Boşandım daha önce bakire değilim tabikibakire değilsin yani öyle mi?bazı üeyelr yazmış da evlenmeden olmaz demişsin .ama bize jartiyer vucut çorabı soruyorsun.kafam karıştı iyice
Canı çekmiştirYani işte buradan bakınca normal görünmüyor evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım diyen insanın iki gün sonra cimaya niyetlenmesi.
Don ince çizgimizmiş. Herkes bu anı beklemiş resmen
Benden ayrılan kurban kesiyor hahahhaMinnoş mu?
Kaşınmışsın resmen ya. Gıcık kadın.
en iyi turşu sirkeden mi olurr limondan mı tartışması gibi en iyi don pamuklu mu olurr laylon mu popo yu kapatmalı mıı araya mı kaçmalı asıl bunları konuşalımmDon ince çizgimizmiş. Herkes bu anı beklemiş resmen
ok anladım şimdi.teşekkürlerBoşandım daha önce bakire değilim tabiki
Hani normal şartlarda insanların inançları, tabuları, kırmızı çizgileri falan olur ya. Bunlar olmadan öyle boş beleş evlilik öncesi cinselliğe karşıyım demez insan. Bunlar varsa biri aklına giremez, yoksa da evlilik öncesi cinselliğe karşı olmaz. Sizin ne dediğiniz ne istediğiniz belli değil. Bence herhangi bir insanla ilişki (duygusal ya da cinsel) kurmadan önce ne istediğinizi, inançlarınızı, çizgilerinizi bir gözden geçirin. Muhtemelen 30 yaş üstü bir kadınsınız, bu yaşa kadar belli şeyleri oturtmuş olmalıydınız.Şeytan aklıma girmiş olamaz mı, normalde karşıyım tabiki ama olaylar öyle gelişti aklıma girmişti adam ta ki jartiyere gelene kadar
HahahhahahaHahahahahahhahahahaah
Benimki uzun süre kalmadı allahtan ya. Adam baktı kadın seks gazisi olacak ksjssjs. Fıyt diye açıvermişti hain.
Popo kapatmalı don aşktır, gerisi heyecan. Yoksa serçe parmağım totomda geziyorumen iyi turşu sirkeden mi olurr limondan mı tartışması gibi en iyi don pamuklu mu olurr laylon mu popo yu kapatmalı mıı araya mı kaçmalı asıl bunları konuşalımm
Kocam gel yapalım dese başım ağrırYanıyosnnnn Fuat abiiii
Öff şeytanı da her şeye alet etmek de yani... Kadın evlilik dışı ilişki istiyor, şeytana uyuyorum diyor Kudra.Hani normal şartlarda insanların inançları, tabuları, kırmızı çizgileri falan olur ya. Bunlar olmadan öyle boş beleş evlilik öncesi cinselliğe karşıyım demez insan. Bunlar varsa biri aklına giremez, yoksa da evlilik öncesi cinselliğe karşı olmaz. Sizin ne dediğiniz ne istediğiniz belli değil. Bence herhangi bir insanla ilişki (duygusal ya da cinsel) kurmadan önce ne istediğinizi, inançlarınızı, çizgilerinizi bir gözden geçirin. Muhtemelen 30 yaş üstü bir kadınsınız, bu yaşa kadar belli şeyleri oturtmuş olmalıydınız.
Bir de dikkatimi çeken su oldu başlıkta ne demeliyim yazıyor. Konuda yol verdiğini yazmis.
Hala bilimsel yorum peşindesinHani normal şartlarda insanların inançları, tabuları, kırmızı çizgileri falan olur ya. Bunlar olmadan öyle boş beleş evlilik öncesi cinselliğe karşıyım demez insan. Bunlar varsa biri aklına giremez, yoksa da evlilik öncesi cinselliğe karşı olmaz. Sizin ne dediğiniz ne istediğiniz belli değil. Bence herhangi bir insanla ilişki (duygusal ya da cinsel) kurmadan önce ne istediğinizi, inançlarınızı, çizgilerinizi bir gözden geçirin. Muhtemelen 30 yaş üstü bir kadınsınız, bu yaşa kadar belli şeyleri oturtmuş olmalıydınız.
Sizin yorumunuz nedir konuya sayın strobe ?
Yav sevişmek istesin. İster şeytana uysun ister adamın seksiliğine vurulsun problem değil. Ama tutarlı olsun. 2 günde fikir değiştirip icraate geçmez koca kadın.Öff şeytanı da her şeye alet etmek de yani... Kadın evlilik dışı ilişki istiyor, şeytana uyuyorum diyor Kudra.
Linç yemek istemiyorum ya, bir şey demeyeceğim.
ahaha bizim plajımız bile mutassıpyurt disinda plajlarda giyiyorlarbir kez de cesmede bir beachte gordum yunan bi adam giymisti de 10 dk sonra geri giydirdiler sortunu hatta eda taspinar adamla fotograf cekinmisti ahshshsjahajahahah kafasi iyiydi buyuk ihtimalle
ben de çıkarmıyodum adam durup durup laf söyledi artık çıkarıyorum. İşin komik tarafı çorapsız uyumaya alışmaya başladım şimdi fazla geliyorBen çoğu zaman çoraplarım çıkarmam ayaklarım üşür benim
Ya bir insan bir şeyin de sorumluluğunu kendi alır yav. Onda da topu şeytana atıyor hala. Ben yapmadım şeytan yaptırıyor bahanesi yani.Yav sevişmek istesin. İster şeytana uysun ister adamın seksiliğine vurulsun problem değil. Ama tutarlı olsun. 2 günde fikir değiştirip icraate geçmez koca kadın.
Çünkü tabuları var. Tabuları yıkmak yerine aralamaya çalışıyor. Kafasında kendini masum çıkaracak bir yol arıyor.Ya bir insan bir şeyin de sorumluluğunu kendi alır yav. Onda da topu şeytana atıyor hala. Ben yapmadım şeytan yaptırıyor bahanesi yani.