Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Yani ablam bi kısım fanatik oldu. O nerse desin "dava" larından vazgeçmiyorlar. Davaları neyse artık. Bi kısım da garip şekilde sol partiye oy verirse günaha gireceğine inanıyor. Ya da işte sözde namaz pozu verene oy verince sevap işlediğini zannediyor. Gerçekten böyle insanlar çok

Dava belli değilmi sence,türbanın serbest bırakılması oda oldu ..
Yıllardır sol partiye veriyorum oyumu,günaha giriyormuyum umurumda bile değil.

Öncekilerdede vardır ama ben hiç bukadar cahil bir seçmen kitlesi görmedim. 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan kürtaj yapan insanlar bize siyaset anlatıyorlar ya vaaay halinizeee...

Dava belli değilmi sence,türbanın serbest bırakılması oda oldu ..
Yıllardır sol partiye veriyorum oyumu,günaha giriyormuyum umurumda bile değil.
Yok ablam günah olur mu hiç. Bizi en iyi şekilde koruyacak insanlara oy vermemiz hakkımız. Zaten o şekilde cahilleri korkutuyorlar

Öncekilerdede vardır ama ben hiç bukadar cahil bir seçmen kitlesi görmedim. 2 kelimeyi bir araya getirip konuşamayan kürtaj yapan insanlar bize siyaset anlatıyorlar ya vaaay halinizeee...

Ben en çok neye gülüyorum biliyo musun. Bizi büyük resmi görememekle itham ediyorlar :))) kendileri her şeyin farkındaymış da biz göremiyormuşuz. İşte tam da bu yüzden herkese eşit oy hakkına karşıyım. O manken zamanında çok haklıymış. Gerçekten de dağdaki çobanla bizim oy bir olmamalı. Kadının kıymetini bilemedik :) dede de on numara bu arada :))

Yok ablam günah olur mu hiç. Bizi en iyi şekilde koruyacak insanlara oy vermemiz hakkımız. Zaten o şekilde cahilleri korkutuyorlar

Gözlerini açsınlar bir zahmet,kendiler, sefa çekiyoruz zannederken bizlerde cefasını çekiyoruz..

Keşke sakin kalınabilse şimdiden herkes ayakta bitmeyen stres ve her kişiden çıkan aynı ama anlaşılamayan kelimeler çıkıyor.

Erken seçimin gündemin konusu olması ve herkesin bunun hakkında konuşması... Herkes biranda afrini unuttu , o kadar borçlar yüzünden şeker fabrikalarının satılması unutuldu , Türk Telekom özel firmaya satıldı yani daha bir çok örnek .. başından girip sonuna çıkılmiyor

Seçim sonrası geliyor sıra ya girdi
Ptt
Zirat bank
Devlet demir yolları

Bakalım kim gidecek önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…