Oy kullanıyor musunuz?RTE'nin kazanması için karsisina bilincli olarak çıkartılan bir adaydir.Danisikli dövüş.
Yok Kilisdar i sevmem zaten,aynı fikirdeyim sizinle
Çok doğru,bir de baskanlik sisteminin neden bu kadar diretildigini bir anlasa halkımız,ABD bir kahraman yaratır ve ısı bittikten sonra ülkesine girerek demokrasi getirmeye kalkar.Aslinda bütün olay bundan ibaret.Açıkçası artık partiler ve kişiler üzerinden konuşmak bile faydasız. Tüm ortadoğu ülkeleri tek tek parçalandı. En son suriyeye yine amerika demokrasi götürmeye kalktı. Bu dış borç ve 10 milyon göçmenle sıranın bizde olduğunun farkında olsun herkes
Elbette!Oy kullanıyor musunuz?
Açıkçası artık partiler ve kişiler üzerinden konuşmak bile faydasız. Tüm ortadoğu ülkeleri tek tek parçalandı. En son suriyeye yine amerika demokrasi götürmeye kalktı. Bu dış borç ve 10 milyon göçmenle sıranın bizde olduğunun farkında olsun herkes
Bence de tum yaptiklarinin ceremesini cekip oyle gitsinler.Bence tekrar iktiar olsunlar, ülke batmış durumda ve yeni biri gelirse onun basına patlayacak , sonra bunların yandaşların yıllarca yalan dolanını dinlerız " kılışdar vaktınde dolar 4 liraydı" diye
Danışıklı dövüşle adayların belirlendiğini düşündüğünüz seçimde oy kullanmak kendinizi nasıl hissettiriyor?Elbette!
Aynen öyle. Erken seçim belli olduktan beridir ortadoğu uzmanı gazetecileri takip ediyorum. Onlar bu olayın parti üstü ve kırılma noktası olacağını söylüyorlar. Hele bi tanesi bu son şans ve son seçim olabilir yazmış. O cümle kalbimi deldi geçtiÇok doğru,bir de baskanlik sisteminin neden bu kadar diretildigini bir anlasa halkımız,ABD bir kahraman yaratır ve ısı bittikten sonra ülkesine girerek demokrasi getirmeye kalkar.Aslinda bütün olay bundan ibaret.
Çok kötü hissettiriyor tabiki.Danışıklı dövüşle adayların belirlendiğini düşündüğünüz seçimde oy kullanmak kendinizi nasıl hissettiriyor?
o da malzeme bulsun kendine mıy mıy muhalefet olmaz.
Evet. Ben tahminimce bak 2023 diyip duruyolar ısrarla. O tarihten korkuyorumsırada iran var. sonra türkiye.
köprüden önceki son çıkıştayız yani
Söylediklerinin büyük bir kısmına katılıyorum.İsteyen istediği kadar yazsın.
Ülkenin sosyolojisi belli.
Oy veren seçmen belli. Sayı belli.
Örneğin bu ülkede dramatik bir olay yaşanmadıkça sol iktidar olma olasılığı Yok.
Gerçi artık mevcut partilerden sol parti de Yok.
Milletin dini hassasiyeti o kadar uzun zaman yok sayıldı yada yok edilmek istendi ki. Sonuç bu saçma sapan duruma geldik
Ağzına din’i alan iktidar oldu.
Bu kendiliğinden olmadı, yılların baskısının ve ötelenmesinin sonucu.
Şimdi herkes kızgın dini kullanıyor diye ama dini kullanılır hale gelmeden önce düşüneceklerdi.
Eh bir de Benim oyum çobanın oyu meselesi. Demokrasi güzel bir şey değil zaten. Hiçbir zaman hiçbir yerde alim avamdan fazla olamaz. Dolayısı ile delicesine demokrasi savunmak mantıksız :) zaten demokrasi olmadıkça darbe yapılmadı mi bu yüzden? Önce millet seçsin sonra beğenmedik hadi darbe...
Ve tabiki halk adamı olmak var
Yani Galatasaray lisesinden mezun olup Londra ya falan gitmek kimseyi halk adamı yapmıyor :)
Mümkünse hayat üniversitesi bitirsin..
Ve asıl vurucu nokta mağdur olmak. Vicdanlı milletiz vesselam. Ve bir çok konuda bir şekilde mağduriyet yaşamış insanlar var. Bunları kullanmayı bilmek, milletin değerlerine sağır olmamak. Ve bunu güzel halkın anlayacağı şekilde anlatmak
Demekki neymiş,
1) sol olmayacak
2) dini söylemlere sahip olacak
3) demokrasi doğru yönetim şekli değil
4) halk adamı olmak
5) mağdur edebiyatı
Mevcut iktidar beğenin beğenmeyin en azından ilke sosyolojisine gözünü kapatmadan durumu kullanmayı bilmiş. Becerileri öylesine değil, üzerine çalışılmış.
Öyle Amerika da olduğu gibi reklam veya oturumlar sökmez bizim millete. O yüzden muhalefeti halkı dinlemeye ve anlamaya davet ediyorum, en azından muhalefet etme şansları olur :))
Çok kötü hissettiriyor tabiki.
Bunu uzun yıllardır biliyoruz aslında,şu andaki en büyük hedeflerinin iç karışıklık olduğunu düşünüyorum ki o ortam yavaş yavaş hazirlaniyor zaten,durum aslında içler acısı malesefAynen öyle. Erken seçim belli olduktan beridir ortadoğu uzmanı gazetecileri takip ediyorum. Onlar bu olayın parti üstü ve kırılma noktası olacağını söylüyorlar. Hele bi tanesi bu son şans ve son seçim olabilir yazmış. O cümle kalbimi deldi geçti
Başka eleştirilecek bisey yok dimi, Iddialarinda hiç doğruluk payı olabilir mi üzerine düşündünüz mu? MIY MIY dediginiz için soruyorum
Evet resmen son çıkışa geldik. Yıllardır bunlara şahit olmakta çok kötü. Resmen göz göre diğer ülkelerin parçalanma modeli bize geldi. Sıra bizdeBunu uzun yıllardır biliyoruz aslında,şu andaki en büyük hedeflerinin iç karışıklık olduğunu düşünüyorum ki o ortam yavaş yavaş hazirlaniyor zaten,durum aslında içler acısı malesef
Seçim herşeyden önce demokratik hakkımdır ve her yetişkin birey oy kullanmalıdır.Danisikli dövüş olduğunu düşünüyorum dedim cunku K.Kilicdaroglu'nun bilerek ve isteyerek CHP nin başında tutulduğunu düşunuyorum.En güçlü aday olan Muharrem İnce neden elemine edildi sizce?Neden oy kullanıyorsunuz? Seçim sizin için ne ifade ediyor?
Evet resmen son çıkışa geldik. Yıllardır bunlara şahit olmakta çok kötü. Resmen göz göre diğer ülkelerin parçalanma modeli bize geldi. Sıra bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?