Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Ve ezbenlemiş bir cok cümle daha tebriklerrr zaten sizin liderler fakirlekten dileniyo sgk soyguncularina laf yokmu ay yazmicam daha cok uzucak bu konu hayirli günler bacim
Laf edene bak SSK soyguncusu diye ezberlemiş, ülkenin sağlık politikasını ne zamandan beri müdürler belirliyor ? İktıdar belirler , kamudaki müdürün özgürce hareket etme yetkısı yok, zerre bılmeden partı lıderınızn karalama propogandasının peşinden gıdın. Kırk yaşında mılletı emekli eden Özal'a soracaksınız SSK neden battı diye, SSK emekli maaşların da ödüyor zıra sevgılı çok bılgılı üye. Cidden şimdiki SSK müdürü kım? iktıdar partısı mı sorumlu SSK dn yoksa " adını bile bilmediğin" bir bürokrat mı?

Son düzenleme:
Bilmem kac senedir gordukleri yasadiklari halde ayni dusuncede israrla devam eden insanlara ne anlatabilirsin ki insan anasini babasini bile bu dercede fanatik bicimde savunmaz hatalarini gorur soyler ama anlamadim yani nasil bir gozle bakiyorlar ulkenin halinede hersey mukemmel en cok da yanarim ilerde oglum bumuydu bize sundugunuz hayat diye sitem edecek hakli olarak

Tımarlı sipahiler ne güzeldi oysa değil mi? Devlet boş duran arazileri alsa ve istihdam sağlasa, yatırım yalnızca İstanbul'a yapılmasa ve yığılma önlense ne güzel şeyler olur. Ben giderim misal bir arazide ekip biçeceksin denilse. Hiç de gocunmam. Kendi vatandaşının ürettiğinden nasiplenmek gibisi var mı? Bazen durup durup biz düşünüyorsak bunlar niye düşünemiyor deyip duruyorum ama herkes anlık çözümler peşinde dediğiniz gibi. Günü kurtarıp koltukta kalabilmek aslolan. Kimse ülkenin, halkın derdinde değil.

İktidarı destekleyen üyelerden hiç mi çocuğu olan yok ?
Hiç mi düşünmüyorsunuz geleceğini ?
Onu geçtim bir gece de değiştirilen sınav sistemlerini ?
Ben anlamıyorum gerçekten
Reisiniz naptı da çoluğunuzun çocuğunuzun istikbalini düşündürtmeyecek kadar öne geçti sizin gözünüzde ???

Siyaseti de futbol maci izler gibi izlememek lazim. Verileri arastirdiniz mi hic? Gsmh iktidar oncesi neydi simdi ne oldu diye mesela? Veya dis borc neydi ne oldu? Asgari ucretle iktidar oncesi ne alinabiliyordu simdi ne alinabiliyor gibi gibi...

1. iyi partiden korktukları için
2. Ekonomik olarak daha kötüye gitme ihtimali seçmenin oyunu etkileyeceği için
3. Diğer partilerin Başkan adaylarını çıkarmaları ve birliktelikleri sabote etmek için

Bomba gibi ortaya çıkan Danışıklı dönüşümlü oyunlar bunlar

Meral Akşener'den bu kadar korumalarını hiç anlamadim. .

Ben yurtdisinda da yasamis biri olarak size izah ediyim durumu :)

Evet avrupa'da hayat cok pahali , su bile alsaniz tl ye cevirdiginizde burdakinden kat be kat oduyorsunuz , vergiler agir , saglik sistemi farkli calisiyor vs..

