- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Filmin adını duyunca bile 1 dakika duvara kitlendim mlsf günümün 2 saati kötü gecmeye devam edicekOld boy izle.
Orjinal adi incendies acayip guzel filmdir sonu soke eder carpar adami
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Filmin adını duyunca bile 1 dakika duvara kitlendim mlsf günümün 2 saati kötü gecmeye devam edicekOld boy izle.
Orjinal adi incendies acayip guzel filmdir sonu soke eder carpar adami
Altın konusundan buraya ışınlanmışAbla sen ne diyon hatlar karıştı sanırım?
Yahu benim bu mesajıma niye beğenmedim atıyorsunuz bi de onu anlasam. Gayet açık soruyorum bu herşeyden Allah yazısı çıkarmaya çalışan tiplerden mi diye. Anlamadım ki kimin neyini gıdıkladı.Hahahahahahahahahahahah çığlık attım gülerken oha. Ya niye ilk akıllarına gelen domatesinden vajinasına allah yazısı acaba jsjdjxjx.
Püü günahın kaynağını bu sanıyormuş bi de öfff skjdjdjdd.
Şimdi reklamlarEn güzel giysimiz cildimiz
Bipolarım ben. Ha direkt bu rahatsızlık ile ilintili de değildir belki de, ancak hassaslaşabiliyorum yer yer diye böyle bir perhiz yapıyorum.
Güzel toparlamış amaŞimdi reklamlar
Valla yanlış atmışım sonra düzeltimmm hahaha tekniloji özürlü bir bireyAbla sen ne diyon hatlar karıştı sanırım?
Şimdi reklamlar
Sorma kız konuyu okudum birde bir saçma geldi anca bunu bula bildimGüzel toparlamış ama
Valla karıştı konular öyle yeniyim ben çok şey etmeyin fasulyedenAltın konusundan buraya ışınlanmış