Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Çok doğru,bir de baskanlik sisteminin neden bu kadar diretildigini bir anlasa halkımız,ABD bir kahraman yaratır ve ısı bittikten sonra ülkesine girerek demokrasi getirmeye kalkar.Aslinda bütün olay bundan ibaret.

sırada iran var. sonra türkiye.
köprüden önceki son çıkıştayız yani

Bence tekrar iktiar olsunlar, ülke batmış durumda ve yeni biri gelirse onun basına patlayacak , sonra bunların yandaşların yıllarca yalan dolanını dinlerız " kılışdar vaktınde dolar 4 liraydı" diye
Bence de tum yaptiklarinin ceremesini cekip oyle gitsinler.

Çok doğru,bir de baskanlik sisteminin neden bu kadar diretildigini bir anlasa halkımız,ABD bir kahraman yaratır ve ısı bittikten sonra ülkesine girerek demokrasi getirmeye kalkar.Aslinda bütün olay bundan ibaret.
Aynen öyle. Erken seçim belli olduktan beridir ortadoğu uzmanı gazetecileri takip ediyorum. Onlar bu olayın parti üstü ve kırılma noktası olacağını söylüyorlar. Hele bi tanesi bu son şans ve son seçim olabilir yazmış. O cümle kalbimi deldi geçti

o da malzeme bulsun kendine mıy mıy muhalefet olmaz.

Başka eleştirilecek bisey yok dimi, Iddialarinda hiç doğruluk payı olabilir mi üzerine düşündünüz mu? MIY MIY dediginiz için soruyorum

Söylediklerinin büyük bir kısmına katılıyorum.
Ben 1950 Sonrası siyaset politikasının bilerek şekillendiği kanaatindeyim. Ve bu süreçte ekmeğini dediğin gibi mağdur edebiyatı yapan ve yandaşları Yeri geldi dini Yeri geldi başka şeyi kullanıp aldı. Ama bu süreçte Olan her daim halka oldu. Bu ülke muhtıralardan darbelerden çok çekti. Düşünce özgürlüğü gerçek anlamda hiç uygulanmadı. Hep bi ötekileştirme çabasına gidildi. Eleştiri vatan hainliği sayıldı.
Eleştiri yaparken İç siyasette iyi ya da kötü diyerek düşünceni yansıtan partini savuna bilirsin ya da kırı görüşü eleştirilirsin ama dış politika da ülke dünya çapında itibarsızlaştırılıyorsa bu büyük bir suçtur be kendi savunduğun partide olsa dur demek gerekiyor bana göre. Maalesef bu gidişe dur diyecek bir muhalif bir parti yok hele sol bir parti hiç yok ( Mecliste )
O yüzden bu gidişe dur diyecek siyasi partiler değil halktır.

Bunu uzun yıllardır biliyoruz aslında,şu andaki en büyük hedeflerinin iç karışıklık olduğunu düşünüyorum ki o ortam yavaş yavaş hazirlaniyor zaten,durum aslında içler acısı malesef

Başka eleştirilecek bisey yok dimi, Iddialarinda hiç doğruluk payı olabilir mi üzerine düşündünüz mu? MIY MIY dediginiz için soruyorum

iddialarının hepsinin doğru olduğunu biliyorum.
ee ben biliyorum sen biliyorsun o kadar..
peki kalan yüzde 51 ne biliyor?
andersondan masallar ama inanıyor.
muhalefet partisi lideri olarak gerçekleri söylediğinde inanılmıyorsa inandıracak kapasitede birine yol vermeli..

Bunu uzun yıllardır biliyoruz aslında,şu andaki en büyük hedeflerinin iç karışıklık olduğunu düşünüyorum ki o ortam yavaş yavaş hazirlaniyor zaten,durum aslında içler acısı malesef
Evet resmen son çıkışa geldik. Yıllardır bunlara şahit olmakta çok kötü. Resmen göz göre diğer ülkelerin parçalanma modeli bize geldi. Sıra bizde

Neden oy kullanıyorsunuz? Seçim sizin için ne ifade ediyor?
Seçim herşeyden önce demokratik hakkımdır ve her yetişkin birey oy kullanmalıdır.Danisikli dövüş olduğunu düşünüyorum dedim cunku K.Kilicdaroglu'nun bilerek ve isteyerek CHP nin başında tutulduğunu düşunuyorum.En güçlü aday olan Muharrem İnce neden elemine edildi sizce?

Evet resmen son çıkışa geldik. Yıllardır bunlara şahit olmakta çok kötü. Resmen göz göre diğer ülkelerin parçalanma modeli bize geldi. Sıra bizde

hükümette farkında ama bunca zaman kol kola yürüyüp karşılıklı tutulan çanaklardan sonra üstüne yeşil parkayı geçirmek komik duruma düşmekten öte değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…