Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Yani işte buradan bakınca normal görünmüyor evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım diyen insanın iki gün sonra cimaya niyetlenmesi.
Canı çekmiştir benim bi arkadşaım varr ona çılgın rahibe diyoruz . Sevişmeden canı sevişmek çekiyor bana anlatmıştıı. Knk ben rüyamda gördüm diye hahahhahahahha Ulan KUDRA YIKIL KARŞIMDAN DJSJJD

Şeytan aklıma girmiş olamaz mı, normalde karşıyım tabiki ama olaylar öyle gelişti aklıma girmişti adam ta ki jartiyere gelene kadar
Hani normal şartlarda insanların inançları, tabuları, kırmızı çizgileri falan olur ya. Bunlar olmadan öyle boş beleş evlilik öncesi cinselliğe karşıyım demez insan. Bunlar varsa biri aklına giremez, yoksa da evlilik öncesi cinselliğe karşı olmaz. Sizin ne dediğiniz ne istediğiniz belli değil. Bence herhangi bir insanla ilişki (duygusal ya da cinsel) kurmadan önce ne istediğinizi, inançlarınızı, çizgilerinizi bir gözden geçirin. Muhtemelen 30 yaş üstü bir kadınsınız, bu yaşa kadar belli şeyleri oturtmuş olmalıydınız.

Hahahahahahhahahahaah
Benimki uzun süre kalmadı allahtan ya. Adam baktı kadın seks gazisi olacak ksjssjs. Fıyt diye açıvermişti hain.
Hahahhahaha vicdanlıymış ya da başka bişi . Ama onu yazarsam gerçekten namıss elden gidiyyehh cılar toplanır

Öff şeytanı da her şeye alet etmek de yani... Kadın evlilik dışı ilişki istiyor, şeytana uyuyorum diyor Kudra.
Linç yemek istemiyorum ya, bir şey demeyeceğim.

Hala bilimsel yorum peşindesin kadın izlemiş bişiler , gitmiş tinder a herifte don sormuş hxjdjd

Öff şeytanı da her şeye alet etmek de yani... Kadın evlilik dışı ilişki istiyor, şeytana uyuyorum diyor Kudra.
Linç yemek istemiyorum ya, bir şey demeyeceğim.
Yav sevişmek istesin. İster şeytana uysun ister adamın seksiliğine vurulsun problem değil. Ama tutarlı olsun. 2 günde fikir değiştirip icraate geçmez koca kadın.

Yav sevişmek istesin. İster şeytana uysun ister adamın seksiliğine vurulsun problem değil. Ama tutarlı olsun. 2 günde fikir değiştirip icraate geçmez koca kadın.
Ya bir insan bir şeyin de sorumluluğunu kendi alır yav. Onda da topu şeytana atıyor hala. Ben yapmadım şeytan yaptırıyor bahanesi yani.

Ya bir insan bir şeyin de sorumluluğunu kendi alır yav. Onda da topu şeytana atıyor hala. Ben yapmadım şeytan yaptırıyor bahanesi yani.
Çünkü tabuları var. Tabuları yıkmak yerine aralamaya çalışıyor. Kafasında kendini masum çıkaracak bir yol arıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…