Bende 21. Haftada enfeksiyondan dolayı kaybettim Fatih imi.bir anda suyum boşaldı ve açılma olmuş hemen. Bende suni sancıyla doğum yaptım ve gördüm yüzünü. bunlar 2 gün önce 24 aralıkta oldu. 25 inde doğdu ve toprağa verildi. 26 aralıkta doğum günümdü öyle bir acı ki daha önce dış gebelikten kürtaj olmuştum. O da çok üzmüştü ama bu sefer yıktı geçti. Yüzünü gördüm ama dokunamadım bir fotoğraf bile çekemedim en çok ona yanıyorum. Uyumak yemek yemek bir şey yapmak haram oldu. Şu anda tek duam anlık gördüğüm o masum yüzünü unutmamak. Allah kimsenin başına vermesin. Ve bu acıyı unutturacak daha büyük acılar vermwsin.
Allah bize sabır versin. Çok pişmanım kucağıma almadım diyeElden hiçbirşey gelmiyor cnm, 5 ay oldu daha dün gibi... doğurupta göğsüne alamadan, kokusunu duyamadan, evlat diye sevemeden toprağa vermek çok zor. Kabullenmek zor da olsa mezardaki bebeklerin annesiyiz biz. Yüce rabbim bir daha yaşatmasın ve en hayırlı zamanda yenisiyle mutlu eylesin. İçimde hep derin bir boşluk var, tekrar bebek sahibi olana kadar da geçmeyecek olan.
Allah bize sabır versin. Çok pişmanım kucağıma almadım diye
Elimi sürmedim diyeAllah bize de başka hiç bir anne babayada yaşatmasın böyle bir acı. Yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda. Meğer ne çok şey paylaşmışız onunla
Her şey her yer fatih imi hatırlatıyor bana. Elim karnımda tekme bekliyordum daha bir hafta önce. Şimdi koca bir boşluk var
Lohusayım ama bebeğim yok. Ultrasondan ultrasona bile çok özlüyordum ben şimdi ne yapıcam
Allah ım dayanma gücü versin sabır versin diye dua ediyorum hep.
Oyy içim yanıyor içim. Keşke heryerine iyice baksaydım dokunsaydım öpseydim keşke. Tekmelerini özledimDaha çok taZe insan zora da zamanla kabullenmeyi öğreniyor
Kucağına aldan daha kötü olurdu keşke görmeseydim diyorum ben görmek özlemi arttırırken eline alsan daha büyük travmaya sebep olabilirdi. Vermek istemeyebilirdin bile. Yeni hamilelik için doktor sıkıntı yok diyorsa eğer yenisine odaklan yoksa takılı kalıyorsun
Öyle düşünme, yenisi tüm dünyanı değiştirirOyy içim yanıyor içim. Keşke heryerine iyice baksaydım dokunsaydım öpseydim keşke. Tekmelerini özledimkarnımı okşamayı... yenisiyle ilgili bir şey demedi. 2sinde kontrol var. Gerçi sorun yok desede cesaret edermiyiz olur mu belli değil. Bu meleğim bile o kadar zaman sonra geldi.
Dediö ya bende aynı. Tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı. Hamile olduğumu öğrenince şükrettim. Sulandırıcı iğne kullanıyordum her vurduğumda şükürler olsun diyordum. Midem bulanınca bile çok şükür deyip seviniyordum. Allah büyüktür nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarAynı acıyı yaşamış biri olarak bu söylediklerimin size ne kadar boş gelebileceğini de tahmin edebiliyorum bunları yazıyorsun ama hiç mi acı çekmiyorsun diyebilirsiniz çekiyorum sonuna kadar gece sabahlara kadar ağlıyorum Ben de çok kötü oluyorum nefes alamıyorum su bile içmek gelmiyor içimden Ama sonra düşünüyorum bana asla çocuğun olmaz dediler olsa dahi tüp bebek ile ancak dediler ama ben sadece bir ilaç kullanarak yani femara kullanarak hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim rabbim onu bana verdi ben sevindim Ben şükrettim ben inandım yine inanıyorum yine şükrediyorum dayanmaya çalışıyorum her şeyin en doğrusunu bilen bizim bildiğimizden çok daha fazlasını bilen bir rabbimiz var eminim ki bize açacağı daha hayırlı kapılar vardır kısacık dünya hayatında değilde sonsuz ahiret hayatında kavuşturacak bizleri inşallah yavrularımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?