Erotik iç çamaşırı talep eden erkeğe ne demeliyim?

Beni de kandırdılar :KK70: koymuşlar Adrianayı :KK70: bende de öyle duracak sandım :KK70: evlere şenlik. Bir de balayında çok üşümüştümmm çorabım da vardııı ama fantazi değil nene çorabıı haha onu çıkartmadan yapalımm dedimmmmmmmmmmmmmmmm :KK70:
Ben çoğu zaman çoraplarım çıkarmam ayaklarım üşür benim 😂😂💘💘

Konu sahibesinin gercekte birisiyle bu sohbeti yaptığını düşünmüyorum.

Kendi konuları ve yorumlarına bakarsanız tutarsızlığı görürsünüz.

Elinde çayı önünde çekirdeği yorumları okuyup eğleniyor muhtemelen.
Yok bu konu yaşandı, Cimaya niyet ettiydim bi kerem çünkü ben de insanım yapasım geldi 🤣 o da ekonomik krize kurban gitti işte🤣

Yani işte buradan bakınca normal görünmüyor evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım diyen insanın iki gün sonra cimaya niyetlenmesi.
Şeytan aklıma girmiş olamaz mı, normalde karşıyım tabiki ama olaylar öyle gelişti aklıma girmişti adam ta ki jartiyere gelene kadar

Banım açılsın da şu konuya yetişeyim diye yarım saattir bekliyom, kötüsünüz, kötü!
30 dk içinde iki katı sayfaya çıkardınız konuyu. Biraz yavaş gitseniz nolurdu?
İyi ki konuda don, seks, jartiyer var. Tutamıyorsunuz kendinizi ya don denince.
Don ince çizgimizmiş. Herkes bu anı beklemiş resmen 😂

Banım açılsın da şu konuya yetişeyim diye yarım saattir bekliyom, kötüsünüz, kötü!
30 dk içinde iki katı sayfaya çıkardınız konuyu. Biraz yavaş gitseniz nolurdu?
İyi ki konuda don, seks, jartiyer var. Tutamıyorsunuz kendinizi ya don denince.
Sizin yorumunuz nedir konuya sayın strobe ?

İşte bi niyetlendim cima eylemeye, o da ekonomik krizden dolayı olmadı yine çiftleşemedim🤣
bakire değilsin yani öyle mi?bazı üeyelr yazmış da evlenmeden olmaz demişsin .ama bize jartiyer vucut çorabı soruyorsun.kafam karıştı iyice :işsiz:

Beni de kandırdılar :KK70: koymuşlar Adrianayı :KK70: bende de öyle duracak sandım :KK70: evlere şenlik. Bir de balayında çok üşümüştümmm çorabım da vardııı ama fantazi değil nene çorabıı haha onu çıkartmadan yapalımm dedimmmmmmmmmmmmmmmm :KK70:
Hahahahahahhahahahaah :KK53:
Benimki uzun süre kalmadı allahtan ya. Adam baktı kadın seks gazisi olacak ksjssjs. Fıyt diye açıvermişti hain. :KK8:

X