Erken seçim 24 Haziran Pazar Günü

Lafa baslarken coskuylaa heheyyyttt RECEP TAYYIP ERDOGAN ortalarda aman kim buyuk yazcak simdi yea recep tayyip erdogan birde herkez degil herkes.

beğen tuşuna bastımda az geldi birde buradan yazayım dedim ... Yazı size ait ise güzelmişti... Bu arada Halk Adamı göndermesinde rahmetli Ecevit'e mi gönderme yaptınız ?

Aslında yazdıklarımı muhalefet bir ara uyanıp uygulamaya çalıştı ama bula bula ekmeleddin İhsanoğlu’nu buldular :))
Dini kimliği abartılı, halk adamı olmaktan uzak bir seçim, olma ihtimali yoktu :)
Biraz daha düşünürlerse olacak ama inanıyorum :)

Evet buyrun düşüncelerinizi alalım....
Ekonomi secim belirsizligi yuzunden iyi degil bu sene piyasa cok durgun 2019 u beklemek iyi olmayacakti . Esnaf icin iyi olur dye dusunuyorum vatana millete hayirli olsun diyorum

beğen tuşuna bastımda az geldi Bu arada Halk Adamı göndermesinde rahmetli Ecevit'e mi gönderme yaptınız ?

Bana ait :) ben de konuyu gördüğüme sevindim ama yazılanları okuyamadım henüz.
Evet Ecevit’e gönderme. Karaoğlan. Bazı zamanlamalar ve bazı noktalarda empati kuramadığını düşünmem dışında, elle tutulur nadir siyasetçilerden :) -ler kısmı da ne kadar çoğul varın siz düşünün.

Ekmeleddin'e oy verdiydim yazik bana valla

Kilicdarogluna saldıran kesimi anlamak istiyorum Tartışma platformu varken bana açıklasınlar lütfen Hadi Sgk yi batırdı anladık Başka ne kötü yönü var Bi anlatabilirler mi?

Surekli biseyler seciyoruz. Sectiklerimiz olmuyor, Kim seciyor, kim belirliyor, nasil seciliyor bilmiyorum.
Hic umudum kalmadi hicbiseyden, issizim, okumakla bi yok olmuyor ulkede. Hersey cok pahali alim gucu yok, sermaye belli bir kesimin elinde donup duruyor, fakir yine fakir, disimizi tirnagimiza takip calisiyoruz ama kazanamiyoruz. Tarimi bitirdiler, koylu diye bi kesim kalmadi.
Iki ayri universite mezunu ciftci bir anneyim. Emeklerim cope gitti. Ulkede resmen siginmacilar icin calisiyoruz, devlet neden bizim yoksullugumuzu dikkate almiyor, neden ?

Evet Bülent Ecevit de çok güzel bir insandı. 1 dolar 1.2 liraydı. Ormanlarımız,fabrikalarımız, güvenli ortamımız vardı. Bu ülke hangi vatanseverin kıymetini bildi ki zaten

Kilicdarogluna saldıran kesimi anlamak istiyorum Tartışma platformu varken bana açıklasınlar lütfen Hadi Sgk yi batırdı anladık Başka ne kötü yönü var Bi anlatabilirler mi?
Reiz için iyi bir malzeme hepsi bu:)Kilisdar assagi Feto yukarı,başka bir malzeme yok:))

Ekmeleddin'e oy verdiydim yazik bana valla
Yok canım size neden yazık olsun. Seçmenlerine aday olarak sunanlar düşünsün.
Ya iktidar olma ihtimalin olan seçmenini tanı, onlara uygun aday çıkar,
Yada tabanına saygı duy, sana oy veren insanlara saygından iktidar olmama pahasına yakışır aday çıkar.
İkisini de beceremeyince ekmeleddin. Kişiye takılmıyorum bu arada. Adayı tanıyalım diye bile ilgilenmedim kim olduğu ile.

RTE'nin kazanması için karsisina bilincli olarak çıkartılan bir adaydir.Danisikli dövüş.

Suudi Arabistanda yasamis Islam bilmemnesi biseyiydi bende hatirlamiyorum. Aklima ilk gelen diger aday ile Fatiha Suresi meali okuma yarislariydi bulayimda ekleyeyim

Açıkçası artık partiler ve kişiler üzerinden konuşmak bile faydasız. Tüm ortadoğu ülkeleri tek tek parçalandı. En son suriyeye yine amerika demokrasi götürmeye kalktı. Bu dış borç ve 10 milyon göçmenle sıranın bizde olduğunun farkında olsun herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…