok olmaz az olur ama olur. Hayvanlar bile böyle. Yani cinsellik bedenin bir ihtiyacı, dinimiz yasaklıyor bu yüzden çoğu kişi kendini tutuyor ama bir yere kadar tutabilirsin kendini çünkü insansın. 10 yıldır bekar durup yapmadım diyene inanmam ben mesela, hormonal bir problemi vardır, istediği kadar dindar olsun bir yerden patlak verir insanın hormonları.
Bence şeyden başla yüzünü göstermeden sanal şekşAy kızlar bişe yapamadım ki zaten, bi yapmaya niyetlendim adamın fantezisi engel oldu bana işte. Evlilik dışı cinselliğe karşıyım fakat insanın ihtiyaçları bazen dayanamıyor, bazen çok güveniyorsun karşındakine, bazen hormonlar bastırıyor olsun istiyorsun. Rahipler rahibeler bile yapıyor, insanın görüşleri ne olursa olsun, bir yerde insani ihtiyaçlar patlar verir, yemek gibi su gibi cinsellik de bir ihtiyaç. Dini inancından dolayı sex yapmayan insanlar bile ömür boyu yapmadan duramazlar illa ki yaparlar, ha çok olmaz az olur ama olur. Hayvanlar bile böyle. Yani cinsellik bedenin bir ihtiyacı, dinimiz yasaklıyor bu yüzden çoğu kişi kendini tutuyor ama bir yere kadar tutabilirsin kendini çünkü insansın. 10 yıldır bekar durup yapmadım diyene inanmam ben mesela, hormonal bir problemi vardır, istediği kadar dindar olsun bir yerden patlak verir insanın hormonları.
Vurmuş başına diyorum inanmıyorsunDaha neler artık...
Olm insan sevişirken niye güler allahın delisiMaşallah de çarpılmasınbenimki iyi ama bende iş yok gülesim geliyor sürekli. Benim psikolociyi tamir ett hahaha
Dur kendini telkin etme halini sesli dile getiriyor jdjdjj hiç elleme. Böyle böyle hepsi sevişecek, sevişmenin mükemmel bişey olduğunu anlayacak hahahahDaha neler artık...
Psikologa gitmiştimOlm insan sevişirken niye güler allahın delisi
Kafa gitmiş ablada bence. Uçuşa geçmişDur kendini telkin etme halini sesli dile getiriyor jdjdjj hiç elleme. Böyle böyle hepsi sevişecek, sevişmenin mükemmel bişey olduğunu anlayacak hahahah
Ben verdim taktik ilk torba geçir diye hxhshshhshshshshshhsDur kendini telkin etme halini sesli dile getiriyor jdjdjj hiç elleme. Böyle böyle hepsi sevişecek, sevişmenin mükemmel bişey olduğunu anlayacak hahahah
Ya var ya ben de ilişkiler konusunda düşünmeden hareket ediyorum. Bu sene var ya, o kadar olmayacak birine kaptırdım ki sorma.Ben normal şartlarda 10 düşünür bir yaparım. Ama birine yükseldiysem düşünme sistemim kapanıyor, sonradan olacakların bir önemi kalmıyor. Libidom beni ele geçiriyor
ya da aseksüeldirAy kızlar bişe yapamadım ki zaten, bi yapmaya niyetlendim adamın fantezisi engel oldu bana işte. Evlilik dışı cinselliğe karşıyım fakat insanın ihtiyaçları bazen dayanamıyor, bazen çok güveniyorsun karşındakine, bazen hormonlar bastırıyor olsun istiyorsun. Rahipler rahibeler bile yapıyor, insanın görüşleri ne olursa olsun, bir yerde insani ihtiyaçlar patlar verir, yemek gibi su gibi cinsellik de bir ihtiyaç. Dini inancından dolayı sex yapmayan insanlar bile ömür boyu yapmadan duramazlar illa ki yaparlar, ha çok olmaz az olur ama olur. Hayvanlar bile böyle. Yani cinsellik bedenin bir ihtiyacı, dinimiz yasaklıyor bu yüzden çoğu kişi kendini tutuyor ama bir yere kadar tutabilirsin kendini çünkü insansın. 10 yıldır bekar durup yapmadım diyene inanmam ben mesela, hormonal bir problemi vardır, istediği kadar dindar olsun bir yerden patlak verir insanın hormonları.
Ahahah ben de gülüyorum şu an, kocam salak salak bakıyo neye gülüyo bu kadın diyePsikologa gitmiştimya yüz ifadesi komik geliyor hani çok ciddi oluyor ya yada yalaşmalı yulaşmalı olunca o hayvalikk güldürüyore. Psikolog sana yemin ederim gülmekten duramadı