Ouuuvvv hatun bir yavaş. Banın yeni çözüldü kız, ne zaman baksam banlısın.Onun bi değişiğiben Berdan mardiniii tarzııı seviyorum hahahhahahahahhahaah
Onu giyince dolduracağı varsa da dolduramaz benceHortumu alalım bence knkdolmazsa konu açarız dolduramadı napayım diye hdhshd
Kizbana takıntılı üye bu yorumuma bile beğenmedim attı a dostlarrrr.gözardı ettim gene kurtulamadımm
AyyyyyyyyOnu giyince dolduracağı varsa da dolduramaz bence
İstersen arasına sıkıştırıp sandviç gibi yapben de cep sobası var hediye etsem olur mu ki?koyuversin sıcacıkkk
yeminle ettim ama beğenmedim atabiliyor maalesefKiz
Sen onu gozardi etmedin mi
1 haftadır onlaynım bebekOuuuvvv hatun bir yavaş. Banın yeni çözüldü kız, ne zaman baksam banlısın.Strobe ile sen maşallah yani, renginiz gıpgri
Yok muymuş kız?Ayyyyyyyybişi anlatcamöömm yine duramıcammm bi sevgilim vardı çok tatlıydı sonra ben bunu bide gece keşfetmek istedim gerçekten tatlıymışşşşşşşşşşşşşşşşş
Yok ya, nefes alamadım kdjdjdj. Nefes kesici seks bu değil gibi jsjsjsDaha iyi değil mi ? Pamela Anderson abla hep öyle giyerdi
Tekrar böyle diyen olursa, doğru cevabı vermek için sordumBir de dikkatimi çeken su oldu başlıkta ne demeliyim yazıyor. Konuda yol verdiğini yazmis.
yurt disinda plajlarda giyiyorlarben eskiden birine bu janjanlı erkek sliplerini atıp atıp bundan alayım mı sana diye dalga geçerdim, anılarım canlandı...hangi erkek giyiyor bunları çok merak ediyorum. bana sanki böyle özel gecelerde dans filan eden abiler, meslek erbabı (!) filan giyermiş gibi geliyor...yoksa sadece eşiyle/sevgilisiyle dalga geçmek için alan kadınlar için bu kadar ürün yapıyor olamazlar! dimi?
Aman salla yaw cok onemli bisey degilyeminle ettim ama beğenmedim atabiliyor maalesef
Varlığı ile yokluğu bir diyelim o zaman.Var da denemez hahahhahahahhaaRoziiii
Beni de kandırdılarYok ya, nefes alamadım kdjdjdj. Nefes kesici seks bu değil gibi jsjsjs
İşte bi niyetlendim cima eylemeye, o da ekonomik krizden dolayı olmadı yine çiftleşemedimHe iki gün önce evlilik öncesi seks istemiyordu bugün iç çamaşırına kadar gelmiş mevzu. Biliyoruz da eğleniyoruz işte.
Ve yakışıklıydıVarlığı ile yokluğu bir diyelim o zaman.