- 14 Haziran 2024
- 1.088
- 480
- 38
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah kuzumm bariz belli bence hemen kan vermelisin hayirli olsunBu sabah hemen test yaptım. Yaptığım gibi değil ama 1-2 dk sonra sonuç böyleydi. Üstteki dünün alttaki bugünün testleri
Benimde öyleydi pozitif oldu 6. Gün yapmıştım çatlatma iğnesininde üstünde 12 gün falan geçmiştiMerhabalar, 2. transferim planlanırken doğal siklus yolunu seçti doktorum. 6 haziranda çatlatma iğnesi oldum, 13 haziranda da 1 adet dondurulmuş embriyo transferi oldum. Çatlatma iğnesinin üzerinden 13 gün geçti etkisi geçmiş midir? Bugün transfer günü hariç 6. gün ve benim erken gebelik testim böyle çıktı. Ne dersiniz?
Aynı gün olmuşuz sizinle bendede hiç belirti yokMerhaba 21 haziran 2 tane embriyo transfer edildi.
Bugün 5. Gün sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sanki hayali çizgi var gibi geldi sizde yorumlar mısınız ? Bana mı öyle geldi? Bu arada benim 7. Transferim daha önceki hiç birinde hayali çizgi bile oluşmamıştı.
Göğüs ağrısı dışında hiçbir belirti de yaşamıyorum
Dayanamayıp siz test yaptınız mı?Aynı gün olmuşuz sizinle bendede hiç belirti yok
Yok daha yapmadım doktor en az 7ile 8 gün yerleşme olur dediği için belki 8 gün yaparımDayanamayıp siz test yaptınız mı
Bana 8.gün kan ver dedi doktorumYok daha yapmadım doktor en az 7ile 8 gün yerleşme olur dediği için belki 8 gün yaparım
Ben yine dayanamayıp test yaptım dün cok silikti bugün koyulaşmışBana 8.gün kan ver dedi doktorum
Çok sevindim adınıza inşallah sizinde benimde ve tüm emek verenlerin kucağı boş kalmazBen yine dayanamayıp test yaptım dün cok silikti bugün koyulaşmış
Yarın tekrar yapın isterseniz koyulaşcak mı diyeMerhaba bende 21 Haziran da transfer oldum 5.gün embriyosu bugün 6. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım hemen Çıkmadı 3. Dk da belirginleşti silik bir çizgi olarak sizce gebelik oluşmuş mudur ?
İnşallah ben antalya memorial’da yaptırdım sizÇok sevindim adınıza inşallah sizinde benimde ve tüm emek verenlerin kucağı boş kalmaz
Siz hangi ilde yaptırdınız acaba
Sonucunuz ne oldu acabaMerhaba bende 21 Haziran da transfer oldum 5.gün embriyosu bugün 6. Günüm sabah erken gebelik testi yaptım hemen Çıkmadı 3. Dk da belirginleşti silik bir çizgi olarak sizce gebelik oluşmuş mudur ?