Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Ulan bir dahaki sevişmede adamın ciddiyetine haline tavrına gülesim gelir de kavga edersek yakarım seni bubendegilim
Bak özellikle şeye bak böyle son anlarına o anları aşırı komik yüzü hani morarıyor ya boğazında damar çıkıyor hahahahhahahahah PATLICAN GİBİ HAHHAHA

Terapi alman lazım var bi mokluk. Adama yazık cidden.

Bak özellikle şeye bak böyle son anlarına o anları aşırı komik yüzü hani morarıyor ya boğazında damar çıkıyor hahahahhahahahah PATLICAN GİBİ HAHHAHA
Oha, aşşırı yükselirim, arzulanmak daha da coşturur, sana gülme geliyor. Normal değil.

Çünkü ben ona her şeyde Allah yazıyor diyordum elma soyardım koş kız Allah yazıyor derdim o feysette hep öyle şeyler paylaşırdııı. Şok şok şok penguen Allah dedi ahahahhaha Allahım nolurr

Ya hahahahahhahahahahahahahaha offf senin gibi bi arkadaşım var. Aşırı eğleniyoruz jsjsjsjs

Ya hahahahahhahahahahahahahaha offf senin gibi bi arkadaşım var. Aşırı eğleniyoruz jsjsjsjs
Aaa sana bili anlatcam seni yeni keşfettim hdhshd yandın hxjd
Bi çocukla tanışmıştım imamın oğlu. Cidden düzgün bi çocuktu ama bana yanıktı. Sürekli bana hı cennetin ırmakları falan atardı birlikte de dinlesek diye bi gün dayanamadım oğlum dedim bak uzak dur benden olmaz en son öocuğun telde sanal şeyde babası bastıı hahahahhahahah telineee ell koyduuu hahahhahahahahhahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…