- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
Misal benYa bir insan bir şeyin de sorumluluğunu kendi alır yav. Onda da topu şeytana atıyor hala. Ben yapmadım şeytan yaptırıyor bahanesi yani.
O ne beBu gece itiraf gecem
KudrAlobar yiğidim sevişirken eşcağzınla olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu diye bi tartışma yaşıyor musunuz dhhshd
Şekspırın şeysiO ne beanlamadı ben
İyi veya kötü, bir şey yaptıysan ve yetişkinsen sorumlu olan sensin yani. Benim bildiğim böyle. Ne halt yediysem bizzat kendim yaptım. Birinden ya da bir şeylerden etkilendiysem de sorumlu olan benim. Etkilenmeseydim yani, silah dayayan yok sonuçta.Çünkü tabuları var. Tabuları yıkmak yerine aralamaya çalışıyor. Kafasında kendini masum çıkaracak bir yol arıyor.
+1Misal benyaptığım her haltı kendi hür irademle yaptım Allahım nolurrr dürüstlüğümden yırtayım bariii
Senle aramı iyi tutucam. Cehennem arakadşım benimm+1
Yediğim bütün b.klar benim yüzümden. Bile isteye yaptım her şeyi. Defalarca kez batırdım, en sonuncusu da bu seneydi. Bile isteye yiyorum haltları.
Bencede çok kötü bir zihniyet sırf onlarla yaşıyor diye böyle bir muamele bana ağır gelmişti arkadaşım zaten çok üzgündü bir de yaşı da vardı 30 yaşındaki kocaman insana bu muamele çok saçma şimdi sırf evlenmek için biriyle evlendi çok mutlu değil annesi yüzündenÖf cidden ya. Ne biçim zihniyet.
Yahu kadın daha ne yapacağına karar veremiyor yaşadığı şeyin sorumluluğunu nasıl alsınİyi veya kötü, bir şey yaptıysan ve yetişkinsen sorumlu olan sensin yani. Benim bildiğim böyle. Ne halt yediysem bizzat kendim yaptım. Birinden ya da bir şeylerden etkilendiysem de sorumlu olan benim. Etkilenmeseydim yani, silah dayayan yok sonuçta.
benimki de kıroKocamın üstünde düşünüp düşünüp gülüyorum
Benimki de sevmiyo öyle dantellileri. Basit gösteriyormuşmuş. Bi jartiyer seviyo işte onunla idare ediyoruz. Seninki kro benimki fazla entelikisini karıştırıp bölersek güzel bişiler çıkar bence
Kız o şeytan değil, birikmiş libido. Bi bırak rahatla sksjjsjŞeytan aklıma girmiş olamaz mı, normalde karşıyım tabiki ama olaylar öyle gelişti aklıma girmişti adam ta ki jartiyere gelene kadar
Yani yapmasaydım dediğim tonlarca şey var. Ama kimseyi suçlayamam Şahika.Senle aramı iyi tutucam. Cehennem arakadşım benimmmillet ahiretliğim diye sevinir , halimize bak zhhshd
Yetişkin bir kadının gördüğü muameleye bak. Yok ya, kesin linç yiyeceğim ama söyleyeceğim, bizim toplumun aile yapısı toksik. Şu hale bak.Bencede çok kötü bir zihniyet sırf onlarla yaşıyor diye böyle bir muamele bana ağır gelmişti arkadaşım zaten çok üzgündü bir de yaşı da vardı 30 yaşındaki kocaman insana bu muamele çok saçma şimdi sırf evlenmek için biriyle evlendi çok mutlu değil annesi yüzünden
Ben genelde yapayım da öyle pişman olayımcılardanım. Yapmayıp olmaktan yeğdir bence.Yahu kadın daha ne yapacağına karar veremiyor yaşadığı şeyin sorumluluğunu nasıl alsınseninle konu sahibi bir mi
Ahahah hibrit kro iyimiş, tuttum bunubenimki de kıro
ama pamuklu don giymediğim dakika özel bir hal gelir üstüne
onu çıkarmaz illa farkını belli eder filan...
şimdi buna ne diycez hibrit kıro mu?