- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
En azindan sana kucuk gelebilen sutyenler var. İyi yonunden bak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azindan sana kucuk gelebilen sutyenler var. İyi yonunden bak.
Leylaa yapanda ölüyo yapmayanda djjsjdjs ulan şeytan içime girmiş resmenİşte bi niyetlendim cima eylemeye, o da ekonomik krizden dolayı olmadı yine çiftleşemedim
Ben çoğu zaman çoraplarım çıkarmam ayaklarım üşür benimBeni de kandırdılar koymuşlar Adrianayı bende de öyle duracak sandım evlere şenlik. Bir de balayında çok üşümüştümmm çorabım da vardııı ama fantazi değil nene çorabıı haha onu çıkartmadan yapalımm dedimmmmmmmmmmmmmmmm
Yok bu konu yaşandı, Cimaya niyet ettiydim bi kerem çünkü ben de insanım yapasım geldi o da ekonomik krize kurban gitti işteKonu sahibesinin gercekte birisiyle bu sohbeti yaptığını düşünmüyorum.
Kendi konuları ve yorumlarına bakarsanız tutarsızlığı görürsünüz.
Elinde çayı önünde çekirdeği yorumları okuyup eğleniyor muhtemelen.
Yani işte buradan bakınca normal görünmüyor evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım diyen insanın iki gün sonra cimaya niyetlenmesi.İşte bi niyetlendim cima eylemeye, o da ekonomik krizden dolayı olmadı yine çiftleşemedim
Yanıyosnnnn Fuat abiiiiLeylaa yapanda ölüyo yapmayanda djjsjdjs ulan şeytan içime girmiş resmen
ne zaman yapıcam ben yaLeylaa yapanda ölüyo yapmayanda djjsjdjs ulan şeytan içime girmiş resmen
Len ne gülüyorsun adamın yüzüne yüzüne? Ne rencide olmuştur ama.Ve yakışıklıydı lanet ettim . Görünce gülmüştümmmmm Rozi nolur beni şikayet ettt
Kocamm ne dioo bilio musunnnn balayı parası boşuna gitttiiiiiii çünkü alttan üstenn gittim üşüttüm zhsbuzgwhshshshsh ABİ NİYE BEN YABen çoğu zaman çoraplarım çıkarmam ayaklarım üşür benim
Şeytan aklıma girmiş olamaz mı, normalde karşıyım tabiki ama olaylar öyle gelişti aklıma girmişti adam ta ki jartiyere gelene kadarYani işte buradan bakınca normal görünmüyor evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım diyen insanın iki gün sonra cimaya niyetlenmesi.
Kadir gecesi hariç her gece olur hxhwhxhsjsjjsne zaman yapıcam ben ya
Don ince çizgimizmiş. Herkes bu anı beklemiş resmenBanım açılsın da şu konuya yetişeyim diye yarım saattir bekliyom, kötüsünüz, kötü!
30 dk içinde iki katı sayfaya çıkardınız konuyu. Biraz yavaş gitseniz nolurdu?
İyi ki konuda don, seks, jartiyer var. Tutamıyorsunuz kendinizi ya don denince.
Yani beni engelledi Sonra ben onu insta dan buldum minnoş naber dedimmm hahahhaLen ne gülüyorsun adamın yüzüne yüzüne? Ne rencide olmuştur ama.
Sizin yorumunuz nedir konuya sayın strobe ?Banım açılsın da şu konuya yetişeyim diye yarım saattir bekliyom, kötüsünüz, kötü!
30 dk içinde iki katı sayfaya çıkardınız konuyu. Biraz yavaş gitseniz nolurdu?
İyi ki konuda don, seks, jartiyer var. Tutamıyorsunuz kendinizi ya don denince.
bakire değilsin yani öyle mi?bazı üeyelr yazmış da evlenmeden olmaz demişsin .ama bize jartiyer vucut çorabı soruyorsun.kafam karıştı iyiceİşte bi niyetlendim cima eylemeye, o da ekonomik krizden dolayı olmadı yine çiftleşemedim
Özellikle ben demek ki içimde hala bi yerlerde kadın varDon ince çizgimizmiş. Herkes bu anı beklemiş resmen
HahahahahahhahahahaahBeni de kandırdılar koymuşlar Adrianayı bende de öyle duracak sandım evlere şenlik. Bir de balayında çok üşümüştümmm çorabım da vardııı ama fantazi değil nene çorabıı haha onu çıkartmadan yapalımm dedimmmmmmmmmmmmmmmm
Minnoş mu?Yani beni engelledi Sonra ben onu insta dan buldum minnoş naber dedimmm hahahha