Erken Ölü Doğum veya Düşük sonrası hamile kalanlar

Yaşamayan anlamıyor zaten..tek ilacim yeni bi bebek sanki..peki sebep ne gösterdiler bana aynı zamanda enfeksiyon dendi

Erken doğumu tetikleyen sebebi bulamadılar. Plasenta alındı ona da bakıldı. Zaten Doğum öncesi yeni 5. Ay detaylı ultrasonu yaptırmıştım gayet sağlıklıydı.

Erken doğumu tetikleyen sebebi bulamadılar. Plasenta alındı ona da bakıldı. Zaten Doğum öncesi yeni 5. Ay detaylı ultrasonu yaptırmıştım gayet sağlıklıydı.
Olacağı varmış bunu yaşamamiz gerekiyormuş diyorum bazen benimde doğduğunda kalbi çok güzel atiyo demişti doktoraklıma geldikçe ağlıyorum..rahim ağzı yetmezliği olabilirmi acaba sizin hiç bi sebep yokmuş

5.ay detaylı ultrasonda doktor yönlendirirdi diye düşünüyorum öyle olsa

Günü yokmuş bu dünyada yavrularımızın. Mezardaki bebeklerin anneleri olduk

İnşallah Allah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder de sağlıkla kucağımıza alırız...

Öncelikle acını çok iyi anlayan biri olarak sabır ve sağlıkla kucağınıza alacağınız bir bebek diliyorum.
Ben de 26 ağustos gecesi 16haftalık bebeğimi aynı şekilde doğum sancılarıyla rahim ağzının açılmasıyla normal doğum yapar gibi kaybettim. Bende de bebekte de hiçbi sorun yoktu gelişimi çok iyi gidiyordu hafif lekenlemelerim vardı iki defa bunun için doktora gittim ikisinde de ne rahimde ne bebekte ne rahim ağzında bir sıkıntı yok dediler yine de düşükten iki gün öncesinde düşük önleyici iğne vurdular ona rağmen iki gün sonra sancılar başladı ben başta anlamadım sonraki gün akşama doğru sancılar 5 dk da bir gelmeye başlayınca hastaneye gittim ve Rahim açılmış ve bebek düşecek dediler ultrasonda son ana kadar kıpır kıpırdı kalbi atıyordu. Çok acı bir tecrübeyi etkisinden çıkamıyorum.
Benim sağlıklı bir doğumum var kızım 4 yaşında ona kardeş olsun istedik ocak ayında da kese gelişmediği için 9 haftalıkken kürtaj geçirmiştim. Bu sefer olumsuz bir şey olmayacak diye kendimi inandırmıştım. İşin kötüsü bize de bir sebep göstermiyorlar yapılacak bir test yok diyorlar tamamen rastlantısal düşükler bunlar diyolar. Şimdi tekrar denemeye nasıl cesaret ederim hiç bilmiyorum ama bir evladım daha olsun çok istiyorum

Size de çok geçmiş olsun. Benim ilk çocuğum olacaktı hayatta olsaydı. Başka bir çocuğum olsa da yine isterdim sanırım giden bebeğin yerine bir bebek.
Evet sebep bulunamaması hem çok üzücü hem de korkutuyor ya sonraki gebelikte de olursa diyorum? Sonuçta sebebi bilinse hamile kalana kadar tedavisi vs varsa yapılır sonrakinin sağlıklı gebelik olacağını daha iyi düşünürsün basit bir sebep olsa.

Yine de şanslıymışsınız ki evde bir evladınız daha var. İlk annelik tecrübemi mezardaki bir bebeğin annesi olarak yaşamak çok acı gerçekten

Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelikler ve bebekleri kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Amiinn inşallah nerde varsa bekleyen dileyen allah kucaklarını doldursun. Tekrar sabır diliyorum ilk gebelikte böyle bir tecrübe eminim ki daha acı ve travmatiktir

Ben bişey daha sormak istiyorum. Erken doğumdan sonra kanaman ne kadar devam etti? Bi de doğumdan sonra kürtajla ekstra müdahaleye gerek görmediler değil mi? Ben de bebeği kesesiyle birlikte düşürdüm plesantayı da ebelerin uğraşlarıyla çıkardılar rahim temiz dedi doktor kürtaj gerekmedi yarın iki hafta olacak ama hala az az da olsa kanamam devam ediyo normal mi bilemedim.

