- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
Bak özellikle şeye bakUlan bir dahaki sevişmede adamın ciddiyetine haline tavrına gülesim gelir de kavga edersek yakarım senibubendegilim
Piskopat yaBak özellikle şeye bakböyle son anlarına o anları aşırı komik yüzü hani morarıyor ya boğazında damar çıkıyor hahahahhahahahah PATLICAN GİBİ HAHHAHA
Terapi alman lazım var bi mokluk. Adama yazık cidden.Yo yo istek varama isteği yaparken aklıma hep saçma sapan bişi geliyor doğumdan sonea gittim , yapamıyorum ügühüüg diye doktorum da çok kafa kadındı . Yapmaman daha sağlıklıdır belki dediiii hahhahah
Kocamın halini düşün bir dePiskopat ya
Hahaha Canım aşkım eşimm hahahha ay almasaydı veni kıçımın kenarrıTerapi alman lazım var bi mokluk. Adama yazık cidden.
Oha, aşşırı yükselirim, arzulanmak daha da coşturur, sana gülme geliyor. Normal değil.Bak özellikle şeye bakböyle son anlarına o anları aşırı komik yüzü hani morarıyor ya boğazında damar çıkıyor hahahahhahahahah PATLICAN GİBİ HAHHAHA
Hell katipOha, aşşırı yükselirim, arzulanmak daha da coşturur, sana gülme geliyor. Normal değil.
Nimet resmen.Hell katipbana gülme gelen şey mimikleri hani o böyle canla başla hxhsjdhshshhs
Çünkü ben ona her şeyde Allah yazıyor diyordumHahahahahahahahahahahah çığlık attım gülerken oha. Ya niye ilk akıllarına gelen domatesinden vajinasına allah yazısı acaba jsjdjxjx.
Püü günahın kaynağını bu sanıyormuş bi de öfff skjdjdjdd.
Öfff hayal ettim yaaaa hahahhahahahahaha. Senin yüzünden bi dahaki ilişkimde buna bakıp güleceğimBak özellikle şeye bakböyle son anlarına o anları aşırı komik yüzü hani morarıyor ya boğazında damar çıkıyor hahahahhahahahah PATLICAN GİBİ HAHHAHA
Katip üzeri kapalı konuşmaNimet resmen.
Ya hahahahahhahahahahahahahaha offf senin gibi bi arkadaşım var. Aşırı eğleniyoruz jsjsjsjsÇünkü ben ona her şeyde Allah yazıyor diyordumelma soyardım koş kız Allah yazıyor derdim o feysette hep öyle şeyler paylaşırdııı. Şok şok şok penguen Allah dedi ahahahhaha Allahım nolurr
Benim ise hiç yokYa hahahahahhahahahahahahahaha offf senin gibi bi arkadaşım var. Aşırı eğleniyoruz jsjsjsjs
Nimete resmen nankörlük ediyorsun.Katip üzeri kapalı konuşmasal gitsin hdhshhd
Aaa sana bili anlatcamYa hahahahahhahahahahahahahaha offf senin gibi bi arkadaşım var. Aşırı eğleniyoruz jsjsjsjs
Kocacım sen misin ?Nimete resmen nankörlük ediyorsun.
Jshsjs seni badilerime ekleyeyim hahahahBenim ise hiç yokhep ben eğlendiriyorum Star olmak çok zor
Hayır, libidom var.Kocacım sen misin ?eve gelirken 2 ekmek ve bir de macun al
Adamın libidosunun ölmemesi mucize seninleKocamın halini düşün bir deadam sürekli benle muhatap
Yüzüme yastık basıyorumAdamın libidosunun ölmemesi mucize seninle