Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Hööö
Bacım sen anlattıkça bir garipleşiyorsun he.

Seni çok entel bir hanım gibi görmüş Şahika. Sevişmenin ortasında felsefe, edebiyat tarihi gibi alanlarda hasbihalleriniz oluyor mu diyor.
Kesinlikle sevişirken en çok kullandığım cümle ben acıkmak üzereyimdir ya da hep düşünürüm ilk çikolata mı yesem yoksa direkt yemek mi söylesem diye kıaz bana biri şiir yazmıştııı . İçli içli okumuştu uyuya kalmışımmmm hahahh

Ahahah ben de gülüyorum şu an, kocam salak salak bakıyo neye gülüyo bu kadın diye

Sevişirken görmemen, algılamaman lazım lan surat ifadesini falan. Moda giremiyorsun sen bence
Hadi briinde giremedim ulan hepsinde mi giremem en kötüsü adamlar alay ediyorum sanıyor yüzüme yastık bastırmakta çare bulmuştum . Salaklar sanıyor kiiiiii zevkten hahahahha o da ayrı komik

Ayyy edebiyatçıyım ama şiir okununca bana da bir gülme geliyor.
Şiir de okumasın, şarkı da söylemesin. İstemem ben öyle şeyler. Ben odunum arkadaş, gelmiyor bana.

Ayyy edebiyatçıyım ama şiir okununca bana da bir gülme geliyor.
Şiir de okumasın, şarkı da söylemesin. İstemem ben öyle şeyler. Ben odunum arkadaş, gelmiyor bana.
Şarkı yazan da oldu paçavra bi repçiydii :d bide iltifat bekledi

Rabbım, bir jartiyerden girilen felsefelere hele

Herkesin popisini kimse bilemez sjjdjs. Kukusundan korkan nesiller yetiştirmişler yıllarca. Kadın vücudunu mu dinlese, toplum öğretilerine mi uysa bilmeyip ambale oldu iyice
Sana bişi dicem bi kuzenim vardıı vajnasına üvey evlat muamelesi çekiyordu bende bi gün dedim ki aynadan bakarsan içinde mucize var. Nasıl yani dedi Allah yazıyor deme sakın dedi niye colanın tesinde yazdığına inanıyorsun da kukunda mı yazmayacak dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…