İki hafta sürdü azalarak. Kahverengi lekelenmeye döndü ve bitti. Normal iki hafta, dikiş de vardı bende sende var mıydı bilmiyorum. Doğum sonrası kürtaj olmadım düşük değil erken doğumdu benim. ama bebeğin plasenta ve eşini alıp dikiş attılar bende. Hafta farkı var tabi benim fetüsüm sizinkine göre büyüktü haftasından

Son düzenleme:
Tabii sizinki erken doğum diye geçiyo benimki geç düşük. Dikiş olmadı bende bebek küçük olduğu için. Ozaman benim de bu şekilde kesilir inşallah kanamam. Resmen lahusalık gibi bişey sonrasında yaşadıklarımız. Benim iki gün sonra göğüslerimden süt bile geldi ağrısına dayanamayıp sağdım biraz bildiğin yağlı yağlı süt geldi. Annelik nasıl bir psikoloji ve fizyoloji 16 haftalık bebeğim bile rızkını hazırlıyormuş meğerse

Evet bende de süt geldi ve arkasından çok büyüdü göğüslerim iltihap yapıp mastit oldum. Bir yandan süt kesmek için ilaç bir yandan antibiyotik kullandım. Çok acı. Ve haftadan dolayı normal bir bebeğe göre zayıf da olsa 20 küsür cm lik kocaman bebeği kaybetmek, bunu görmek aklımdan çıkmıyor bir türlü. Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Bence kesilir 15 gün normal. Rengi açık kan renginden koyulaşacak kahverengine dönerek azaldı kı dediğim gibi dikişlerim vardı benim mecbur. Geçecek stres yapmayın kanamaya. Ben sonrasında regl olamadım diye tasalanmıştım neyse ki doktor ilaç verdi bakalım inşallah regl olacağım yine.

Çok çok acı gerçekten Allah bi daha yaşatmasın inşallah sabırların en büyüğünü versin sonrasında da mükafatların en büyüğüyle mükafatlandırsın inşallah sizi. en kısa zamanda kucağınızı doldursun. Dualarımdasınız..

Hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba
Bende pazar günü 18 haftalık bebeğimi kordon sarkmasi sebebi il3 kaybettim.
Çok zor çok acı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Unutulacak gibi değil. Geçecek gibi değil

Merhaba
Bende pazar günü 18 haftalık bebeğimi kordon sarkmasi sebebi il3 kaybettim.
Çok zor çok acı. Rabbim kimseye yaşatmasın. Unutulacak gibi değil. Geçecek gibi değil

Başın saolsun cnm. Neredeyse 6 ay oldu daha dün gibi... unutmuyorsun acıya dayanmayı öğretiyor zaman sadece. Ve yeni hamilelik hayalleri. Umarım tez vakitte rabbiö yenisini verir sana.

Başın saolsun cnm. Neredeyse 6 ay oldu daha dün gibi... unutmuyorsun acıya dayanmayı öğretiyor zaman sadece. Ve yeni hamilelik hayalleri. Umarım tez vakitte rabbiö yenisini verir sana.
Allah razı olsun. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize. Rabbim en doğrusunu bilir ama bazen dayanılmayacak kadar ağır geliyor. Allahım yardımcımız olsun

Allah razı olsun. Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize. Rabbim en doğrusunu bilir ama bazen dayanılmayacak kadar ağır geliyor. Allahım yardımcımız olsun
Biliyorum hele ki etrafında senşe benzer gebeliğe sahip anne adayları varsa onları gördükçe kendininki geliyor aklına. Mezardaki bebeğin annesi olmak başlı başına ağır

Biliyorum hele ki etrafında senşe benzer gebeliğe sahip anne adayları varsa onları gördükçe kendininki geliyor aklına. Mezardaki bebeğin annesi olmak başlı başına ağır

Rabbime onun varlığını bile bize yaşattığı için sonsuz şükürler olsun. 3 buçuk sene sonra süpriz olmuştu bize ama nasipte bu kadarı varmış. Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir

Rabbime onun varlığını bile bize yaşattığı için sonsuz şükürler olsun. 3 buçuk sene sonra süpriz olmuştu bize ama nasipte bu kadarı varmış. Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir

Bilemiyoruz belki bugün kaybedip üzülmesek ileride daha da çok üzülecektik. Rabbim yüzümüzü güldürür inşaşlah

Bilemiyoruz belki bugün kaybedip üzülmesek ileride daha da çok üzülecektik. Rabbim yüzümüzü güldürür inşaşlah
Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim en güzelini en doğrusunu bilir ama ben polikistik over hastasiyim. Belli tedavilerle hamile kalamadim iste sadece son ay 1 ilac kullandım o vesile oldu rabbimin mucizesi o ay hamile olduğumu öğrendim. Şimdi diyorum ya yine hamile kalamazsam. Tabiki verende Allah alanda Allah. Inşallah bizleri en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlarla müjdeler.

Sizinle durumumuz benziyor. Allah kimseye evlat acısı vermesin

Bende 21. Haftada enfeksiyondan dolayı kaybettim Fatih imi. bir anda suyum boşaldı ve açılma olmuş hemen. Bende suni sancıyla doğum yaptım ve gördüm yüzünü. bunlar 2 gün önce 24 aralıkta oldu. 25 inde doğdu ve toprağa verildi. 26 aralıkta doğum günümdü öyle bir acı ki daha önce dış gebelikten kürtaj olmuştum. O da çok üzmüştü ama bu sefer yıktı geçti. Yüzünü gördüm ama dokunamadım bir fotoğraf bile çekemedim en çok ona yanıyorum. Uyumak yemek yemek bir şey yapmak haram oldu. Şu anda tek duam anlık gördüğüm o masum yüzünü unutmamak. Allah kimsenin başına vermesin. Ve bu acıyı unutturacak daha büyük acılar vermwsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…