Yuhh yalann buu resmen ilk üyeligim yeniyimm isinize gelmeyince böyle pasiflestiriyosunuz demekki siz yuh ya size aciyorumm gercektenn burasi guvenilirligini yitirdi siz resmen demekki isineze gelmeyen yorumlari 2 üyelikle iftira atip yolluyosunuzz yazik
Benim bu iki üyeligimi neyse ispatlamanizi istiyorumm ve ondan sonra birdaha asla girmicem isinize gelemeyen mesajlari gorünce boyle oluyo demekki yönetilicik tarafli yayin bu resmen
Tam umutsuzluğa düşeceğim açıp bakıyorum o ifadeye, korkuya. Ohal ortamında ülke yönetmenin, yangından mal kaçırır gibi seçim yapmanın sebebi o bakışlarda işte. :)Adam yüzde 80 bekliyordu yüzde 51den sonra olan ilk konuşmasındaki yüzünü hala unutamıyorum
Ayyy taraflı yayın ne kadar da kötüymüş. Bak mesela televizyon kanalları öyle mi. Asla !Benim bu iki üyeligimi neyse ispatlamanizi istiyorumm ve ondan sonra birdaha asla girmicem isinize gelemeyen mesajlari gorünce boyle oluyo demekki yönetilicik tarafli yayin bu resmen
inşallah konu kapanmaz hemen
Tesekkurler kazen aciklama icin2. üyelik değil !
:))) olur mu olur.Bence tekrar iktiar olsunlar, ülke batmış durumda ve yeni biri gelirse onun basına patlayacak , sonra bunların yandaşların yıllarca yalan dolanını dinlerız " kılışdar valtınde dolar 4 liraydı" diye
herkes özgürüz,fikrimizi söyleyebiliriz ve bütün düşüncelere saygılıyız diyor ama aksi bir düşünce ,fikir duyunca bütün şarjterleri atıyor.....yaz gelsin artık ..çok üşüyorum :))))millet birbirine acımayı, yuhalamayı, hayırdır çok mu aç kaldın demeyi bırakıp takım tutar gibi parti tutmamak gerektiğini bilse kapanmaz bence..
Bende izliyom onu...TV8 "yemekteyiz" başladı... Bana müsaade...
Zaten once egitimi iyice kotulestirdiler ki kendilerine boyle bir secmen kitlesi yetistirmekti amaclariBen bu işi artık klasik siyasi görüş farklılığı olarak görmüyorum açıkçası. Ortada bir sürü yolsuzluk var, hırsızlık var, para aklama var, var oğlu var. Başka bir ülkede ortaya çıksaydı bunlar, insan içine çıkamazdı o siyasetçiler. Burada ise kimsenin utanması yok, normal çünkü.
Zaten seçmen kitlesi de her şeyin farkında. Hakaretler, zayıfı, güçsüzü ezmeler, kutuplaştırmalar, çalmalar, çırpmalar, iftiralar vs. Oy verenler de bunları güç gösterisi olarak görüyor. Hoşuna gidiyor. Ben olsam ben de yapardım diyor. Sen olsan yemez miydin devletin malını, devletin malını yemeyen keriz diyor. Sen olsan amca oğluna bakanlık vermez miydin sanki diyor? Oy veren çoğu insan o üsluptaki düzeysizliği, sürekli kin ve öfke pompalamayı, sürekli insanları aşağılamayı seviyor zaten. Televizyonda kendileri gibi birini görünce empati kuruyorlar, vay be benim yerime de sen konuş diyorlar.
Genel olarak Türk toplumu müthiş bir değişim geçirdi zaten. Liseyi okuduğum şehirle şu an yaşadığım şehir aynı ama arada dağlar kadar fark var sosyolojik açıdan. İnsanlar başka, sokaklar başka, tavırlar, hareketler başka. Bambaşka bir toplum olduk. O nedenle de etik anlayışı kalmadı insanların. İstenen şey bu tablo bence, o nedenle de çok değişeceğini düşünmüyorum. Belli bir seçmen kitlesi oluşmuş parti seçimlere giremesin diye hileci gibi seçim tarihi belirlemek filan ilkokul düzeyinde şeyler halbuki ama işte bizim siyasetimiz böyle.
O nedenle benim zerre kadar umudum yok.
:))) olur mu olur.
Fetöyü bunlar besledi, kandırılan iktidar fetöcü kılışdar oldu.
Açılımı bunlar yapıp sınırda şenlik düzenlediler, kandırılan iktidar terörist kılışdar oldu.
Vallahi yaparlar.
TV8 "yemekteyiz" başladı... Bana müsaade...
herkes özgürüz,fikrimizi söyleyebiliriz ve bütün düşüncelere saygılıyız diyor ama aksi bir düşünce ,fikir duyunca bütün şarjterleri atıyor.....yaz gelsin artık ..çok üşüyorum :))))
Mutlaka mutlaka ☺BU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
kötü birşey mi dedini bana :)))))))))))))))iktidarı, muhalefeti eleştirmeye varım.
ama bazıları şahsa yönelik hakaret edip yazıyor..
mesela benim anlamam kıtmış e belki senin anlatman kıt demiyorum ben :))
Çirkin agizli seni.Mutlaka mutlaka ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?