Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Çünkü tabuları var. Tabuları yıkmak yerine aralamaya çalışıyor. Kafasında kendini masum çıkaracak bir yol arıyor.
İyi veya kötü, bir şey yaptıysan ve yetişkinsen sorumlu olan sensin yani. Benim bildiğim böyle. Ne halt yediysem bizzat kendim yaptım. Birinden ya da bir şeylerden etkilendiysem de sorumlu olan benim. Etkilenmeseydim yani, silah dayayan yok sonuçta.

Öf cidden ya. Ne biçim zihniyet.
Bencede çok kötü bir zihniyet sırf onlarla yaşıyor diye böyle bir muamele bana ağır gelmişti arkadaşım zaten çok üzgündü bir de yaşı da vardı 30 yaşındaki kocaman insana bu muamele çok saçma şimdi sırf evlenmek için biriyle evlendi çok mutlu değil annesi yüzünden

İyi veya kötü, bir şey yaptıysan ve yetişkinsen sorumlu olan sensin yani. Benim bildiğim böyle. Ne halt yediysem bizzat kendim yaptım. Birinden ya da bir şeylerden etkilendiysem de sorumlu olan benim. Etkilenmeseydim yani, silah dayayan yok sonuçta.
Yahu kadın daha ne yapacağına karar veremiyor yaşadığı şeyin sorumluluğunu nasıl alsın 😂 seninle konu sahibi bir mi😂

Kocamın üstünde düşünüp düşünüp gülüyorum 😂

Benimki de sevmiyo öyle dantellileri. Basit gösteriyormuşmuş. Bi jartiyer seviyo işte onunla idare ediyoruz. Seninki kro benimki fazla entel 😂 ikisini karıştırıp bölersek güzel bişiler çıkar bence 😂
benimki de kıro
ama pamuklu don giymediğim dakika özel bir hal gelir üstüne
onu çıkarmaz illa farkını belli eder filan...

şimdi buna ne diycez hibrit kıro mu?

Bencede çok kötü bir zihniyet sırf onlarla yaşıyor diye böyle bir muamele bana ağır gelmişti arkadaşım zaten çok üzgündü bir de yaşı da vardı 30 yaşındaki kocaman insana bu muamele çok saçma şimdi sırf evlenmek için biriyle evlendi çok mutlu değil annesi yüzünden
Yetişkin bir kadının gördüğü muameleye bak. Yok ya, kesin linç yiyeceğim ama söyleyeceğim, bizim toplumun aile yapısı toksik. Şu hale bak.

Yine girilmiş eski konulardan, yetişkin insanın dik duruşundan şeytana uydum cümlesinden. Ne güzel eğleniyorduk arkadaş bi turp sıkmayın ya.

Yahu kadın daha ne yapacağına karar veremiyor yaşadığı şeyin sorumluluğunu nasıl alsın 😂 seninle konu sahibi bir mi😂
Ben genelde yapayım da öyle pişman olayımcılardanım. Yapmayıp olmaktan yeğdir bence. :KK53:
Hani mesajı yazarsın da göndermeye emin olamazsın. Normal insanlar bir düşünür, siler, geri yazar hani?
Hah işte bende geri vites yok, dan diye göndere basıyorum ben. Ohh ondan sonra kopsun kıyamet. :rapci:

Olm metafor yapma len doğru düzgün anlat 😂 anlamıyorum valla. Benim mi algım göçtü sen mi anlatamıyorsun acaba? 😂😂😂

Anlayan bana anlatsın. R -Rosa- sen anlat.
Entel seksi çekilmez diyorum zhhshdhs Şekspır kız varya şu boş boş konuşan herifff ahahhahaha cahillik kanımda varr hahahaha

X