O olaya kahkalarla güldüm evde :)))) hatta evde onlar için dediklerimi yazmiyim . hem dindar hem haksız kazanç istiyolar napcak :)Aç gözlü ama dindar , iyi olmuş hiç üzülmedim :)
Atatürk'ü esas sevmemelerinin sebebi Kur'an mealini çevirtirip ücretsiz olarak dağıtması. Eh bi iş yapmayıp din üzerinden para kazananlar sevmedi tabi onu. Keşke halk da meal okusada da "Şüphesiz Allah'ın va'di haktır. Artık dünya hayatı sizi aldatmaya sürüklemesin ve aldatıcı( lar) da sizi Allah ile aldatmasın.''(Lokman:33) ayetini uyarı olarak alabilseler. O dediğini ben de gördüm ya. Kadın "o kadar kişi yatırdı. O kadar insan aptal olamaz " dedi :))))))))) o kadar insan aptal olabiliyormuş demek ki
O olaya kahkalarla güldüm evde :)))) hatta evde onlar için dediklerimi yazmiyim . hem dindar hem haksız kazanç istiyolar napcak :)
@Kazen arkadas ikinci uyelik alip geri gelmis
Bence bunlar da hep planlı oldu. Yıllarca anlaşılmayan dilde okudular. Türkçesini umursamadılar. O kadar cami var bi imam meal okuyup açıklamıyor. Varsa yoksa arapça. E insanlar anlamıyor. Ondan sonra saçma sapan fetvalarla uyanıyoruz. Cahillik gerçekten çok güzel :) hep haklılarSöyleyecek sözüm tükeniyor bazen. Yıllarca duvarlarda asılı kalmış, insanlar duyduklarını yaşamışlar din diye, çok da bir şey değişti sayılmaz ya neyse. Cahillik mutluluktur dememişler boşuna. Cahil olmak istiyorum. Farkında yaşamak çok zor.
Yuhh yalann buu resmen ilk üyeligim yeniyimm isinize gelmeyince böyle pasiflestiriyosunuz demekki siz yuh ya size aciyorumm gercektenn burasi guvenilirligini yitirdi siz resmen demekki isineze gelmeyen yorumlari 2 üyelikle iftira atip yolluyosunuzz yazik
Soma nin yıldönümüne az kaldı eslerimiz hala ne zorluklarda kimse görmüyorTaşerona kadroyu bu seneye alel acele sıkıştırmalarından belliydi bak nasıl planlı ya...
Söz verdiler geçen seçimde, yapmadılar. Aha erken seçim ve taşerona kadro daha yeni.
Ki milleti başından taşerona esir eden de bunlar.
Soma'daki açıklamayı unutamam; "Takdiri ilahi, kader"
Bu, hiçbir güvenlik önlemi olmadan molasız çalıştırılan (Ekmek araları ellerinde kazarken 10 dk oturup yiyor adamlar) ve fazla mesaiye zorlanan (Ev geçindirme derdine) insanların akibeti için, söylenecek son sözdü.
Taşeron firma, sıfır kontrol, yüzlerce mezar...
Go...nün kiliyiz ☺Valla üzülüyorum bacım uzun uzun yazıyorsun anlayacaklar gibi adamı peygamber ilan etmişler resmendaha posterinin önünde namaz kıldiklarını unutmadık sözde müslumanlar
Bu kadar sinirlenmenize gerek yokYuhh yalann buu resmen ilk üyeligim yeniyimm isinize gelmeyince böyle pasiflestiriyosunuz demekki siz yuh ya size aciyorumm gercektenn burasi guvenilirligini yitirdi siz resmen demekki isineze gelmeyen yorumlari 2 üyelikle iftira atip yolluyosunuzz yazik
O adam idolüm oldu ya. Tombiğe laf yok :)))))) yesin tosunum benim :))Yemeyenin malını yerler:))) kefenin cebi yok hemtombik şimdi dünyalık malı dünyada yiyerek tadını çıkarıyor
Go...nün kiliyiz ☺
Adam yüzde 80 bekliyordu yüzde 51den sonra olan ilk konuşmasındaki yüzünü hala unutamıyorumYok hayır asla umutsuz değilim. Bugün değilse birgün mutlaka çünkü tarih başka türlü yazmıyor. Üstelik ben varsam dimdik ayaktaysam umut hep var. Ben pes ettiğim anda karanlık yutar beni, sevdiklerimi.
Çok karamsar olduğumdaysa referandum sonrası çekilen o fotoğrafa, korkunun fotoğrafına bakmak yetiyor.
Üstelik 15 temmuz gibi bir ultra mega gazla girmişti o referanduma.
Hatırla o perdenin arkasından bakışı.
Bence bunlar da hep planlı oldu. Yıllarca anlaşılmayan dilde okudular. Türkçesini umursamadılar. O kadar cami var bi imam meal okuyup açıklamıyor. Varsa yoksa arapça. E insanlar anlamıyor. Ondan sonra saçma sapan fetvalarla uyanıyoruz. Cahillik gerçekten çok güzel :) hep haklılar
Bir de makyajı fazla kacirmislar,koparim o resmi her gördüğümde:)))Yok hayır asla umutsuz değilim. Bugün değilse birgün mutlaka çünkü tarih başka türlü yazmıyor. Üstelik ben varsam dimdik ayaktaysam umut hep var. Ben pes ettiğim anda karanlık yutar beni, sevdiklerimi.
Çok karamsar olduğumdaysa referandum sonrası çekilen o fotoğrafa, korkunun fotoğrafına bakmak yetiyor.
Üstelik 15 temmuz gibi bir ultra mega gazla girmişti o referanduma.
Hatırla o perdenin arkasından bakışı.
Tarafli olsaydi suan yazamiyor olurdun ayrica hakli olan cok konusmaz sakin olBenim bu iki üyeligimi neyse ispatlamanizi istiyorumm ve ondan sonra birdaha asla girmicem isinize gelemeyen mesajlari gorünce boyle oluyo demekki yönetilicik tarafli yayin bu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?