Ancak alim gucu daha yuksek , ulkelerin senelik yayinlanan raporlarina bakarsaniz yoksulluk siniri rakamlari avrupa ile ulkemiz arasinda daglar kadar farkli , maas , calisanlarin sosyal hakki , calisma saatleri , harcanan emege odenen rakamlar vs hepsi avrupada cok daha iyi

Burada ozel sektorde insanlar gunde 12 saat calisiyor nerdeyse ve cogu asgari ucret seviyesinde maas aliyor , duzgun bir evin kirasinin en az 1.000 tl oldugu , benzinin litresinin 6 tl oldugu bir ulkede 1.600 tl ile ev gecindiriyorlar
Bu arada avrupada 5 yil once adam 50 eur ya bir depo benzin aliyorsa 5 yil sonra da 50 hadi bilemedim 55 eur ya bir depo benzin aliyor
Ama ben burda 5 yil once 150 tl ye bir depo benzin alirken 5 yil sonra 300 tl ye aliyorum

Ayrica avrupa sevdamizin temel nedeni ekonomik degil toplum yasami , avrupada kurallara uyan insanlar var , birbirine saygi duyan , trafik kurallari cok net ve kesindir , kimse yolun saginda kafasina gore arabayi cekip 5 dk isim var abi deyip 40 saat yolu isgal etmez , kaldirima araba park edip yayalari yola inmeye mecbur birakmaz

Hukuk vardir , duzgun sekilde isler , tecavuzcusu , hirsizi , katili duzgun yargilanir , cezasini alir toplum huzur icinde uyur

Kadin ikinci sinif vatandas degildir , cocullar esit egitim hakkina sahiptir , paran varsa cocuguna iyi egitim aldir yoksa surunsun demezler vs vs vs

Daha cok sey yazmak isterim ama vakit yok parmaklarim acidi

Ben 40 yasindayim , maalesef uzulerek soyluyorum ki bu ulke cok degisti , artik demokrasi yok , ozgurluk yok , saygi yok kisacasi toplum diye birsey kalmadi bu ulked3

Su anda deli gibi calisiyorum , tek hedefim cocuklarimi avrupaya gonderebilmek , b3n vatan hasretiyle geri donmustum keske donmeseymisim

Atatürk'ü esas sevmemelerinin sebebi Kur'an mealini çevirtirip ücretsiz olarak dağıtması. Eh bi iş yapmayıp din üzerinden para kazananlar sevmedi tabi onu. Keşke halk da meal okusada da "Şüphesiz Allah'ın va'di haktır. Artık dünya hayatı sizi aldatmaya sürüklemesin ve aldatıcı( lar) da sizi Allah ile aldatmasın.''(Lokman:33) ayetini uyarı olarak alabilseler. O dediğini ben de gördüm ya. Kadın "o kadar kişi yatırdı. O kadar insan aptal olamaz " dedi :))))))))) o kadar insan aptal olabiliyormuş demek ki

Şimdi sen bunu dedin illaki çıkacaktır biri ;

Ama öyle deme çocuk başına doğum parası veriyor derse şaşırma :/

Çocuklarımızı nasıl bı dünyaya getirdik sonları ne olacak her gün aklımı kurcalayan soru :/

Hollandayı Avrupayi gormek boyle yasamak baska diyen Gurbetçi kardesim Ayni şekilde Turkiyeyi bilmek başka yaşamak başka ....

Ve ezbenlemiş bir cok cümle daha tebriklerrr zaten sizin liderler fakirlekten dileniyo sgk soyguncularina laf yokmu ay yazmicam daha cok uzucak bu konu hayirli günler bacim
Benim liderim kim onuda soylermisin chpli oldugumu kim soyledi size biraz okusaydiniz biraz once onada soyledim siz ezberlemissiniz o degil.sizin gibiler yuzunden bizim cocuklarimiza olan olacak

Taşerona kadroyu bu seneye alel acele sıkıştırmalarından belliydi bak nasıl planlı ya...
Söz verdiler geçen seçimde, yapmadılar. Aha erken seçim ve taşerona kadro daha yeni.
Ki milleti başından taşerona esir eden de bunlar.
Soma'daki açıklamayı unutamam; "Takdiri ilahi, kader"
Bu, hiçbir güvenlik önlemi olmadan molasız çalıştırılan (Ekmek araları ellerinde kazarken 10 dk oturup yiyor adamlar) ve fazla mesaiye zorlanan (Ev geçindirme derdine) insanların akibeti için, söylenecek son sözdü.
Taşeron firma, sıfır kontrol, yüzlerce mezar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…