- 19 Eylül 2017
- 229
- 417
- 53
Tesekkurler kazen aciklama icin
Sen simdi neden benim üyeligimin sorgulanmasini istedin neye göre cok merak ettim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler kazen aciklama icin
Lafa baslarken coskuylaa heheyyyttt RECEP TAYYIP ERDOGAN ortalarda aman kim buyuk yazcak simdi yea recep tayyip erdogan birde herkez degil herkes.BU ülkeyi yönetebilecek tek bir adam var oda yillardir yapilan secimlerden belli
Iktidar lideri sayin RECEP TAYYİP ERDOGAN hak edene hak ettigi gibi cevap verip gayet uslubuna dikkat eden bir lider
Çirkin agizlilar kendilerini belli ediyorlar ezberlemisler bi cahil bir koyun başka birsey bilmiyorlar sanki eskiden ülkede ekomnomi süpermiş adalette mükemmelmiş haksiz yere asinlanlari unuttunuzmu yağ kuyruklarini hastane kuyruklarini daha bir cok şey size rahatlikta batiyoo recep tayip erdogan nefretiniz yüzünden ülkemizi bölmeye kalktiniz gezi bahenesiyle tek o gitsin diye vatanimiz umrunuzda degildi cahil sizlersiniz ve bu yazimda hic bir hakaret yok silinirsede tarafli oldugunuz anlisir konuyu acan kimse yada herneyse ve onemli olan kimin secilecegi degil bu ülkeyi yönetebilecek ikinci bir isim yok bunun herkez farkinda secim sonuclarida belli VATANIMIZ ICIN BAYRAGIMIZ ICIN TÜRKIYE CUMHURIYETI ICIN HAYIRLI OLAN OLSUN
kötü birşey mi dedini bana :)))))))))))))))
İsteyen istediği kadar yazsın.
Ülkenin sosyolojisi belli.
Oy veren seçmen belli. Sayı belli.
Örneğin bu ülkede dramatik bir olay yaşanmadıkça sol iktidar olma olasılığı Yok.
Gerçi artık mevcut partilerden sol parti de Yok.
Milletin dini hassasiyeti o kadar uzun zaman yok sayıldı yada yok edilmek istendi ki. Sonuç bu saçma sapan duruma geldik
Ağzına din’i alan iktidar oldu.
Bu kendiliğinden olmadı, yılların baskısının ve ötelenmesinin sonucu.
Şimdi herkes kızgın dini kullanıyor diye ama dini kullanılır hale gelmeden önce düşüneceklerdi.
Eh bir de Benim oyum çobanın oyu meselesi. Demokrasi güzel bir şey değil zaten. Hiçbir zaman hiçbir yerde alim avamdan fazla olamaz. Dolayısı ile delicesine demokrasi savunmak mantıksız :) zaten demokrasi olmadıkça darbe yapılmadı mi bu yüzden? Önce millet seçsin sonra beğenmedik hadi darbe...
Ve tabiki halk adamı olmak var
Yani Galatasaray lisesinden mezun olup Londra ya falan gitmek kimseyi halk adamı yapmıyor :)
Mümkünse hayat üniversitesi bitirsin..
Ve asıl vurucu nokta mağdur olmak. Vicdanlı milletiz vesselam. Ve bir çok konuda bir şekilde mağduriyet yaşamış insanlar var. Bunları kullanmayı bilmek, milletin değerlerine sağır olmamak. Ve bunu güzel halkın anlayacağı şekilde anlatmak
Demekki neymiş,
1) sol olmayacak
2) dini söylemlere sahip olacak
3) demokrasi doğru yönetim şekli değil
4) halk adamı olmak
5) mağdur edebiyatı
Mevcut iktidar beğenin beğenmeyin en azından ilke sosyolojisine gözünü kapatmadan durumu kullanmayı bilmiş. Becerileri öylesine değil, üzerine çalışılmış.
Öyle Amerika da olduğu gibi reklam veya oturumlar sökmez bizim millete. O yüzden muhalefeti halkı dinlemeye ve anlamaya davet ediyorum, en azından muhalefet etme şansları olur :))
rica ederim apla :)seni kullandım :))
yeri gelince yazayım dedim. anlamamın kıt olduğunu düşünen üyeye
Ekonomi secim belirsizligi yuzunden iyi degil bu sene piyasa cok durgun 2019 u beklemek iyi olmayacakti . Esnaf icin iyi olur dye dusunuyorum vatana millete hayirli olsun diyorumEvet buyrun düşüncelerinizi alalım....
beğen tuşuna bastımda az geldi Bu arada Halk Adamı göndermesinde rahmetli Ecevit'e mi gönderme yaptınız ?
Ekmeleddin'e oy verdiydim yazik bana vallaAslında yazdıklarımı muhalefet bir ara uyanıp uygulamaya çalıştı ama bula bula ekmeleddin İhsanoğlu’nu buldular :))
Dini kimliği abartılı, halk adamı olmaktan uzak bir seçim, olma ihtimali yoktu :)
Biraz daha düşünürlerse olacak ama inanıyorum :)
Reiz için iyi bir malzeme hepsi bu:)Kilisdar assagi Feto yukarı,başka bir malzeme yok:))Kilicdarogluna saldıran kesimi anlamak istiyorum Tartışma platformu varken bana açıklasınlar lütfen Hadi Sgk yi batırdı anladık Başka ne kötü yönü var Bi anlatabilirler mi?
Yok canım size neden yazık olsun. Seçmenlerine aday olarak sunanlar düşünsün.Ekmeleddin'e oy verdiydim yazik bana valla
RTE'nin kazanması için karsisina bilincli olarak çıkartılan bir adaydir.Danisikli dövüş.Yok canım size neden yazık olsun. Seçmenlerine aday olarak sunanlar düşünsün.
Ya iktidar olma ihtimalin olan seçmenini tanı, onlara uygun aday çıkar,
Yada tabanına saygı duy, sana oy veren insanlara saygından iktidar olmama pahasına yakışır aday çıkar.
İkisini de beceremeyince ekmeleddin. Kişiye takılmıyorum bu arada. Adayı tanıyalım diye bile ilgilenmedim kim olduğu ile.
Suudi Arabistanda yasamis Islam bilmemnesi biseyiydi bende hatirlamiyorum. Aklima ilk gelen diger aday ile Fatiha Suresi meali okuma yarislariydi bulayimda ekleyeyimYok canım size neden yazık olsun. Seçmenlerine aday olarak sunanlar düşünsün.
Ya iktidar olma ihtimalin olan seçmenini tanı, onlara uygun aday çıkar,
Yada tabanına saygı duy, sana oy veren insanlara saygından iktidar olmama pahasına yakışır aday çıkar.
İkisini de beceremeyince ekmeleddin. Kişiye takılmıyorum bu arada. Adayı tanıyalım diye bile ilgilenmedim kim olduğu ile.
Reiz için iyi bir malzeme hepsi bu:)Kilisdar assagi Feto yukarı,başka bir malzeme yok:))
Yok Kilisdar i sevmem zaten,aynı fikirdeyim sizinleo da malzeme bulsun kendine mıy mıy muhalefet olmaz.