Amin tüm annelerimize uzun ömürler versin sağlıcakla yaşasınlar yeterki..
Yandaş oldumu fikir değişmez elbette,ne anlatsan ikna olmayacak kişilerde var maalesef..
Görmeyip duymayıp olanlara şaşırıyorum bende,herşey ortada bu nasıl bir aşk ki körü körüne bağlı kişlerde var..
Yani ablam bi kısım fanatik oldu. O nerse desin "dava" larından vazgeçmiyorlar. Davaları neyse artık. Bi kısım da garip şekilde sol partiye oy verirse günaha gireceğine inanıyor. Ya da işte sözde namaz pozu verene oy verince sevap işlediğini zannediyor. Gerçekten böyle insanlar çok
Yani ablam bi kısım fanatik oldu. O nerse desin "dava" larından vazgeçmiyorlar. Davaları neyse artık. Bi kısım da garip şekilde sol partiye oy verirse günaha gireceğine inanıyor. Ya da işte sözde namaz pozu verene oy verince sevap işlediğini zannediyor. Gerçekten böyle insanlar çok
Dimi ama. Sadece bu parti değil. Hemen hemen önceki tüm partiler de insanımızı bilerek cahil bırakıp saçma sapan şekilde seçildiler. Bizi seçmeyen patates dinindendir söylemlerini unutmadık. Bu şekilde anca kalkınır bence. Yoksa bu son olay gibi taa en sonda halk uyanması beklenmek zorunda kalınır. O da olursa yani
Öncekilerdede vardır ama ben hiç bukadar cahil bir seçmen kitlesi görmedim. 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan kürtaj yapan insanlar bize siyaset anlatıyorlar ya vaaay halinizeee...
Öncekilerdede vardır ama ben hiç bukadar cahil bir seçmen kitlesi görmedim. 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan kürtaj yapan insanlar bize siyaset anlatıyorlar ya vaaay halinizeee...
Ben en çok neye gülüyorum biliyo musun. Bizi büyük resmi görememekle itham ediyorlar :))) kendileri her şeyin farkındaymış da biz göremiyormuşuz. İşte tam da bu yüzden herkese eşit oy hakkına karşıyım. O manken zamanında çok haklıymış. Gerçekten de dağdaki çobanla bizim oy bir olmamalı. Kadının kıymetini bilemedik :) dede de on numara bu arada :))
Seçim isteyen erkene al ülkeyi kurtaracaz diyen kendileri
Muhalefet adayları beni indirmek isteyen diyen yine kendileri
Ne yapması lazımdı muhalefet adaylarının acaba ?
Haşmetlim T A M A M siz varken bize düşmez cumhurbaşkanlığı diyip geri çekilmelerini bekliyordu
Erken seçimin gündemin konusu olması ve herkesin bunun hakkında konuşması... Herkes biranda afrini unuttu , o kadar borçlar yüzünden şeker fabrikalarının satılması unutuldu , Türk Telekom özel firmaya satıldı yani daha bir çok örnek .. başından girip sonuna çıkılmiyor
Erken seçimin gündemin konusu olması ve herkesin bunun hakkında konuşması... Herkes biranda afrini unuttu , o kadar borçlar yüzünden şeker fabrikalarının satılması unutuldu , Türk Telekom özel firmaya satıldı yani daha bir çok örnek .. başından girip sonuna çıkılmiyor